Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Druga owulacja??

Druga owulacja??? Czy ktoras miala podobnie?

Polecane posty

Gość Druga owulacja??

Jakies trzy tygodnie temu odstawilam tabletki anty, mialam krwawienie zaraz po ktorym mialam wyrazny sluz plodny - przejrzysty, rozciagliwy, ze smuzkami krwi, od tamtej pory minely prawie dwa tygodnie a ja dzisiaj mam znowu sluz owulacyjny! Boli mnie cale podbrzusze, krzyz i zwlaszcza prawy jajnik. Czy to mozliwe zebym miala dwie owulacje w cyklu?? Czy ktoras z was miala tak samo? To kiedy ja teraz dostane okres, za dwa tygodnie czy mam liczyc od tego poprzedniego plodnego?

Gość a czy wiesz o tym,
że objawy okołoowulacyjne są subiektywne, a owulację można potwierdzić jedynie poprzez monitoring?

Gość Druga owulacja??
W zasadzie nie powinnam odpowiadac komus kto na moje pytanie odpowiada pytaniem, ale nie bede chamska jak ty i odpowiem: nie wiem nic na ten temat. Czy ktos moze byl w podobnej do monej sytuacji i moze cos doradzic?

Gość dni plodne sie nie wylicza
a obserwuje a po drugie owulacje mozna sprawdzic monitornigiem czy jest czy jej nie ma i sluz tu nie ma akurat nic do rzeczy;)

Gość a czy wiesz o tym,
moja odpowiedz nie była chamska, tylko jak najbardziej merytoryczna, ale jak widać sądzi się innych po sobie

Gość a czy wiesz o tym,
dodam jeszcze, że sporo wiem na temat owulacji, objawów z nią związanych i powtarzam po raz kolejny: może ją na 100% potwierdzić jedynie monitroing czyli usg, a objawy typu śluz czy bóle mogą być mylące

Gość Druga owulacja??
Chamsko jest odpowiadac pytaniem na zadane pytanie, jest to wbrew przyjetym zasadom dobrego wychowania, niekulturalne,inaczej chamskie.

Gość a czy wiesz o tym,
*monitoring

Gość a czy wiesz o tym,
dobrze specjalistko od dobrego wychowania, widzę że ewidentnie szukasz tu zadymy, a ja nie mam na to ochoty, udzieliłam Ci juz informacji, a Ty zrób sobie z tym co chcesz