Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Umrę jako 23-letnia dziewica

Polecane posty

"imo naprawdę ma małego co też wiele wyjaśnia " nie obrażaj go bo jeszcze wpadnie w depresje;)

dobra samuelu, czekam na więcej fotek :P nieufnie podszedłeś do tej akcji, oj nieufnie :D

Gość IMO12365
xXxXxXxTtTtTt "(...)rude mają spory temperament" Nie tylko to ma spore...i to wcale nie są dobre nowiny. :P

Nie tylko to ma spore...i to wcale nie są dobre nowiny. to prawda:( dla naszego małego imo jest za spore:( :P

nie pisz mi takich rzeczy na forum! jak się dowiedzą, że znowu rozsyłam nagie foty, to nie nadążę z odpisywaniem na maile :classic_cool:

""imo naprawdę ma małego co też wiele wyjaśnia " nie obrażaj go bo jeszcze wpadnie w depresje" Z takich...małych problemów w depresję się wpada?;)

Fiku,to z Ciebie super kobieta; wredny ten swiat,że tego nie docenia. Może (jeśli Kafe Cię tak zawodzi) spróbuj poszukać w realu? ;) Ike: naturalna czy naturalnie farbowana? ;) Ile trzeba mieć żeby Cię zadowolić (pytam,bo co jeden post,to IMO to wypominasz)? :P

"Ike: naturalna czy naturalnie farbowana?" a to zależy gdzie:P "Ile trzeba mieć żeby Cię zadowolić (pytam,bo co jeden post,to IMO to wypominasz)? " trzeba mieć więcej niż ma imo :)

Gość IMO12365
ike "dla naszego małego imo jest za spore" Nie "za", bo to by sugerowało, żem na coś chętny. :P Sierściuchu - precz do nauki. :classic_cool:

żabo to powiadasz, że nie pijesz ostatnio...?

żab-X nie pisz mi takich rzeczy na forum! jak się dowiedzą, że znowu rozsyłam nagie foty, to nie nadążę z odpisywaniem na maile ok,ok. Przeciez nikt nawet sie nie zorientowal w tym, ze wyslalas mi swoje nagie foty, ale racja, zachowajmy to dla siebie, bo sie pozniej nie opedzisz od adoratorów :) :) :)

"a to zależy gdzie" Ech,czyli naturalnie farbowana :( "trzeba mieć więcej niż ma imo" Nie ma to jak precyzyjna odpowiedź :P

"Nie "za", bo to by sugerowało, żem na coś chętny. " ups! zapomniałam, że jesteś zagorzałym prawikiem!

"no raczej się nie rośnie... w silę" Nie doceniasz postępu medycyny, mamusi:classic_cool: Zwęzić pewne rzeczy też się da, więc głowa do góry:P

"żabo to powiadasz, że nie pijesz ostatnio...?" ­ 1-2 piwa miesięcznie max. wyrabiam sobie sylwetkę, a alkohol hamuje syntezę białek, czyli tworzenie nowych mięśni ;)

"trzeba mieć więcej niż ma imo" Nie ma to jak precyzyjna odpowiedź " też tak uważam :)

"racja, zachowajmy to dla siebie" ­ właśnie. nikt się nie dowie :classic_cool: ­ bo fiku miku byłaby zazdrosna i jeszcze mi oczy wydrapie :P

"Nie doceniasz postępu medycyny, mamusi" (cicho! mów mi babciu! wklejałam dziś naiwniakom z kafe, że widziałam prawdziwe dinozaury:P)

Gość IMO12365
ike "(...)zapomniałam(...)" Starość nie radość. :P

przynajmniej nie pamiętam na cod zień jak wygląda twój mikrus:) to by mnie zabiło :(:P wiesz serce już nie te:P a luska to poszła?

Tak to jest jak wymiona przeszkadzają i się nie wie po czym chodzi, Żelek;) Drzazga aby Ci nie weszła? Szkoda by było:P

"Fiku,to z Ciebie super kobieta; wredny ten swiat,że tego nie docenia. Może (jeśli Kafe Cię tak zawodzi) spróbuj poszukać w realu? " szukam, szukam i same koguciki jak na forum 😴

"cicho! mów mi babciu! wklejałam dziś naiwniakom z kafe, że widziałam prawdziwe dinozaury" Jak mniemam jedne z ostatnich dinozaurów? To już wiemy chociaż jak wyginęły:classic_cool:

Gość IMO12365
ike "to by mnie zabiło" Pożądanie jest niebezpieczne w tym wieku. :P Kulturka "Tak to jest jak wymiona przeszkadzają(...)" Wiedza czysto teoretyczna! :classic_cool: