Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Umrę jako 23-letnia dziewica

Polecane posty

zuza to śpiewaj jak na spowiedzi zanim zdecyduję się na to 3d bo ja się boje oglądać horrory:P

no patrzcie nowe to to a wyszczekane jak stare coś m tu nie pasuje:P

Gość Zuzanna Amelia & 24
Ike - ale ja nie mam co spiewac. Mnie tylko zapytano o porade.

"Już się poddałaś i nie patrzysz nawet co grawitacja wyprawia? Biedactwo" ­ kulturko, kompleksy wychodzą ci uszami :) ­ na twoje nieszczęście jestem cała jędrna i te przytyki tylko tobie wystawiają laurkę :classic_cool: ­ p.s. jak się nauczysz dobrze obciągać, to facet może nie zauważy braku cycków. ale u innych posiadanie cycków zauważy na pewno :classic_cool:

"bo ja się boje oglądać horrory" Przytulić Cię dla dodania odwagi? :P "nowe to to a wyszczekane jak stare coś m tu nie pasuje" Za bardzo kombinujesz ;) Zuza,przecież nie udzieliłaś żadnej porady,więc tym bardziej nie ma nawet co pisnąć,o śpiewaniu nie mówiąc ;)

"Przytulić Cię dla dodania odwagi? " no teraz to przesadziłeś! zabieram ci jeden punkt co i tak ci się w sumie on nie należał

Gość Zuzanna Amelia & 24
Zaba - ja nie chce byc zlosliwa ale co czytam temat to Ty ciagle o tym obciaganiu... To jakis Twoj fetysz ?

Gość Zuzanna Amelia & 24
Samuel - piwa nie lubie ale jak zrobisz jeszcze kolacje to zjem.-

sam - nie pij piwska, bo utyjesz :P ­ zuza - fetyszem jest twoje wyszukiwanie moich postów o obciąganiu, których jest naprawdę niewiele :D

no ja pierdolę samuel to postaw jeszcze nam wirtualną kawkę i ciacho jak na prawdziwą kafeteriuszkę przystało wieloliterowcowi możesz postawić coś jeszcze.... może i ciebie przytuli:P

Gość Zuzanna Amelia & 24
Zaba - jak by nie patrzyl to tu nikt o tym nie pisal. Tylko Ty....

"ale mi zrobiliście offtopik" Dobra,wracamy do tematu wątku.Fiku,jakie kwiaty mamy Ci przynieść?Jakieś specjalne zamówienia?I jakie epitafium?Może tak: "Tu leży dziewica, choć wyła do księzyca, to cnoty nie straciła i tak nas opuściła. Szukała wciąż bruneta, bo dla niej to podnieta, lecz nie ma ich bez liku, więc żegnaj,biedna Fiku..."

Zuzanna Amelia & 24 ty glomodorze!!! :-D zaba nie bój zaby o moja mase ciala, jest jak najbardziej ok:)

"samuel to postaw jeszcze nam wirtualną kawkę i ciacho" ­ wirtualnie można postawić coś jeszcze :classic_cool: ­

fiku, IMO potrafi też wkładać :classic_cool: znaczy, chyba potrafi. IMO, trafiasz? :P

"no teraz to przesadziłeś! zabieram ci jeden punkt co i tak ci się w sumie on nie należał" Słoneczko Ty zachodzące,skąd ten nagły przypływ okrucieństwa? Za zarzucenie Ci braku odwagi czy za próbę (wirtulaną) przytulenia Cię? ;) "wieloliterowcowi możesz postawić coś jeszcze.... może i ciebie przytuli" Cytując klasyka: nie da rady,oba samce :P

Gość IMO12365
Fikuśnica - ma największa fanka. ;)

on naprawdę nazwał mnie słoneczkiem? niech mnie ktoś uszczypnie:P

imo nie- największa (chociaż spróbuj ty mi jeszcze coś wypomnieć) tylko- jedyna :P

Gość Zuzanna Amelia & 24
No prosze jakie nieodkryte talenty poetyckie mamy na kafe.