Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety po alkocholu

Polecane posty

Gość Jestem Toba upita
baba pijana dupa sprzedana

Gość jestem Tobą upita
male sprostowanie kobiety lubia krecic chłopami czy jak wolisz menszczyznami :classic_cool:

teraz juz wszyscyw na kafe wiedzą, ze jestesmy sobie Ty i ja, nazanaczeni nie wiem nie wiem jak ja taka skromna i ułoózna, nie wulgarna i nie chamska poradze sobie z Twymi wielbicielkami zagadujacymi i ..chetnymi -----skoro uważasz , ze ejsteśmy sobie przeznaczeni , to nie możesz byc skromna ani ułożona :classic_cool: male sprostowanie kobiety lubia krecic chłopami czy jak wolisz menszczyznami ---oooo to też :classic_cool: kręcą i zakręcają , potem to odkręcają i ponownie kręcą...tak w kółko...:P

Gość jestem Tobą upita
juz wezme cos na uspkojenie :classic_cool: Twoja energia plus moja to bankowo wybuch ­ i moje "ulozenie" przyjmie pozycje :classic_cool: wymagajaca od kobiety nie tylko sprytu wysilku ale i :classic_cool: dominacji nad tym co pod nia ­ i pozostaje tylko czekac na... :classic_cool: czy sie domysli i cos wyczyta czy nie :D

Gość jestem Tobą upita
bardzie zakrecic juz nie mogę :P siebie :classic_cool:

mamy więc bombę wodorową gdy wybuchnie...:classic_cool: a odpowiednie ułożenie przyjmie pozycję poddaną :classic_cool:

nie mozesz , tak Cię kręcę , że wzbudzam reakcję zakręcania samej siebie...:classic_cool:

Gość jestem Tobą upita
mam Cię :classic_cool:

Gość mnbdhf
revolver pała pała pała z ortografii pało :-P

Gość jestem Tobą upita
a teraz oddalam sie z wymownym milczeniem na ustach przeciez nie moge napisac z z usmiechem 🖐️ srzebelko :) do kiedys znow :P

dziękuję za przypomnienie celowego błędu - z ortografii dostawałem nagrody i brałem udział w konkursach...pało...:classic_cool:

Gość musisz jechac na tereny
wszystko co napisałeś na poczatku to prawda absolutna, a mówi ci to baba, która czasem naduzyła, nie da sie zaprzeczyć :D

Gość mnbdhf
skoro z Ciebie taki geniusz to dlaczego tu siedzisz? Kobiety to jeszcze idzie zrozumieć ale facetów na kafe - no geje jacyś... :P

Gość jaka tragedyja
dziękuję za przypomnienie celowego błędu -" 777 standardowe tlumaczenie ortograficznych tlukow

musisz jechac na tereny dziękuję za potwierdzenie :classic_cool: mnbdhf pisząc z kobietami nazywać się gejem? rozmawiać z nimi w realu też jest się gejem? a moze z facetami pisząc , rozmawiać i interesować się nimi - jest się gejem? :classic_cool: żaden geniusz - prosty chłopaczek i siedzę juz b.mało...