Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn pyta o ojca,inne problemy

Syn zapytal mnie o swojego ojca! Bratowa tez ma do mnie pretencje

Polecane posty

Gość syn pyta o ojca,inne problemy

Powiedziec 8letniemu synowi prawde ze jego ojciec i jego rodzice nie chcieli go. Czy moze powiem mu tak - prawde poznasz za 5 lat a wtedy powiedzialabym mu ze jego ojciec mnie zgwalcil. Wtedy jak bedzie nastolatkiem. Sama nie wiem. Co powinnam zrobic w tej sytuacji? W dodatku moja bratowa, kobieta ktora nie pracuje, nie myslala o rozwijaniu swojej kariery ciagle mi zarzuca ze moi rodzice zbytnio dbaja o moje dziecko. Bratowa ma trojke dziec(syna i dwie córki), jej dzieci często bawią się w pokoju mojego syna razem. Mam pomoc od rodziców, ze strony swoich dziadków(całej czwórki-zarówno ze strony mamy jak i taty) oraz pomoc brata i siostry. Ale także pomoc ze strony drugiego brata i jego żony jest interesowna. Np. mój tata płaci mojej bratowej za to by zajmowała się moim domem i dzieckiem. Bratowa ma oto pretensje. Mimo tego że dostaje od mojego ojca za to 3 tysiace miesięcznie. Oprócz tego może korzystać z mojej lodówki, telewizora, nawet wanny i innych rzeczy. Ostatnio dałam jej ubrania dla jej dzieci a nawet dla niej kilka sukienek.A ona do mnie że i tak mam lepiej od niej.

Gość to prowo czy prawda
jeśli prowo to tylko trochę śmieszne Jeśli prawda to synowi powiedz prawde że jego ojciec go nie chciał, oczywiście w nagrode weź go na lody. Co do bratowej to skoro ma płacone, to niech się odwali.