Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi za rodziców

Mam 17 lat i bardzo mi wstyd za rodziców

Polecane posty

Moi rodzice maja juz swoje lata. Mama 37 ojciec 47. Wstyd mi za nich bo powiedzieli mi ze jak rozpoczne wspolzycie to mam ich o tym poinformowac. Mama pojdzie ze mna po tabletki do lekarza. Myslalam ze sie ze wstydu spale. W dodatku moj ojciec przechodzi z moimi rowiesnikami na ty. Przyszly raz do mnie kolezanki z kolegami i oni do niego pan a on do nich zeby mowili mu po prostu Janek. Myslalam ze sie ze wstydu spale, jeszcze ojciec do mojego chlopaka powiedzial ze jesli wyladuje ze mna w lozku to ma zakladac prezerwatywe. Nigdy sie tak nie wstydzilam :O

Gość widzeniowa
chca byc coool, ale tez nie chca wychowywac ci dzidziusia jak wpadniesz, super podejscie.

A co to za wstyd. Przynajmniej wpajają ci, żebyś zabezpieczała się. Dorośnij smarkulo. A wstyd to może ci być tylko dlatego, że jesteś jeszcze dziewicą- to jest wstyd!

Gość prawiki są tutej
To fajnych masz staruszków, chciałbym takich mieć, może bym nie był prawikiem dzięki nim?

Gość fjgfj
mądrych masz rodziców, oby wiecej takich

Ja bym wolala rozmawiac o tym sama z mama. Na osobnosci, a nie zeby oboje mnie zaczeli uswiadamiac. Poza tym co to znaczy zeby moi koledzy mowili do mojego ojca po imieniu, ojciec sie po prostu nie szanuje skoro na to pozwala.

@ wstyd mi za rodziców ­ Widocznie myślą w przeciwieństwie do ciebie. ­ A to, że twój staruszek woli być po imieniu z twoimi rówieśnikami zrozumiesz kiedy stuknie ci 30stka i atrakcyjny, mlodszy facet odezwie się do ciebie per pani miast "ty".