Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem ojcem

Nie jestem ojcem jak zrzec sie praw ojcowskich

Polecane posty

Gość nie jestem ojcem

Dzieciak ma już 6 lat. Ja jestem mężem jego matki, niestety na anulowanie ojcostwa jest chyba za późno. Powiedziałem dzieciakowi że nie jestem jego ojcem i nie życze sobie by mówił do mnie tato. Wyrzuciłem kobiete z dzieckiem z domu i odnalazłem ojca dziecka, powiedziałem żeby sama to ojcostwo anulowała. Ja zrzekne się praw a tamten go adoptuje.

Gość sprawa do sądu
i sąd każe zreobić badanie na ojcostwo jeśli wynik pokaze ze nie jestes biologicznym ojcem masz prawo do zrzekniecia sie praw póki co musisz miec podstawe

Gość nie jestem ojcem
a gdzieś słyszałem że to do sześciu miesięcy po urodzeniu dziecka :O

Jeżeli nie załatwiłeś sprawy do pół roku od urodzenia dziecka nie masz szans.Prawo dziecka jest nadrzędne.

Gość sprawa do sądu
niby tak jest ale wszystko da sie zalatwić tylko że to ograniczy kontakt twój z tym dzieckiem ale sadzac po poscie nie chcesz nic wspólnego miec z tym małym

Gość tak w zasadzie ZLA czy tam L4
jakie nie ma szans :O sprawa do sądu o zaprzeczenie ojcostwa, są robione badania DNA i już

Mylicie się.Prawo dziecka jest NADRZĘDNE.Dziecko musi w tym wypadku mieć ojca,chyba że;biologiczny ojciec je uzna.Ale tego nie wiem na pewno.

Marne prowo. żaden normalny człowiek nie wyrzuciłby po 6 latach dziecka na śmietnik. te durne modki wymyślają naprawdę żałosne prowo. A t zrzygały się na randce, a to 30 letni facet był naq pierwszej rance, a to ktoś nie jest ojcem i wyrzuca dziecko. Tylko tępaki zakładają takie cienkie tematy :O🖐️

wspolczuje ci;/ niestety prawo polskie premiuje rozwiazlosc seklsualna w malzenstwie;//

Gość cholerajasna5
jesteś kretynem który 6 lat myślał że potrafił zrobić dziecko, matole nawet to jest dla ciebie za trudne hehe

Gość nie jestem ojcem
To rodzice chcieli żebym się ożenił bo dziecko w drodze. Ja byłem młody i ciężko było mi przystosować się do roli ojca. Teraz już wiem że słusznie. Po prostu mam prawo tego dziecka nie chcieć, zostałem oszukany. Moje uczucia chyba są tutaj najważniejsze.

Gość teraz masz tylko jedno wyjście
złożyć wniosek o zaprzeczenie ojcostwa do prokuratury a prokurator jak uzna, że to prawdopodobne, że to nie twoje dziecko wniesie o wszczęcie sprawy.

Gość vbfjbrj
07 - hahaha Nie martw sie, 6 miesiecy od DOWIEDZENIA sie o tym ze dziecko nie jest Twoje Dziecko musi miec ojca - taaa, ma ale innego

Gość to juz nie wiem ktore wcieleni
e tego rzekomego tatusia ,a ciaza i porodzei mial juz chyba z 20 roznych dzieci i o roznym wieku, prowo!