Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz kurcze

brązowa plamka zamiast okresu.. co jest grane?

Polecane posty

Gość nosz kurcze

witajcie 2 dni temu powinnam dostać okres, brzuch mnie boli jakbym była w trakcie miesiączki, a dzisiaj zamiast niej powjawiło się kilka brązowych plamek (jakby jasno brązowy śluz) i cisza. Stosunek był w dni płodne,ale zabezpieczony(prezerwatywa),nie jestem pierwszej młodości,ale nigdy nie mialam czegoś takiego i trochę mnie to martwi. Miała któras z was takie coś? I co to bylo??

Gość lolkapka
tak od 6 miesięcy mam cos takiego zmiany hormonalne po paru dni palmienia dostaje okres

Gość nosz kurcze
nie leczysz tego? robiłaś w tym kierunku jakieś badania?

Gość lolkapka
robiłam i to 3 razy dostalam luteinę która pomogla na 3 miesiące i z powrotem wróciło moj lekarz nie widzi w tym nic zlego -ale jestem umowiona teraz na konsultacje do innego profesora zobaczymy co on powie - troche sie martwie ale z ostatniego usg i badania cytologi wyszło ze jest u mnie wszystko ok

Gość nosz kurcze
a badał poziom hormonów? to rzeczywiscie dziwne. Ale mne martwi to,że miałam 3 plamki przed 6 rano i na tym sie skonczylo. Mam sucho i czysto :(

Gość lolkapka
gdzie tam zbadał wszystko na "oko" dlatego ide do innego zobacze co powie a u ciebie może ciąża ???

Gość pani Gienia z gazowni
A wedlog mnie to porwali Cie kosmici i robili testy :P

Gość nosz kurcze
nie wydaje mi sie,że to ciąza, tzn stosunek w dni płodne był, ale w prezerwatywie. Używamy jej z głową, żadnych kontaktów bez niej nie ma. Choć z drugiej strony ja ztych co staną pod wiatr i są w ciąży ;)

Gość lolkapka
idz do lekarza a nie zamartwiaj sie