Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam flyzulke

nom kobiety udalo sie chyba

Polecane posty

Gość mam flyzulke

czejsc dziewczyny chyba udalo mi sie zajsc w ciarze :D od 2 tyg bolom mnie cycki i podbrzusze wczoraj wymiotowalam i dzisiaj mam mdlosci ... okres mi sie spuznia tydzien jutro zrobie test .... kiedy wy mialyscie piersze objawy ? ale sie siesze nie wiecie nawet jak na maxa !!! :D:D:D:D:

Gość Nie powinnaś
już urodzić?

Gość gruba szafa
nie powinnas - jestes zalosna koza .... powtarzasz sie tym tekstem wszedzie a on wcale smieszny nie jest

Gość mam flyzulke
nie nie powinnam :D dopiero cza 9 miency :D

Gość Nie powinnaś
to chyba ktoś jeszcze miał taki nick bo ja tu sporadycznie. Tylko jak ktoś pisze tak jak autorka to się inaczej jej odpisać nie da :) Ty to sobie za bardzo do serca bierzesz te forum.

Gość Nie powinnaś
W dodatku następna co tylko potrafi ubliżać i tylko tyle nic więcej żeby pokazać swój poziom.

Gość SłoneczkoooGorące
autorko, i co zrobiłaś test ? Ja mam podobne objawy, ból piersi, i podbrzusza, od 2 tygodni ale okres dostałam, tyle że słabszy.. I nie wiem co myśleć, robiłam tydzień temu test ale wyszedł negatywnie.. Ja co prawda w ciąży być raczej nie chcę

Gość gruba szafa
nie wyzwalam ciebie bardzo brzydko ... tylko zalosna koza a nie glupia kurwa .... no wlasnie sporadycznie ale to ty tak samo komentujesz u wszystkich dziewczyn ktore sa w ciazy - chyba masz jakis problem ?

Gość Nie powinnaś
Gruba szafa- ale do obcych ludzi których mijasz na ulicy nie mówisz żałosna kozo...? Forum jak forum ale kulturalnym można być.

Gość mam flyzulke
nie jutro zrobie test z rana ... to sie dowiem .... mam jeszcze takie prowiennie w piersiach i nie moge sie polozyc na brzuchu bo mnie piersi bola ... i odtracilo mnie od kawy od 2 tygodni nie pije... idz z tym do lekarza

Gość gruba szafa
no nie nie mowie bo z nimi nie rozmawiam ... kolezanka jak mi palnie cos glupiego to tez mowie zeby myslala za nim co powie albo mowie do niej z zartem ty buraku .... nie wyzwalam ciebie gorzej bo nie mam do tego powodu ale za koze sie obrazilas przestan

Gość gruba szafa
jestem szczera i tyle czy to na kafe cvzy to w zyciu prawdziwym

Gość SłoneczkoooGorące
aha, no ja tez chce jutro rano zrobic, myslalam zeby teraz ale chyba lepiej zaczekac do rana, jak cos to napisz co wyszlo :)

Gość kur
ciekawe, czy dziecko autorki bedzie tak samo tempe i niedouczone, jak mamusia? Prowo jak nic 2/10

Gość Nie powinnaś
ale nie wmówisz mi , że do obcych się zwracasz żałosna kozo...Koleżanką Twoją również nie jestem, nie obraziłam się ale czytając wypowiedzi większości stwierdzam, że kultury za grosz nie mają. Miłego dnia :)

Gość gruba szafa
owszem nie jestes i dzieki bogu :D nie jak napisalam nie wyzwalabym bo nie gadam z ludzmi z ulicy XD przechodze obok nich obojetnie ... ale jak widze kogos takiego jak ty gdzie przy kazdej okazji gdzie ktos napisze ze jest w ciazy ty wpisujesz ten swoj komentarz to sobie tak o tobie mysle ze estes zalosna ... nie masz nic do powiedzenia na ten temat nie odzywaj sie wcale mama nie nauczyla ? :)

Gość mam flyzulke
mojego dziecka w to nie mieszaj ... a ty so taka mondra jestes i dooczona ... nie masz nic do napisania to niepisz

Gość Nie powinnaś
a ty dalej swoje zero kultury osobistej wstyd tylko swojej rodzicielce byś przyniosła.

Gość mam flyzulke
W kunia was zrobiłam hyba mi siem udało :P Wy tempe pindy

Gość gruba szafa
mam kulture ale do ludzi ktorym sie to nalezy ... sama tutaj napisalas tak aby wysmiac autorke ... ty tymbardziej kultury nie masz osoba kulralna by sie nie wysmiewala a ty to robisz

Gość mam flyzulke
mozesz sie nie podrzywac ??? to dla mnie pofaszne

Gość Nie powinnaś
wiesz co jesteś ograniczona jak h** żebyś ty nigdy w ciąży nie była bo dziecko głupote po Tobie odziedziczy.

Gość gruba szafa
czy ty mi zyczysz abym nigdy w ciaze nie zaszla ? i mowisz ze ja jestem ograniczona i ze nie mam kultury kobieto ja ciebie wyzwalam tylko od zalosnej kozy a ty mi zyczysz takiego czegos ??? pamietaj nie zycz temu co tobie nie mile ... i ograniczona i nie kulturalana pinda jestes ty a i nie pisze sie huj a chuj

Gość gruba szafa
mialam na mysli ze nie pisze sie huj a chuj

Gość Marna ta
prowokacja takie idiotki w ciąze nie zachodzą.

Gość mam flyzurke
a z kad wiesz ze jestem idiotka ? nie znasz mnie ... jestem w ciarzy !!! nie denerwuj mnie

Gość Marna ta
To chyba wiesz, że w ciąże nie zachodzą kobiety które pisać nie potrafią?

Gość mam flyzulke
co ma pisanie zwionzane z ciarza - ja nie wiem jak ty w ciarze zachodzisz piszac... bo ja musialam uprawiac sex aby zajsc ... dziwne masz metody :D

Gość mam flyzulke
no to umiem pisac .... ale dalej nie wiem co ma sex z pisaniem XD

Gość Sa tu jeszcze te dwie
idiotki? autorka i 3drzwiowa szafa?