Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam flyzulke

nom kobiety udalo sie chyba

Polecane posty

Gość gruba szafa
tak sa wlasnie ty nia jestes najwieksza :)

Może autorka jest dyslektykiem? Choć takich byków to chyba nawet oni nie robią...

Gość nie dyslektykiem a
pseudo-prowokatorem idiotą, nie mów że nie poznajesz pravika :o

już któryś raz czytam o jakimś praviku, ale za cholerę nie wiem o kogo chodzi :D

Gość nie dyslektykiem a
zbanowany prawiczek co tu co jakiś czas wkleja zdjęcia swojego pożałowania godnego przyrodzenia i pyta o ocenę, czasem zakłada idiotyczne tematy, częściej podszywając się pod kobiety ubliża im i wyzywa, rzuca "kurwami", "rozklapiochami" i "krowami rozpłodowymi" na prawo i lewo, i uważa że "prowokuje" :D. jak spotkasz idiotyczną wypowiedź (gdzie masz poważne wątpliwości czy to mogła napisać matka) lub taką, która mam na celu podnieść ci ciśnienie - bądź pewna, że to ten no-life :D

aa to te tematy kojarzę, ale nigdy na nie nie zaglądam. Zapamiętam jakże cenną radę :D

Gość mam flyzulke
owszem jest to prowokacja nikt z takimi bykami nie pisze - to tak jak gradka napisala nawet czlowiek co ma dyslekcje nie wali hahahah i nie nie jestem pravikiem jakims nie w moim typie wyzywac kobiety od krowy itp. ale pare osob sie nabralo :D gratka szacun za kulture czytam twoje wypowiedzi i nigdzie nie widzialam abys wyzywala czy ublizala ! trzymaj tak dalej

Gość dobra, dobra
pravik ;)

Gość mam flyzulke
jaki pravik ??? ale wy ludzie glupie .... njakis kretyn sowbie z was wczesniej jaja zrobil i teraz wszyscy kto robi sobie jaja z was to jakis pravik hehehe