Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojepotrzebywybrakowane

Moja żona brzydzi się spermy

Polecane posty

Gość kkithlp
"Ja bym dawno porzucił. Szkoda życia na dziwne twory kobietopodobne." - a ja bym wolała żyć w pojedynkę niż regularnie zmuszać się do czegoś, co powoduje u mnie odruch wymiotny i jeszcze udawać, że mi z tym dobrze. Mam w dupie, czy uważasz mnie za oziębłą i Ty miej w dupie, jaka jestem ja, bo co ci do tego? Mi jest dobrze tak jak mam i z takim seksem, jaki mam. Ale fakt faktem, że sporo kobiet w imię dobra związku się w ten sposób poświęca. Takie, co lubią, może też są, ale ile ich jest?

Gość Zuza 132478
Sluchaj autorze, czy trzeba byc gejem zeby sobie loda zrobic? Czy ja jestem lezbą, jak sobie zrobie dobrze, gdy meza nie ma w poblizu? Idąc twoim to,iem myslenia, to z "luboscia" dotykajac swojego penisa, jak sobie walisz konia to jest juz pedalstwo? Sprobuj spermy jak ci trysnie? Zbierz sobie do pojemniczka i napij sie... Ja mimo uwielbienia dla swojego ciala, szczochow swoich nie tkne ..

Gość gwiazda polarna.
i możesz sie ze mnie śmiać ale nie podałabym nikomu cipki do wylizania gdybym nie miała pewności że by go to mogło obrzydzić - sprawdzałam jak pachnę i smakuje a teraz czekam na wyzwiska jaką lesbą jestem i jak ja mogłam 🖐️

Gość gwiazda polarna.
ja swoich szczochów też nie piję ale gdybym chciała żeby partner wypił to musiałabym sama sie najpierw napić tak już mam :D:D

Gość Zuza 132478
Przedmiocie..;)))))))))) Nie moge nic więcej ci rzec, jako ktos kto ma poczucie wyższosc nad toba.. Chyba nie mam do czynienia z mims dojrzalym, a jakims szczylakiem bez doswiadczenia..am I right?;))

normalnie robie loda do konca mojemu mezowi.pozwalam mu spokojnie dojsc, poczekam az penis skonczy pulsowac i ide wypluc sperme do kranu.niby jaka to jest roznica czy to polkne czy nie?on juz i tak jest spelniony przeciez.

Gość Zuza 132478
Przemiocie, czy myslisz ze moj seiat jest gorszy? Ty go nie znasz..i nigdy nie poznasz..skoro zadajesz sie tylko z dziwkami;)))) szkoda mi torche ciebie...bo z mojego swiata byc nie chcial nigdy wyjsc :d

Gość Przedmiot z ludzi
Gwiazda- tak , można cierpieć z tego powodu. kkithlp- współczuję Twojemu facetowi. I też wiem, że jak kiedyś wytryśnie Ci na twarz i każe zlizać, to na początku będziesz miała opory. Ale później będziesz prosić o jeszcze. Samico.

Gość gwiazda polarna.
bo jak połkniesz to jest oznaka większej akceptacji czy coś ;) a swoją drogą jednak ci faceci sie różnią - część nie pozwoliłaby żeby ich kobieta wzięła do ust penisa bo to poniżające - przesada goni przesadę a żeby sperma była znośna to facet nie może palić fajek,pić alkoholu (bo gorzkie),jeść dużo ostrych potraw i dużo mięsa,wskazane jest za to picie soku z ananasów coś za coś panowie :classic_cool: jak facet zmieni swoją dietę dla loda z połykiem to wtedy będe respektować to że naprawdę musi mu na tym bardzo zależeć :)

Gość gwiazda polarna.
nie umiesz do kobiety zwracać się inaczej niż suko? i kto tu jest agresywny..

Gość Przedmiot z ludzi
"Kobiety" która nie połyka?:(

Gość gwiazda polarna.
a co to określa wartość tej kobiety? tylko połykanie się liczy?

Gość mojepotrzebywybrakowane
W zupełności by wystarczyło jakby się kończyło tak jak mówi 'tak szczerze' A wy się uczepiłyście tego połykania, co już wcześniej napisałem, ze mnie poniosło. Gdakają a nie czytają.

Gość facet w opałach
Masz po prostu takie potrzeby większośc facetów takie ma a twoja kobieta nie chce się poświeć i jest kiepska w łóżku skoro Cię nie zaspokaja

Gość moja mnie zaspokaja
Miałem ten sam problem z moja była na szczeście moja dzisiejsza kobieta potrafi zaspokoić mężczyznę ❤️

Gość facet w opałach
normalnie robie loda do konca mojemu mezowi.pozwalam mu spokojnie dojsc, poczekam az penis skonczy pulsowac i ide wypluc sperme do kranu.niby jaka to jest roznica czy to polkne czy nie?on juz i tak jest spelniony przeciez. OGROMNA !!! Tu chodzi o lojalność tak sprawdzamy czy nas kochacie jak połyka to kocha !!!

Gość kokardo
normalnie robie loda do konca mojemu mezowi.pozwalam mu spokojnie dojsc, poczekam az penis skonczy pulsowac i ide wypluc sperme do kranu.niby jaka to jest roznica czy to polkne czy nie?on juz i tak jest spelniony przeciez. OGROMNA !!! Tu chodzi o lojalność tak sprawdzamy czy nas kochacie jak połyka to kocha !!! Lepiej bym tego nie ujął tu chodzi o przywiązanie i miłość wy też oprócz seksu potrzebujecie np przytulania a my potrzebujemy zobaczyc jak połykacie naszą sperkę

Gość gwiazda polarna.
o kuźwa to niezłą macie definicje miłości czyli jak kobieta pielęgnuje faceta jak jest chory,wspiera go jest lojalna to sie nie liczy,ważne czy połyka :D to zart prawda?

Gość gwiazda polarna.
przecież nie tylko seks powinien się liczyć

Gość gwiazda polarna.
jak dziwka połknie spermę za dopłatą to rozumiem że kocha klienta bo połknęła?

Gość przyczajony facet w krzakach
o kuźwa to niezłą macie definicje miłości czyli jak kobieta pielęgnuje faceta jak jest chory,wspiera go jest lojalna to sie nie liczy,ważne czy połyka to zart prawda? Ja też popieram kolegów :) A jak facet pielęgnuje kobietę gdy jest chora ( nie licze waszych schiz psychicznych :D żarcik ) wspiera ją jest lojalny to się nie liczy ? Ważne że przytuli i przeleci i zrobi minetkę tak byście miały ooorgazm ?

jak dzi**a połknie spermę za dopłatą to rozumiem że kocha klienta bo połknęła? Dobre :D Ale nie zmieniaj tematu :D mówimy o związkach a nie numerkach z dziwkami ok ? Nie wykręcaj się ;)

Gość gwiazda polarna.
no właśnie nie ,to że wspiera i pielęgnuję się liczy! więc to Ty sie nie wykręcaj ja jak bardzo kocham to wiele zrobię także i w seksie ale rozumiem te kobiety które nie chcą,sperma to sperma,z trupim jadem a nie shake o ulubionym waniliowym smaku

Gość Zuza 132478
Jesli faceci sa ta pusci, jak ci ktorzy tu pisuja..nigdy nie dam corce wyjsc za maz ;))) cale zczescie, ze w moich czasach bywali pirzadni faceci, dla ktorych definicja milosci nie rownala sie "polknieciu spermy" Jesli wy porownujecie przytulanie z potrzeba "lykania" to widze, ze 21 grudnia koniec swiata jest nieuchronny..;) nawet sie juz chyba zaczne o to modlic :p

Gość o rety ale z was
,z trupim jadem Nie gadam z tobą [ FOCH ] nie obrażaj facetów ! A twoje soczki z cipci pachną fiołkami ?

Gość yqtrew
nawet sie juz chyba zaczne o to modlic Módl się o lepsze cycki suko 🖐️

Gość lilann86
Bardzo żone popieram buzia nie jest od polykania do tego jest inna czesc ciala. Zbok

Nie rozumiecie męskiej natury 😴

Gość gejowaty murzynek
Zuzia lala nie duza a na dodatek cała ze szmatek :D

Gość gwiazda polarna.
hehe dajesz kobiecie spermę połykać a nawet nie wiesz czym jątrujesz brawo wielka miłość :D obrażasz się o prawdę? spoko sperma ''W skład spermy wchodzą takie związki jak: putrescyna, spermina, spermidyna i kadaweryna (odpowiedzialne za zapach i smak spermy), witamina C, prostaglandyny, lipidy, aminokwasy, enzymy, hormony steroidowe, witamina B12, fruktoza, cholesterol, mocznik, cynk, wapń, magnez, selen.'' Kadaweryna (pentano-1,5-diamina, NH2(CH2)5NH2), organiczny związek chemiczny z grupy diamin, jedna z protamin, amina biogenna będąca produktem dekarboksylacji aminokwasu lizyny, powstaje jako produkt metabolizmu bakterii a także w procesie gnilnym białka według reakcji: NH2-(CH2)4-CH(COOH)-NH2 (lizyna) NH2-(CH2)5-NH2 (kadaweryna) + CO2 Ma postać oleistej cieczy bez wyraźnej barwy. Należy do tzw. trupich jadów, ma silny nieprzyjemny zapach rozkładających się zwłok i jest szkodliwa dla zdrowia (uszkadza układ krążenia). Działa też jednak stabilizująco na rybosomy. Skocz do: nawigacji, szukaj Ptomainy (pot. jady trupie) aminy (np. putrescyna i kadaweryna) powstające w procesach gnilnych organizmów zwierzęcych w wyniku dekarboksylacji aminokwasów. Charakteryzują się silnym, nieprzyjemnym zapachem. Toksyczne w dużych ilościach (LDLo putrescyny i kadaweryny: 1,6 g/kg; mysz).