Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojepotrzebywybrakowane

Moja żona brzydzi się spermy

Polecane posty

Gość gwiazda polarna..
powiem wam że mój facet nigdy nie miał ochoty na moją cipke :( dlatego sama sobie liże

Gość gwiazda polarna..
ale nie tak normalnie jak jakaś zwykła pindzia tylko ja to się odchylam tak do tyłu ha !

zaczęly sie niestety gimbusy prostacko podszywać seks podczas okresu...brzuch mnie wtedy boli niedobrze mi,źle znosze okres poza tym co to za frajda dla faceta umazać się we krwi? podczas okresu nalepiej zastąpić seks waginalno-penisalny np...lodem z połykiem :classic_cool:

ale jeśliby mnie facet bardzo namawiał to pewnie zgodziłabym się tylko nie w pierwszym ani drugim dniu ;) no i oczywiście żadnej minetki chyba że facet jest wampirem :D

Gość pled na lozeczko
"dlaczego mam teraz cierpieć przez jakiegoś tępego ch*ja co nie potrafił uszanować dziewczyny. Jakbym go teraz spotkał to sam bym mu się do japy spuścił i zasadził kopa w ryj" Ciekawe dlaczego chcialbys sie spuscic mu do "japy", moze dlatego, ze go kochasz i szanujesz? A moze po to, zeby go ponizyc i zniszczyc? Jasno widac, ze traktujesz to jako upokorzenie kogos, moze wlasnie dlatego twoja zona nie chce ci tego robic? Ja osobiscie nie widze w tego typu praktykach niczego zlego, ale nie chcialabym robic tego mezczyznie, dla ktorego to jakis pokaz dominacji i ponizania kobiety. Przy okazji-jesli ktos by nie daj boze zgwalcil twoja zone i przez to miala ona traume na punkcie seksu, tez bys sie rzucal ,ze nie zamierzasz cierpiec przez "tepego ch*ja"? Twoja zona ma takie a nie inne doswiadczenia i nalezy to uszanowac.

A co ma wspólnego lizanie cipy i soków z obrzydliwą sperma? Ma połykać coś porównywalnego do rzygowin czy kału bo cię to kręci? A jak ona by chciała zebys ssał jej zakrwawionego tampona albo Podpaske bo ją to kręci to byś ssał?bo inaczej cię zdradzi? To wy smierdziele podszywacie się pod kobiety i piszecie ze lubicie spermę żeby inne to czytaly i się zgadzały i myślały ze to normalne i wszystkie to robią Sam spróbuj swej spermy przecież to wielki przysmak i delicje:-D

Gość Zuza 123456
Kleopatro, wlasnie ciekawe czy wyssie tampon? :d

Gość Artemida25 bdsm
A ja uwielbiam ssac do konca..i swojemu panu ssalam tak, jak nigdy mu zona nie zrobila.. Szkoda, ze mnie zostawil,;(