Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalnamozejestem

Brzydzę się że mój chłopak robił minetkę byłej

Polecane posty

Możecie mnie uznać za nienormalną ale nie moge sobie z tym poradzić! Niedawno podczas rozmowy wyszło że to robił... Jezu teraz mam wstręt żeby się z nim całować! Wyobrażam sobie jak ją lizał... No nie wiem co ze sobą zrobić. Uprawiał z nią też seks, to mi nie przeszkadza mimo że on jest moim pierwszym partnerem seksualnym. Ale w sumie taki 'pełny' stosunek przeżył mój K tylko ze mną, chodzi o to że skonczył we mnie :) i oboje uważamy że to najwspanialsze uczucie :) ale nie o tym jest temat. Chodzi o tą nieszczęsną minetkę. Czuję wstręt do własnego chlopaka przez to! Pomóżcie... I proszę nie krytykujcie bo wiem że to dziwny problem...

Może trochę dramatyzuje, taka już moja natura, za bardzo się wsystkim przejmuje :(

Gość depesza
inni maja gorzej wiec sie nie martw!!! moj mial przede mna 4 kobiety w lozku, dziewictwo stracil a klubie nocnym z jakas dziewczyna, potem mial 3 inne z czego jedna byla typowym demonem seksu i robili wiele rzeczcy naet na ktore ja sie nie odwaze i to z nia mial wszytski pierwsze i obie ex lizal tam i vice versa , strasznie mnie to wszytsko bolalo bo o tym dowiedzialam sie podczas rozmow luznych jeszcze jako przyjaciele i odchorowywalam to jakies 1.5 roku ale coz kocham go, przeszlosci nie zmieni, staralam sie o tym nie myslec i jak na dzien dzisiejszy juz mi to zwisa :p :p mimo ze mialam obsesje na pkt faceta ktory chociaz powaznie traktuje pierwszy raz bo on jest dla mnie pierwszym we wszytskich tych sprawach

Mówisz że to odchorowałaś.. Widzisz, ja też choruje bo on jest moim pierwszym, jedynym.. I to niestety boli chociaż wiem że wtedy nie bylismy razem, przeciez mnie nie zdradził itp no ale rozum swoje, serce swoje. Cały czas mam w głowie tą cholerną minetkę!

Gość 33333ddd
Tez kiedys tak mialam ale ja mysle że to jest kwestia dojrzałości emocjonalnej do seksu.. ;)

Gość depesza
wiem ze gadanie ze jest z Toba i to ciebie kocha nic nie da bo na mnie to nie dzialalo tez mialam z minetka obsesje tym bardziej ze przyznal sie ze tych dziewczyn tak na prawde nie kochal tyko czul sie z nimi w sam raz dobrze, na tyle zeby to robic, nie wierzyl podobno ze znajdzie milosc i chcial dac im tak duzo jak mogl.... troche Ci to pewnie zajmie, trzeba takie rzeczy odchorowac i przebolec no i do nich dojrzec...ile masz lat?

Gość karinnna
dlatego uważam ,ż nie powinno się wypytywać o przeszłość seksulaną. Po drugie a czy Tobie robi ?

Depesza, a z poprzednimi dziewczynami robił to 'do konca' , to znaczy , nie będę owijać w papierki , kochał się z nimi i kończył w nich? Bo mój z tamtą przed wytryskiem wyjął , ochłonął i tyle. A ze mną od poczatku kończył w srodku i mowil ze nie da sie tego porównać z niczym innym.. No i nie wiem, tym seksem sie nie przejmuje, dobra, 17 letni dzieciaczek chcial sie wyżyć :) ale ta minetka nooo jezu! Dlaczego to ja jestem jakas chora, i tak sie wszystkim przejmuje, nie wiem :(

Odpowiadam na pytania. Mam 21 lat, młodziutka jestem jeszcze. Tak, robił mi to kiedyś. A nie wypytywałam go o przeszłość, wyszło w luźnej rozmowie. Na jedno to dobrze że nie mamy przed sobą tajemnic ale z drugiej strony zadręczam się jak jakaś psycholka :(

code, sorki ale rimming jakos mnie nie kreci. A co Ty tak ciagle o tym?

Gość depesza
tak zawsze konczyl w nich prawie zawsze bez prezerwatywy, robil szczeglnie z jedna wiele rzeczy z nia wszytsko odrywal i sie z nia uczyl ciesz sie ze cos dostal nowego od Ciebie, ja swojemu na minete nie pozwalam bo by mi to przypominalo o tym ze robil to bylym i jak na razie jest ok

Gość a jeśli idzie
o szczegóły, minetka to też jest seks. Co z wami młodymi jest, ze oralu nie uważacie za seks? Oral nie jest stosunkiem, ale seks to jest całość, a nie tylko jakieś szczegóły..

Gość depesza
w dzisiejszych czasach dziewczyny nastolatki mysla ze jak uprawiaja sex oralny czy analny to sa nadal dziewicami, jesli chodzi o sama obecnosc blony to tak :p ale do prawdziwej dziewicy im dalko poza tym uwazam ze Twoj problem tkwi w tym ze on jest Twoim pierwszym i podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie, pomysl ze moglo byc gorzej, popatrz na moj przyklad :p

depesza, jeśli moge spytać.. napisałaś że z jedną z nich robił wiele rzeczy, takich na które Ty byś się nie odważyła, odkrywał coś.. Możesz napisać co takiego?

łomatko pierdzielicie, że aż niedobrze się robi. ale mi problem że minetke robił jakiejś innej. debilizm do kwadratu takie myślenie :O

Gość depesza
uff mialam na mysli glonie to ze uczyl sie wszytskiego od niej ona byla pierwsza ktora uwielbiala eksperymentowac, ja jestem doc poczatkujaca w porownaniu do niej :p kochali sie w aucie, lesie, kinie!! toalecie na lotnisku itp ja np zeby sie rozgrzac i byc bardziej pewna potzrebuje ciszy i miejsca gdzie nie bede speta, wiec to odpada, przynajmniej na razie :p :p pierwszy raz z nia mial seks oralny, ja na minete sie nei zgadzam :p w ogole wydaje mi sie ze jestem w porownaniu do niej bardziej zacoana chod-c powoli sie rozkrecam, ale chyba bardziej niz to olalo mnie to w jaki sposob stracil dziewictwo :/

Gość depesza
do Hard Boy - moze dla Ciebie jest to glupota ale sa wrazliwe dziewczyny ktore takie rzeczy bola...

Nie napisałam najważniejszego, bo nie o tym temat. Ale mieszkamy razem od roku. Niedawno dowiedzieliśmy się że bedziemy mieć dziecko. Planujemy ślub. Kocham go strasznie. To zarówno mój jak i jego pierwszy tak poważny związek.. Naprawde nie wiem co mam poradzić na ten swój wewnętrzny cholerny głos który ciagle mi to przypomina.. Zamiast cieszyć się tym co jest, ja rozpamiętuje :( tylko do psychologa normalnie...

Gość depesza
napisz do nie na gg jesli chcesz to pogadamy : 44701791

Nie mam gg, internetu nie mam teraz na kompie tylko w telefonie :(

Gość depesza
oke niewazne, no to teraz sprawa jest bardziej skomplikowana jesli ejst ta ciaza :p :p jak zacznie ci rosnac brzuszek i bedziecie sie cieszyc pierwszymi USG przejdzie ci bo nie bedziesz miala czasu o tym wiecej myslec :p

Gość depesza
madre powiedzenie mowi : madra kobieta nie zastanawia sie co bylo przed nia, stara sie tak zeby po niej nikogo nie bylo :)

Pewnie myślisz że gdyby nie ciąża to bym go zostawiła? Nie zostawiłabym bo kocham go ponad wszystko.. Jest dla mnie całym swiatem.. Po prostu szukam sposobu jak poradzić sobie z tymi chorymi myślami..

Gość depesza
nie nie sadze zebys go zostawila gdybys nie byla w ciazy bo bardzo przezywasz jego przeszlosc seksualna co swiadczy o tym ze bardzo Ci na nim zalezy tez tak mialam :p ale milosc pozwolila mi to jakos zniesc chociaz czasai to raca to probuje to zwalczyc i cieszyc sie nasza miloscia :) ty dostalas i moglas dac o wiele wiecej niz ja !!

Wbrew pozorom, w związkach, w których jedno jest dziewicą (dziewicem), a drugie ma już jakieś doświadczenie taka sytuacja występuje dość często. To taka zazdrość, że ktoś inny wprowadził go w ten niesamowity świat... Wprawdzie dla mnie takie podejście jest nieco dziecinne, ale rozumiem, że są osoby, którym może to przeszkadzać. Skup swoje myśli podczas seksu na chwili, która trwa. Jeżeli tego nie potrafisz, to stwórzcie atmosferę, która nie pozwoli uciekać myślami gdzie indziej

Gość lavendersunshine
To dosyc powszechny problem w pierwszym powaznym (czyli polaczonym z seksem) zwiazku, chyba wiele dziewczyn to przerabialo w tym i ja. I ja wypytywalam, o zgrozo, a pozniej sie zadreczalam. To doswiadczenie nauczylo mnie,ze nie warto pytac o takie rzeczy. Teraz jestem w zwiazku i absolutnie na grzaski grunt nie wkraczam, choc jestem przekonana, ze oral poprzednio byl (moze z niejedna nawet). Nie jest to powod do skakania do gory, ale jakby ludzie mieli sie rozstawac z takich powodow, to nie byloby zwiazkow:D i szczerze powiedziawszy nie boli mnie to tak jak w moim pierwszym zwiazku, ot, taka kolej rzeczy. A autorce albo minie albo kiedys z desperacji zdradzi tego chlopaka, zeby "wyrownac" rachunki. Moze zasiegnij pomocy specjalisty?

A w sprawie sexu pociesza mnie to, że to ze mną odkrywał nowe pozycje (z tamtą tylko klasyczna) , że jednak dużo nowego ze mną przeżył...

Gość depesza
masz o wiele bardziej komfortowa sytuacje niz ja, zazdroszcze :p

Gość depesza
pomysl sobie ze Twoj facet przezyl pierwszy raz podczas jednonocnej przygody, potem spal z 3 innymi jeszcze uprawiajac wszytskie rodzaje seksu, probujac rozne pozycje w roznych miejscach a podczas eksu z Toba na pewno powiela to czego sie od tych 4 kobiet nauczyl, ja bym sie cieszyla gdybym mogla dac mu pierwszy prawdziwy orgazm z wytryskiem w srodku itp :/