Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 takajenaa

OWCZAREK KAUKASKI. MA ktos?????

Polecane posty

Go艣膰 takajenaa
Z tym jedzeniem chodzi艂o mi o to, 偶e ma艂y pies zje kilka razy mniej ni偶 doros艂y, wi臋c mog艂abym pozwoli膰 sobie na kupowanie mu drogiego jedzenia by sie dobrze rozwija艂 i dobrze wyr贸s艂. A pytanie zad膮艂am dlatego, poniewa偶 boj臋 si臋 , 偶e pies , kt贸ry z m艂odosci b臋dzie jad艂 dobrze, to po wyro艣ni臋ciu, kiedy to b臋dzie potrzebowa艂 du偶ejilo艣ci jedzenia b臋dzie po prostu wybrzydza艂....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziewczyno ty chyba na g艂owe
nast臋pna idiotka my艣l膮ca 偶e psa chowa si臋 jak misia pluszowego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takajenaa
dziewczyno ty chyba na g艂owe: Masz owczarka kaukaskiego ? Na razie tylko mnie obra偶asz, 偶adnej rady od Ciebie nie us艂ysza艂am, wi臋c domyslam si臋 , 偶e za przeproszeniem g*wno wiesz... A temat jest skierowany do os贸b, kt贸re posiadaj膮 psa tej rasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takajenaa
ewewqeqweqwe dlaczego tak jeest? : Dziekuj臋 za pomoc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyno ty chyba na g艂owe
nie obra偶am ciebie tylko t膮 idiotk臋 kt贸ra twierdzi ze wystarczy by膰 zr贸wnowa偶onym psychicznie i juz mozna byc treserem i chodowc膮 wszystkich ps贸w 艣wiata , w艂asnie wida膰 jaka jest zr贸wnowa偶ona a tobie pr贸buje uzmys艂owi膰 ze nie jestes odpowiedni膮 osob膮 do chodowli tych ps贸w poczytaj sobie np. tutaj a ty pytasz na kafe gimg贸wna http://www.psy.elk.pl/rasypsow/211,13,pies-owczarek-kaukaski.htm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewamazowia
Witam,mm owczarka kaukaskiego,i chc臋 podzieli膰 si臋 moimi spostrze偶eniami. Moja Aga przebywa i na dworze i w domu,kiedy艣 zacz臋艂am j膮 k膮pa膰,teraz tego nie robi臋 bo potem 艣mierdzi,nie idzie wytrzyma膰,to psy kt贸re ma艂o jedz膮,mojej wystarcza ok 2-3 l jedzenia na dzie艅,ma 50 kg wagi, w k艂臋bie 80cm,lubi spacery prawie codzienne,nie kopie do艂贸w,nie skacze na ogrodzenie,no i ma szczere oddanie w 艣lepiach,Wspania艂y pies,gra w pi艂k臋 no偶n膮 z moimi c贸rkami,na spacerze nie p贸jdzie dalej je偶eli kt贸re艣 z nas odejdzie,koty,kury to jej dobytek,je偶eli obca kura wejdzie na plac wtedy 艂apie j膮 ,przyciska 艂ap膮 do ziemi i czeka 偶eby podej艣膰 i co艣 z ni膮 zrobi膰.No i mam spok贸j ze z艂odziejami,nikt nie wejdzie po zmroku,jest bardzo czujna,nawet o p贸艂nocy mog臋 i艣膰 z ni膮 przez las i nie boj臋 si臋 napa艣ci,pomimo 偶e spuszczona jest ze smyczy nie odst臋puje od nogi.Ale nigdy nie by艂a bita,wszelkie objawy agresji s膮 ko艅czone podniesionym palcem wskazuj膮cym z komend膮 NIE WOLNO. Sama szkoli艂am j膮 metod膮 klikerow膮. 呕ycz臋 ci takajenaa wyboru m膮drego hodowcy,poniewa偶 przy tej rasie nawet szczepienia maj膮 wp艂yw na zachowania agresywne. To bardzo m膮dre i inteligentne psy.Je偶eli kto艣 m贸wi 偶e s膮 g艂upie i t臋pe to mamy ogl膮d takiego w艂a艣ciciela,kt贸ry chce mie膰 zwierz臋 zaprogramowane, kt贸re bezmy艣lnie podskakuje bo tak akurat chce jego " pan" . Kaukazy to psy MY艢L膭CE. Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmghjhj
owczarek niemiecki nie lepiej? i jak si臋mu da przyzwoit膮 karm臋 to niesmierdzi. U ps贸w syfna karma wy艂azi smrodem przez sk贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmghjhj
kaukaz to do艣c trudny pies, po roku mo偶e by膰 nieufny w stosunku do Twojego faceta, moze sprawia膰 k艂opot. we藕 niemieckiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewamazowia
M贸j pies jest szczotkowany i to w zupe艂no艣ci wystarcza,nie 艣mierdzi,i nie zale偶y to tylko od jako艣ci karmy.Powiniene艣 wiedzie膰 hmghjhj 偶e cz臋ste k膮panie psa narusza jego naturaln膮 ochron臋 sk贸ry i sier艣ci. Dlatego przy kaukazach wa偶ne jest dok艂adne wyczesywanie i usuwanie martwego podszerstka. Cz臋sta k膮piel mo偶e doprowadzi膰 do 艂ojotoku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet najbardziej mi艂y owczarek kaukaski mo偶e by膰 zagro偶eniem, bo to po prostu s膮 du偶e pieski. Polecam zaopatrzenie si臋 w porz膮dny kojec np. taki http://www.garazemetalowe.pl/ - wtedy piesek ma zapewnione solidne mieszkanko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taka jedna i jakiego psa wybralas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂am kiedys owczarka kaukaskiego trzyma艂am go w domu ale jak mia艂 5 msc sam wybra艂 podw贸rko mia艂 porz膮dn膮 bude a jak by艂a snie偶yca czy pada艂 deszcz to i tak spa艂 na betonie na podjezdzie jak sko艅czy艂 4 lata zacz膮艂 by膰 agresywny najpierw do mojego syna potem do mnie a na ko艅cu do m臋偶a musielismy zrobic mu kojec i strach by艂o podawac mu jesc bo startowa艂 z zebami mielismy ma艂a suczke podobna do pudla pogryz艂 ja ze ledwo ja odratowano gdy mia艂 7 lat pojelismy trudna decyzje o uspieniu go zawsze by艂 kochany nigdy nie byl bity nie wiem skad wzie艂a sie ta agresja weterynarz kt贸ry przyjecha艂 go uspic powiedzia艂 nam ze nie jest to pierwszy kaukaz kt贸rego usypia z powodu agresji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gryfon
Nie ma lepszego psa do pilnowana posesji. Narzekaj膮cy na psa, narzeka na siebie.

Udost臋pnij ten post