Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podpowiedzi Szukająca

Dokąd najlepiej emigrować?

Polecane posty

Gość jakiś holender
pamiętam mówił że nie chcą już Polaków i rumuńskich biedaków

Gość na a kto szanuje
rozbite szkielko To prawda Polacy są uznawani za najbardziej pracowitych i skutecznych w pracy

Gość na a kto szanuje
Po za tym ktoś musi robić na ich emerytury nie ? Społeczeństwo Anglii jest stare i potrzebuje młodej silnej świeżej krwi czyli Polaków lub innych imigrantów

Gość a mi się tak
wydawało że w anglii sami mali ludzie nie wiem czemu ale prawie od każdego anglika byłem dużo wyższy jetem wysoki co prawda ale i tak

Gość rozbite szkielko
na emerytury ? na ich kura benefity bo wiele anglikow siedziw domu na benefitach i pierdoli ze zabieramy im prace ale jak im proponuja prace za 6.14 to kreca nosem a polak odrazu wezmie

Gość ja tam wiem tylko jedno
jak byłem na wycieczce do londynu to kurwa masakra angielki są brzydkie mega a niektóre jakie spasione masakra :o Polki to jednak chyba na serio są najpiękniejsze

Gość na a kto szanuje
na emerytury ? na ich kura benefity bo wiele anglikow siedziw domu na benefitach i pie**oli ze zabieramy im prace ale jak im proponuja prace za 6.14 to kreca nosem a polak odrazu wezmie Bo anglicy stai się wygodni i przez to słabi i nieciekawi dlatego jako pracownika wolą skutecznego i aktywnego Polaka a nie wymuskanego facecika czy wymuskaną kobietkę

Gość ja tam wiem tylko jedno
To samo czarne laski lub mulatki myślałem że to zajebiste bomby a tu takie rozczarowanie na serio zdziwiłem się

Gość rozbite szkielko
no ale to juz nie chodzi o to ... oni chca pracowac za 8 w zwyz bez wyksztalcenia nikt im otracy nie da... plus wkurwia ich to ze polacy cos osiagaja w ich kraju ale nie wiedza ze zaczynali od 5 na godzine w nie najlepszych warunkach bo liczy sie doswiadczenie a nie siedzenie w domu po maturze

Gość na a kto szanuje
Co nie znaczy że nie chcą go po prostu wykorzystać a później wyjebać z anglii

Gość 123458i567654
A pro po angielek :D Angielka podchodzi do Polki i patrzy na nią ze zdziwieniem i zazdrością w końcu pyta - jak wy to robicie że jesteście takie szczupłe ?! A Polka odpowiada z uśmiechem - to proste po prostu jem jeden obiad :D:D:D

Gość rozbite szkielko
raczej wyjebac tych co juz tutaj sie zadomowilo=i nie wyjebia aLE JUZ NIE BEDZIEMY MOGLI PRZYJEZDZAC

Gość na a kto szanuje
no ale to juz nie chodzi o to ... oni chca pracowac za 8 w zwyz bez wyksztalcenia nikt im otracy nie da... plus wk**wia ich to ze polacy cos osiagaja w ich kraju ale nie wiedza ze zaczynali od 5 na godzine w nie najlepszych warunkach bo liczy sie doswiadczenie a nie siedzenie w domu po maturze Racja

Gość Rudzielec0973753
jak na budowe to do Anglii bardzo sie tu ceni Polakow

Gość rozbite szkielko
POLAKOW W KAZDEJ PRACY SIE CENI

Gość Bo Polacy są nauczenie
chaosu i zapierdzielania więc jak anglik lub czarnuch widzi takiego tytana pracy to mu worek mięknie :D

Gość na a kto szanuje
123458i567654 Dobre :D

singielka ladna jestes :) wracajac do tematu to jedz dalej - nowa zelandia , australia , dubai , qatar, kanada, reszta krajow zeszla na psy

Gość Ale się uśmiałam z
tego dowcipu z tym obiadem trochę chamskie :D

Gość Grzmit kuk
Webster- nie podniecaj sie tak. To nie jest zdjęcie singielki tylko Britney Spears. :) Btw, czy ty czasami nie mieszkasz w Dubaju?

Gość JA JESTEM W UK TERAZ I ...
wracam za kilka miesiecy do PL, a potem wyjezdzam gdzies do skandynawii, zobacze jeszcze. W Anglii stracilam prace, bylam strasznie dyskryminwana w pracy, jako jedyna polka przez inne kobiety rzecz jasna, nie przez facetów, nie pracowalam przez zadna agencje, tylko bezposrednio. Ucinali przerwy, nie placili, zawsze czegos brakowalo na payslipie, zawsze murzyn mial lzejsza prace od polaka i 10 razy wolniejsza.

Gość juz nie z NL
W Holandii jest sporo pracy, ale pod warunkiem, że się zna jako tako angielski i pracujesz na własny rachunek a nie przez agencję. Polaków nie lubią, ale jeśli chodzi o poziom życia to zyje się tam raczej spokojnie. w urzedach mozna wszystko załatwić po ang. a ci co rozmawiają po holendersku to już w ogole mają łatwo z pracą.

Gość Grzmit kuk
Webster, jak sie dostałeś do Dubaju? My z mężem próbujemy już od kilku miesięcy, prawie rok czasu i nic. Nikt nam nie odpowiada na maile, mąż aplikował o prace i tez nikt nie był zainteresowany. Sama już nie wiem co mamy zrobić, żeby sie tam dostać? Lubię Dubaj, od początku mi sie tam podobało. Mąż jest wykształcony a mimo tego, nikt nie chce dać pracy... :(

tu nie jest latwo sie wkrecic, wiekszosc pracodawcow ceni doswiadczenie z GCC - ja przyjechalem pare lat temu kiedy byl boom to bylo latwiej.

Gość Grzmit kuk
Generalnie to szukam kogoś kto jest w Dubaju i przygarnąłby nas pod swój dach na 4 tygodnie max. Oczywiście sami będziemy sie żywić itd. Potrzebowalibysmy jedynie dachu nad głowa i jakiegoś materaca do przekimania. I w ciagu 4 tygodni obydwoje będziemy szukać pracy na miejscu, bo z tego co widzę, przez internet nigdy nie dostaniemy żadnej oferty. Jeśli nic nie znajdziemy w ciagu 4 tygodni, to obiecuje ze się ulotnimy z powrotem do domu.

Gość i o to chodzi wlasnie !!!
rozbite szkielko na emerytury ? na ich kura benefity bo wiele anglikow siedziw domu na benefitach i pie**oli ze zabieramy im prace ale jak im proponuja prace za 6.14 to kreca nosem a polak odrazu wezmie Polak wezmie z pocalowaniem reki, tym samym obniza standard, bo jakby Polaka nie bylo, a Angol za ta cene nie chcial podniesc dupy z fotela, to pracodawca by musial podniesc wynagrodzenie !Obnizacie sami wynagrodzenia w tym kraju. I za to maja was kochac ?

Gość vhhgfh
taa a ciekawe kto zarobia na te benefity idioto:D ktos musi pracowac zeby spac mogl ktos

Gość up.
upup

Gość kukulaczka
Moze Holandia? Zawsze jakas prace znajdziesz zeby sie zahaczyc a potem jak juz sie rozejrzysz zmienisz. No i swiadczenia dosc konkretne.