Anka28a 0 Napisano Listopad 26, 2012 Dziś wybrałam się moim facetem na zakupy i spotkaliśmy tam jego byłą 3lata temu zakończył się ich związek i teraz jest zemną myślałam że już do niej nic niema opowiadał mi jaka ona jest okropna i takie tam a ona jest piękna duze niebieski oczy zaj**iście ubrana nowiutkie auto, i przede wszystkim miła przedstawiła się mi porozmawialiśmy chwilkę a on stał tak się na nią patrzył aż ślina mu leciała kurde nawet nie potrafił się zachować przymnie , bardzo głupio się czuję myślę że ona znowu mu się w głowę wbiła ona jest kierownikiem dużej firmy a ja tylko zwykłą sklepową. Gdy się rozeszli to ona była głupią brygadzistką a dziś ma wszystko mój facet teraz cały czas o niej mówi troszkę się czuję głupio mój facet ma swoją firmę a ja nic parę razy go złapałam na tym że myli imiona . A naj gorsze jest to że rok temu ona mu przesłała mu na urodziny bardzo drogi zegarek a ja go mu nie dałam tylko sprzedałam i teraz wszysko wyjdzie na jaw buu sprzedałam na złość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach