Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blur

8 kg w 4 TYGODNIE!

Polecane posty

jestem :) czuje sie nijako bo przed okresem, dziś nie mam apetytu wczoraj było ok ale przed wczoraj popłynelam ze slodkim ..;/ nie ma co opowiadac, zdrowo nie było.;/ ale co tam dalej walka :) hehe jak u was? mnie bierze przeziebienie ;(

jest jest :) dziś: 1.bułka z pasztetem drobiowym 2.banan, garść orzechów ziemnych w łupinkach 3. plaster szynki, plaster sera wiem wiem, szaleństwo ;p jutro zaserwuje sobię normalny obiad :) dziś nie miałam ochoty i pomysłów jutro już 7 dzień i w końcu ważenie, spodnie są luźniejsze, oby dalej tak szybko leciało!

Gość ale mało!!!!
was tu! piszesz sama ze soba?

Gość ale mało!!!!
tyle nie schudniecie chyba na 300 kcal a potem bedziecie miec 2 tyle

Pikerka, daj spokój, nie reaguj :) ja waze się jutro, po równych 7 dniach, no i chyba rzeczywiscie jesteśmy tu same, dziewczyny co z wami?

wczoraj: 1. Bułka z serkiem topionym 2. banan, dwie garscie orzechów ziemnych w lupinkach uwaga uwaga, wiem, że to woda i że bardzo mało jadłam, ale waga mówi jedno 4 kg mniej!!!!!!!!!

stopka zaktualizowana :) aparatko, zapraszam do wspólnej walki, mamy podobne kilogramy do zgubienia, ja chciałabym zgubić 20 kg do połowy lub końca 2013 :) a do świąt ekspresowe 8! na dobry początek :)

Ja chce zgubic przed zajsciem w ciaze a planuje starania na wrzesien przyszlego roku. Rzucilam papierosy i zaczelam tyc. Mam konkretna nadwage jak nie juz otylosc. Przy moim wzroscie to zdecydowanie za duzo (163cm a 81kg) na dzien dzisiejszy, choc juz zgubilam 4kg bo wazylam (wiem, to straszne) 85kg.

Gość waartaaa
pikerka gratuluje a jaka masz diete

aparatko, masz 9 miesięcy do września, na pewno się uda, tylko nie odpuszczaj :) no i ważne, że nie pailimy już papierochów, też przez to przytyłam, mimo, że jeszcze cięzko mi to mówić, ale warto było. 4 kg to bardzo dobry początek, wyznaczaj sobie jakieś cele małe, przez ten cały czas i spróbuj je realizować, ja rzuciłam sie co prawda na głęboką wodę, z tymi 8 kg w takim krótkim czasie, ale ostatnio naparwdę pochłaniałam ogromne ilości jedzenia (słodyczy też) więc wiedziałam, że dosyć szybko będzie lecieć jeśli się bardzo ogranicze. poźniej nie zamierzam robić tego tak drastycznie, ale wiem, że to mi bardzo pomaga, konkretna liczba kg na konkretne tygodnie, w ramach wynagradzania swoich starań, dziś kupiłam w nagrodę książke, na koniec tego maratonu chce kupić sukienkę (na sylwestra) musimy zacząć życ, to jest nasze ciało i możemy zrobić z nim co tylko chcemy, pamiętaj o tym :)

Gość dedederde
blur jak tyle schudłas/ efekt super naprawde

Gość dedederde
aaa blur gratuluje

codziennie zapisuje co jadłam, bardzo się ograniczyłam, wcześniej "dokuczało" mi nocne jedzenie, teraz tego nie robię, plus bardzo małe posiłki, taki jest plan na najbliższe 4 tygodnie.

Gość dedederde
dzieki za zaproszenie blur a mozesz podac takie menu na 1 dzien?

Hejo to i sie przylacze. Po ciazy sie odchudzilam o 14kg teraz walcze z ostatnimi 6kg zaraz zaktualizuje stopke.

Gość mloda_00
może dołaćzycue do mnie do diety SB??:)

Ja jem jogurt naturalny na sniadanie i kolacje. Np z sokiem np witaminka dla smaku i platkami sniadaniowymi. Obiad normalny tylko nie duzo. Pomiedzy posilkami jakasmala przekaske najwyzej. Tylko ze mam bardzo powolne trawienie i przez to potrafie bardzo szybko przybrac na wadze w takiej sytuacji jak np swieta:(

dedederde wszystko co jadłam jest napisane na tych 3 stronach, a w pierwszym poście, jakieś tam ogólne założenia. aparatka to ja w sumie podobnie, chociaż ostatnio nie miałam czasu na obiady. znacie jakiś fajny przepis na zupe-krem? u mnie dziś: 1.jajecznica z 3 jajek 2. pól bułki z serkiem topionym 3. szklanka maślanki truskawkowej

o brokułowa, już nie pamiętam kiedy jadłam brokuły, zobacze czy będą jutro w moim ulubionym warzywniaku :) a ja polecam krem z marchewek, najzdrowsza zupa świata, jesli ktoś zainteresowany to powiem jak zrobić :)

Niestety ja akurat nie lubie marchewki ;) ale moze przez ta zupke polubie, chetnie zapoznam sie z przepisem