Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingaeth

Podoba mi się Till Lindemann, chcę takiego faceta!

Polecane posty

Tak, i nikt tego nie zmnieni. W przyszłości wypieprzam do Niemiec, bo mam dosyć Polski i polskich facetów. W mojej miejscowości większoś chłopaków to takie chuderlawe dresy, z resztą wszędzie takich pełno. Albo pedałki z fryzurą jak bieber. Nie spotkałam jeszcze przystojnego, męskiego męższczyzny jak Till, w dodatku z pasją. Eh, szkoda gadać.

Gość boskie leginsy
A kto to? :classic_cool:

Gość lęk
rammstein rządzi!!! Też ich lubię

Gość adrenanina
mnie też :D na szczescie mój facet jest do niego podobny :D

Gość boskie leginsy
Ach no przecież to on 😭 Mnie zawsze jarał Kruspe :classic_cool:

Gość mihca
A widzialas tegorocznego Sexiest Man Alive z People Magazine? Channing Tatum, ciacho!

Gość toxic toy zawstydzona
ej, kurde.... teraz mi jest głupio....sorry za wyzwiska, fajnie, że ktos mysli jak ja :D

Gość toxic toy zawstydzona
no własnie, to jest totalna żenada te nasze polskie kurewki co polecą na byle gówienko w dresach albo takiego pizdusia w rurkach z wyprostowanymi włoskami :o

Gość Adrenanina
ja tak myślałam jak wy, ale znalazłam takiego faceta jak Till - szorstki, męski z wyglądu, ma pasje a w stosunku do mnie taki czuły - ideał. Nie wierze w swoje szczescie a wszyscy wokół dziwią się, że chce takiego "oblecha" bo kurwa dla innych to tylko własnie dresiki albo wymuskani chłoptasie są świetni. A mi sie rzygać chce jak na takich patrze

Gość gghgghryht
Ja mam 185cm jestem dobrze zbudowany, brunet, i rysy twarzy Lindemanna :) Do tego gram na gitarze i robię własną muzykę :) Ale .. jestem zajęty i mam cudowną dziewczynę :)

Gość t67o98
Mnie rozwala co te małe łyse huderlaki maja w sobie ze leci na nie kazda mloda laska ? Dla przykladu, mam pare mlodszych kolezanek w wieku 17-20 lat i to sa atrakcyjne ladne dziewczyny a sa w zwiazkach z takimi podciepkami czesto chudymi lysymi do tego gora 165-170wzrostu, pet w gebie, browary codziennie, przeklinaja, smierdza i sie nie myja a dziewczyny lataja za takimi jak nie wiem co.

Gość Adrenanina
ja, jak zobaczyłam pierwszy raz swojego lubego to pierwsze co pomyślałam "kogoś mi przypomina" i nagle olśnienie "Till"...aż mi sie słabo zrobiło normalnie:D

Gość t67o98
co one w nich kruwa iwdza?

Gość Adrenanina
ja też się zastanawiam. Nieraz widze pary - dziewczyna taka ładna a facet jak jakieś monstrum, nieudany eksperyment genetyczny. Niskie, chude bleeee

Oj, coś mi się albo internet albo komputer zacina. Adrenanina, zazdroszczę ;) Ale najbardziej denerwują te dresiki jak np. na przystanku obmacują po dupach. Raz taki jeden w ryj dostał za to. Grr :/

Gość qutr548427
A jednak nie jestem sama!:D

Gość gość
Mój mąż wygląda identycznie i tez ma czarne włosy i tak samo niebieskie oczy i jest mocniej przypakowany.