Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rocia

Romans w pracy

Polecane posty

Od mniej więcej pół roku między mną a kolegą z pracy "coś iskrzy". Albo raczej "iskrzyło", bo odkąd 3 tygodnie temu poszliśmy ze sobą do łóżka, całkiem spontanicznie i praktycznie "niechcący":p on zaczął traktować mnie zupełnie inaczej, chłodniej, prawie bezosobowo. Do czasu tej feralnej nocy mieliśmy świetny, serdeczny wręcz kontakt, teraz on zachowuje się tak jak wobec każdej innej osoby w firmie. Jak myślicie, dlaczego zachowuje się tak dziwnie?

Gość romans? - ok, ale nie w pracy
tylko nie tam!

Seks niechcący następuje wtedy, gdy skumulowane napięcie seksualne wybucha przy pierwszej sprzyjającej okoliczności :P nie planujesz, a po prostu tak się jakoś dzieje:P

Gość tez jestem kobieta
ale nadziwic sie nie moge jak mozesz tak durne pytania zadawac. On cie juz ZDOBYL, juz o tobie nie pamieta, teraz leci na kogos innego

O teorii "zdobycia" pomyślałam na początku, odpada. Nigdy nie było mowy o żadnym zdobywaniu, kumplowaliśmy się tylko, ot co. Miałam nadzieję, że ktoś podsunie mi lepsze teorie, takie na które sama bym nie wpadła, coś w stylu "boi się że zaczniesz robić melodramatyczne sceny w pracy":P

Gość dsadasdsad
A jak się ma zachowywać? Zaliczył cię, czyli dostał to czego chciał i juz nie musi na ciebie polować i osaczać. Teraz poszuka nowej zdobyczy ;)

Gość tez jestem kobieta
no byliscie znajomymi i dalej jestescie. Chyba cie nie ignoruje? wita sie z toba jak cie widzi? a ze byl serdeczny i wylewny zanim to zrobiliscie to normalne, bo czul do ciebie pociag seksualny, zaspokoil go i juz nie czuje potrzeby byc wylewny i serdeczny, zrozum to kobieto. A jesli jest dla ciebie chlodniejszy niz dla innych znajomych to pewnie ci sie wydaje, bo to taki kontrast miedzy tym co bys chciala a tym co jest. Teraz mu jestes po prostu obojetna, zaspokoil swoj samczy popęd

Ach ci faceci;) A nie uważacie, że może on po prostu traktuje mnie bezosobowo, żeby nikt się nie domyślił, że coś między nami było?

Gość ekspert_światowy
Wydaje mi się, że nie chce, żeby było widać w pracy, że coś między Wami zaszło. Obawia się może o swoją opinię. Boi się, że napomknisz mu o tym i ktoś usłyszy. Dlatego jest taki chłodny wobec Ciebie. Pozdrawiam

Gość tez jestem kobieta
A kiedy jestescie sami, to daje ci znaki ze pamieta i wspomina wspolne chwile? domyslalam sie ze nie. wiesz dlaczego? Bo nie wspomina

Tylko raz wspomniał o całej tej sytuacji, ale wtedy zadzwonił o 1 w nocy i był baaaaardzo pijany;)

normalna kolej rzeczy... wyszturchał cię, a tera się zastanawia co zrobić z tym niewygodnym fantem... 2 scenariusze -doprowadzi do tego, że stracisz robotę -sam ją zmieni tak się kończy kurewstwo w pracy

Kurestwo? Zawsze mi się wydawało, że żyjemy w XXI wieku, gdzie nie trzeba brać ślubu by uprawiać seks? Może coś mi się miesza, ale chyba fakt "wyszturchania" przez osobę, do której czuje się pociąg, to jeszcze nie kurestwo.

Gość ddasasdasdasdasdasd
a fajny chociaż był w tym łóżku?

Tak poważnie to mało kto potrafi utrzymać romans w pracy w tajemnicy, a potem robią koło dupy zawistne pindy i plotkarze, a jak się wyda to sobie chłopak co tu dużo mówić drugiej nie porucha :O Smutne ale prawdziwe.

nie unoś się. tak mi się tylko napisało... na twoim miejscu wysadziłbym kolesia z siodła, zanim on zrobi to z tobą

Wiem, ale drażni mnie tylko to, że on mimo iż jest 8 lat starszy nie potrafi dojść do wniosku, który jak dla mnie jest prosty - skoro było nam razem dobrze, to róbmy to od czasu do czasu - oboje jesteśmy dojrzałymi ludźmi, którzy nie muszą angażować się emocjonalnie, by sobie poszturchać. Panowie, poszli byście na taki układ?;)

układ sam w sobie jest ok, ale nie w pracy... kurrwa

Przecież nie będziemy tego robić na stole w socjalnym:P

Gość tez jestem kobieta
a po ile macie lat? i co mowil wtedy jak zadzwonil w nocy nawalony?

dla mojej przyjemności możecie parować nawet na stole... nie w tym rzecz... zresztą nieważne

Nawalony proponował mi powtórkę i mówił że było mu bardzo dobrze;) ja mam 22 lata a on 30, ale nie raz odnoszę wrażenie, iż pomimo tego, że to on w firmie jest samcem alfa - ja jestem bardziej dojrzała pod wieloma względami:P

Być może, ale nie jestem gówniarą, która snuje ślubne plany po jednym stosunku:P wydaje mi się po prostu, że on właśnie tego się obawia.