Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rocia

Romans w pracy

Polecane posty

Gość przyjaciel ludzi i zwierząt
rociu, jest takie przysłowie... zabrzmi z rosyjska: gdzie żiwiosz nie jebiosz. Więc jeśli chodzi Ci tylko o sex to nie szukaj go w pracy bo to często nie kończy się dobrze. z drugiej strony znam wiele małżeństw firmowych, bo gdzie tu sięwdzisiejszych czasach mają ludzie poznać? W tym zatomizowanym śwoecie? Ale jak widzę to nie chodziło o związek. faceci tak mają, jak zdobędąto co chcieli to sięodsuwająbo bojąsięodpowiedzialności i zaangażowania. Masz pewnie racjęże jesteś dojrzalsza.

nie sądzę:classic_cool: i nie schlebiaj sobie więcej, bo zaczynasz mnie wkurwiać

Gość reyggttuy
czego to ku­rwa nie wymyśli żeby wytlumaczyć swoje podrzędne dawanie durska , ohyda

Gość Waris 2011
jesli sie przespalas z jakimstam samcem alfa z którym pracujesz , to raczej o twojej dojrzałosci nie mozna tu wg pisać.. poprostu byłas zdobycza .. teraz mozesz sobie pluć w twarz , jak to młoda dziewucha wyladowałas z jakim kolesiem w wyrze.... szanuj sie bo zajedziesz ale z przydomkiem dupodajki a nie kogos inteligentnego....Kobieta szanujaca sie jest kobieta dojrzała ... mysli mozgiem a nie chwilą

Bardzo cienka jest granica między "schlebianiem sobie" a racjonalnym spojrzeniem na własną osobę, pamiętaj o tym zanim następnym razem się wk... zdenerwujesz;)

Złapał króliczka i po zalotach. Może to trochę przykre,ale podejrzewam, że widział w tobie jedynie kobietę do łóżka, nie fascynowałaś go na płaszczyźnie emocjonalnej.

nie słuchaj ich sami najchętniej by tylko bzykali bez żadnej odpowiedzialności dzieciaki

bardzo cienka to jest granica między romansem a zwyczajnym kurewstwem... fizycznym, mentalnym i światopoglądowym

siemanko Tutaj jest inny aspekt w tej sprawie.Nie chce być widoczny dla innych wspołpracowników i obco się będzie zachowywał.;)

Wiecie, mam świadomość tego, że kobieta rozsądna nigdy by tak nie postąpiła, ale kurczę, oboje jesteśmy na takim samym kierowniczym stanowisku w dwóch różnych działach. Ani ja ani on nie mamy zbyt wiele czasu, aby zaangażować się w jakiś "normalny" związek z całymi tymi randkami i podchodami. A każde ciało ma swoje potrzeby. Nie tłumaczę się, bo nie czuję takiej potrzeby. Chciałabym tylko zrozumieć, a nie mogę zapytać go wprost, bo nie chcę, by czuł że go naciskam. Wiem, że on się na taką rozmowę nie zdobędzie, bo w końcu nie każdy facet potrafi rozmawiać o uczuciach.

a wcześniej mógł być widoczny? nie zależało mu?

Gość Waris 2011
Aspekt jest jeden dostał co chciał i narazie , a ty siedzisz na kafee i sie rozczulasz .. załosne poprostu załosne .. takie jak ty zabuzaja prawidłowy tok myslenia na temat kobiet ... ze kazda mozna miec.. tymbardziej nie zobowiazujaco na 1 noc... przemysl swoje postepowanie .. a iskry zostaw w kominku... nie roznisz sie niczym od tych co na imprezach daja innym . tam tez iskrzy ...

wcześniej był za pewny.Teraz ma obiekcje,ze sie z czym zdradzi

Gość co za czasy!!!???
pracowalam b.dlugo w firmie z większością mężczyzn i do głowy nikomu nie przyszło by gzdzić się czytaj:kurwić się w pracy lubiliśmy się,szanowaliśmy się .wzajemnie pomagaliśmy sobie i nic poza tym nie wyobrażam sobie by koleś do mnie zastartował jak do dziwki a kolegów miałam cholernie przystojnych,ale na mnie nie dzialali byliśmy wszyscy zajęci,w związkach naprawdę nie było kurwiarzy i dziwek ,opowiadaliśmy sobie bzdurki ale zeby kurwić się??? no nie żony moich kolegów szanowały nas,a wiecie dlaczego? bo żadna z nas nie rozbijała ich zwiażków czy tez nie wlaziła im do rozporka dla mnie autorka jest dziwką!

Przecież on nie ma żony, a ona nie pobrała opłaty. Przypominam że dziwka pobiera za usługi seksualne opłatę :)

Gość zostałaś tylko łatwą panienką
na jedną randkę, bo o jakich to uczuciach miałby7 ten facet z Tobą rozmawiać. Ot, uprawiał seks, ale teraz zmienił poletko, uprawia już na innym. Daj sobie spokój, bo tylko moze Ci wstydu narobić

Ani ja ani on nie mamy zbyt wiele czasu, aby zaangażować się w jakiś "normalny" związek z całymi tymi randkami i podchodami. A każde ciało ma swoje potrzeby. Nie tłumaczę się, bo nie czuję takiej potrzeby. Skoro masz takie podejście,to nie rozumiem twoich rozterek. Nie powinnaś się umartwiać, tylko chodzić szeroko uśmiechnięta i pewna siebie, w końcu zdobyłaś swój cel ;) Ubieraj się ładnie w pracy, w stosunku do innych bądź miła i wesoła, niech on to widzi, a jego traktuj na równi z innymi mężczyznami w pracy. Może to wzbudzi jego zazdrość, niech wie, że to TY wybierasz ;)

Gość czy nie rozumiesz
że z taka dupodajką to wstyd się gździć, co koledzy powiedzą? OBCIACH!

Czy ktokolwiek z nas dostał prawo do oceniania innych na podstawie tego, w jaki sposób szuka bliskości? Nie wolno potępiać ani, jak to ładnie określiliście, "d***dajek", ani kobiet, które decydują się pójść z kimś do łóżka raz bądź dwa, jeśli mają na to ochotę. Żyjemy w dziwnym społeczeństwie, gdzie kobieta ulegająca popędom zostanie zmieszana z błotem, za to facet, który co dzień puknie inną panią jest "kozakiem". O słuszności swoich wyborów decydujemy sami, i o ile nie krzywdzą one innych osób, nikogo trzeciego nie powinno to razić ani irytować. Proste.

no właśnie... ‏ może gdyby pobrała opłatę sytuacja byłaby klarowna a tak --> etykietka dziwki, a w perspektywie zęby w półkę ....22 - letni kierownik:classic_cool: ..........za kudły i na bruk

Gość dziwy nie pobierają opłaty
przed każdym rozkładają nogi Płaci się prostytutkom - to ich zawód

Nie jeden z was pierwszy by poleciał jakby miał taką sposobność.A tutaj wielkimi moralistami się robicie :D

Gość dupodajko rociu
w pracy pracuje się a nie kurwi co za matka wychowywala cię? jesteś dziwką i szef powinien gonić takie z zakladu jesli nie chce miec smrodu

w pracy pracuje się a nie k**wi co za matka wychowywala cię? jesteś dziwką i szef powinien gonić takie z zakladu jesli nie chce miec smrodu O matko :D W zyciu bym nie pomyślała, że mamy takie "moralne" społeczeństwo jak esencja narodu na kafe :D

Gość dziwy nie pobierają opłaty
O słuszności swoich wyborów decydujemy sami, i o ile nie krzywdzą one innych osób, nikogo trzeciego nie powinno to razić ani irytować. Proste. Proste, ale dlaczego Ciebie to irytuje? To Ty masz teraz problem, gdybyś go nie miała nie zakładałabyś tematu. Pytasz? - odpowiadamy! Ale to Twój przechodzony tyłek, nie nasz!

Poszedłbym z taką bez mrugnięcia okiem, wolna dziewucha i chętna co chcieć więcej. A że się w pracy taka akurat trafi też dobrze bo łatwiej się zgadać :D Romansy były są i będą i to często barwne jak tęcza, kierownik z sekretarką, sekretarka z kierowcą :classic_cool:

Gość przełożona++
gdyby taka dziwa jak autorka pojawiła się w moim zakladzie pracy,pogoniłam w cholerę