Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta16wroclaw

mój ojciec kupil mi srajsunga zamiast iPhona

Polecane posty

Gość aneta16wroclaw

Nie nawidze tego buraka. Mial mi kupic bialego iphona a kupil jakiegos shitsunga galaxy s3. Dno. Co za debil. Wyzwalam go przy calej rodzinie i zatrzasnelam drzwi do mojego pokoju. Nienawidze go i nie che go znac. Jak sie jutro w szkole pokaze bez iphona ... Wszystkim juz mowilam ze bede miala iphona

Gość sponsor dla nastki
Miesiąc porządnego ssania i masz iphona :classic_cool:

Mi starzy kupili iphona to jaak usiadlam na kibel to mi wypadl, wyciagnelam wysuszylam I ok a potem po jakims czasie sie zacinal. Ja pewnie dopiero pod gwiazdke new dostane bo tamten wyrzucilam psom na pozarcie

Gość yrek werter
Wyliżesz mi calodniowego rowa iw wora i iphon 3gs jest twoj.

Gość ddasasdasdasdasdasd
srajfon to dopiero GÓWNO

Gość anulka15***
Jestes nienormalna. Samsung tez jet fajny.

iphone to syf to szpanerski gadzecik ktory nic soba nie prezentuje czemu tam nei mam bbm ? czemu nie da sie scianac zajebistych apps jak na galxy 3 aha a jakbym mial taka corke jak ty to bym jej kupil jenokolorowa nokie

Gość znawca1
Iphone to syf I tadenta??? Hahahaha skonac mozna po twoim komentarzu. Widac ze go nie masz to skad wiesz jaki jest?? Iphone to firma najlepsza na swiecie juz nie chodzi tylko o komorki ale o tablety czy laptopy. Nie zacinaja sie tyle czasu , zadnych niespodzianek I ogolnie jednym slowem zajebiste.. wyglad tez swiadczy jaki jest :-) . I nie komentuj kurwa jak chuja wiesz.

Gość znawca1
Iphone to syf I tadenta??? Hahahaha skonac mozna po twoim komentarzu. Widac ze go nie masz to skad wiesz jaki jest?? Iphone to firma najlepsza na swiecie juz nie chodzi tylko o komorki ale o tablety czy laptopy. Nie zacinaja sie tyle czasu , zadnych niespodzianek I ogolnie jednym slowem zajebiste.. wyglad tez swiadczy jaki jest :-) . I nie komentuj kurwa jak chuja wiesz.

Gość Gwiazda kafeterii po północy
IPhone to firma??? Nie buraku, firma nazywa sie Apple a iPhone to produkt tej firmy. Aleś sie wymądrzył...

Gość gimbaza rulez
Ja bym pozwała.:classic_cool:

Gość zxzx
IPhone drogi znawco to nie firma a tylko produkt. A firma się nazywa Apple. więc może też się dokształć zanim zaczniesz pouczać.

Gość boś gupio!
Twój łociec myśli perstektywicznie! Zo niedugo bydzie łajfon 5s! A ty byś gupio z piotko została. Oj gupie te ludzie! Jakie gupie! :D

Gość qubiczka15
Zazdraszczm ! Iphone 5 to najbardziej fajna rzecz pod śłoncem. Wyrzekłabym sie własnej rodziny za iPhona.

akurat nie cenie sobie iphone choc z ipada jestem zadowolony a tel wedlug mnie lepszy jest samsung ale wiadomo ile ludzi tyle opinii

Gość Joooolietka
Ja wlasnie pisze s bialego iphona:) Wiesz co powiedz tacie dziekuje ze co wogole zechcial kupic. Troche szacunku- jakbym miala taka g... iare w domu to bym jej nawet jesc nie dala jakby sie zachowywala jak Ty . Moze to Provo Bo nie wiem jak mozna byc Kim takim jak opisalas....

Gość depesza
a kobiety mi mowia ze warto miec dzieci, jasne nigdy nie dogodzisz i jeszcze Cie zwyzywaja bachory !!!

Gość gupie provo
-100/10

Gość Krusellka
No niezla z was rodzinka jak dziecku iPhona kupujecie . W moim sklepie cena iPhona 4S to 2400zl a samsunga s3 1850 zl .Jak dla mnie to snobizm nienawidze jak taka smarkula przychodzi z ojcem a on jej kupuje taki drogi sprzet i jeszcze zawsze jej cos nie pasuje.

Gość Krusellka
Moze to i prowo ale wierzcie mi , juz sie z takim czyms spotkałam na sklepie . Ale to raczej bogaci ludzie inaczej wychowani dla nich wydac 2400 to jak dla zwyklego robola 240 zl.

Gość reficzka
U mnie w salonie byla podobna sytuacja. Glupia mloda pinda ale ojciec zamiast jej przywalic skulił uszy.

Gość Bosski Roman
Iphon tylko iphon

Gość fsfdafasd
to jakas prowokacja... Ale co do tego moj brat ma iPhona, ja Samsunga i szczerze piszac iPhony generalnie nie sa warte tych pieniedzy, nie dosc, ze bzdurny kabelek do danych potrafi kosztowac 100 PLN, a samsungi obsluguja usb. Jako gadzet ktory ma tylko "wygladac" to sa ludzie ktorzy wola minimalizm jabluszka i im to sie bardziej podoba. Ale jesli chodzi o funkcje i stosunek jakosc/cena to iPhone przegrywa na calej linii. Byl jakims tam owocem i "wynalazkiem" gdy na rynku nie bylo zbyt wiele smartphonow z takiej wielkosci wyswietlaczami, ale dzisiaj jest to dosc przestarzale i slabo modernizowane urzadzenie...

Gość grażynaublik
Młodziez jest obecnie coraz bardziej beszczelna

Gość gimbasia na max:]
Whazzup yo:classic_cool: Qhrrfa tfui stARy p5ZyAkt0rzu PO madhafackersku z tym phonem. Zastrike'ui mu i wbeajay do schKoUy przeZZ tiedzień. HoCiash 4 Me Sam tesh moshe bitch yo!:classic_cool:

)))-NIE W8eaay miauo beać yo szczauQA!:classic_cool:

Gość instytut badań PAN
Uwaga! Zatrzymajmy się chwilkę przy wypowiedzi "gimbasia na max:]". Użytkownik napisał: "Qhrrfa tfui stARy p5ZyAkt0rzu PO madhafackersku z tym phonem. Zastrike'ui mu i wbeajay do schKoUy przeZZ tiedzień. HoCiash 4 Me Sam tesh moshe bitch yo!" Tłumaczenie: K(censored)twój stary przyaktorzył po "madafakersku"z tym "phonem".Zastrajkuj mu i (nie)wbijaj do szkoły przez tydzień. Chociaż (dla mnie)też może być(telefon)".

A po choy 2much'ysz.Yaq wSHyscy Cup'uyą o tzo Kamman?:classic_cool: Kissy 4 U Beybe👄

Gość Oh im fit !
Autorko!On to teraz poproś tatę o hone'a!Co to dla Ciebie?:classic_cool: