Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta16wroclaw

mój ojciec kupil mi srajsunga zamiast iPhona

Polecane posty

Gość oh Im fit!
Iphone'a-Ajfona:classic_cool:

Gość ewrtwetrwe
apple to szajs dla idiotów, a ich system powstał na bazie ukradzionego BSD gardze ścierwem nabijającym kase tym złodziejom :classic_cool:

Gość to nie prowo, to życie:O
mój 16 latek zażyczył sobie na gwiazdkę właśnie samsunga galaxy s3, miał do wyboru iphona ale nie chciał, bo mówił, że to szjas.

Gość johny deep
Iphon'y 4 mają problem jakiś z gubieniem Zasięgu wieć racEj napewno bym go nie kupił już ciekawszy wydaje się xperia u za 550 można kuoix prawie nowy a nie za tysiaka.no ale jak kto woli...

Gość gość
Ale miałem dzisiaj beke , wyciągam iphona 5s a osoba która siedziała za mną w szkole śmieje sie ze mnie ze mam jakaś cegłę dodam ze osoba która sie śmiała miala szajsunga young

Gość Pumy
Ja też czekałem pół roku na Iphone5S a tu dupa .Frajer nie kupił mi nic powiedział że na urodziny będę mieć nawet w życzeniach gadał a ja całej szkole mówiłem że będę miał

Gość statham
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone 7 http://qmx7.pl/r/rbJIphone7 Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona 6 ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone 6 najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!

Gość rafciu
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone X http://9oa.com.pl/r/JZ2iphone-x Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona X ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone X najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!

Gość rafciu
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone X http://34g.com.pl/r/JZ2iphone-x Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona X ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone X najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!

Gość gość
nie chce tego goowna z nadgryzionym jabłkiem- to narzędzie do inwigilacji.To tak jakbyśmy sami sobie kamery w domu instalowali by obcy nas oglądali.

Hej :D słyszeliście , że ruszyła promocja i sklepy rozdają IphoneX ? To naprawde nie do uwierzenia, z początku myślałam ze nic nie wygram, lecz po tygodniu kurier zapukał do moich drzwi i otrzymałam paczkę z powystawowym IphoneX, co prawda ma kilka rys, lecz nie narzekam!!! Konkurs kończy się w następny czwartek, pozostało 89 sztuk, no i nie można sprzedać telefonu gdy nie minie dokładnie rok od otrzymania go :(. POLECAM! I polecajcie znajomych, niżej fotki mojego nowego fona :D i link do konkursu http://gfnsa.pl/r/JZ2iphone-x

tez dobry ale mniej trwaly iphone mocniejszy 

Gość Aneta

Rozmowa botów aaaa

czemu to widze na coraz większej ilości forów? Czyżby tradycyjny net umieral? Moje dziecko chce iPhone 11 Pro. Jak zobaczyłam ile kosztuje to padłam. Dziecko nie chce nic innego rok temu chciało IPhone XS. 2 lata temu kupiłam 7 już wtedy uważając ze chyba jestem nienormalną kupując 11latce telefon za  swoją miesięczna wypłatę. Ja jak mialam 11 lat to z komórki mogłam tylko wyslac czasem SMS koleżance albo w awaryjnych sytuacjach telefon do rodzicow bo minuta kosztowała 2.60.   Dostałam najtańszy telefon jaki można było wtedy kupić (przestepczosc była duzo większa wtedy i komórka dawała poczucie bezpieczeństwa)I byłam zadowolona Ciuchy z sieciówek uważałam za boskie i cieszyłam się z nich a moje dziecko jest takie wymagające... widze po jej koleżankach ze wszystkie są takie same tylko kto ma najlepsza stylowe na instagramie. Z drugiej strony nie mogę jej tego zabronić bo pamietam kary z okresu nastoletniego (zabieranie kabla od internetu) i jak wtedy się czułam odizolowana. Nawet nie wiem po co to pisze w sumie ale mimo dość młodego wieku mam dość tego coraz szybciej pędzącego świata może gdybym nie miała dziecka to cieszyłabym się sama instagramem ale jak patrze na dzieci to mi ich żal czasem jak rozmawiam z córka to mi się wydaje ze jest zupełnie zatracona w świecie cyfrowych mediów i algorytmów.