Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piterson1234

rozstanie i powrót ?

Polecane posty

Hej mam duży problem bylem z dziewczyna 3 lata przetrwalismy napawde i źle i dobre chwile ale zauwazylem ze pisze z innymi facetami i stwierdziłem ze rozstaniemy się i ona starala się zebysmy wrócili do siebie to ja nie chcialem teraz po pół roku ja chce wrocic i ona nie chce w ciągu tych miesięcy spotykaliśmy się i wogole wiem ze ma kogos od tego czasu bo mi napisala ze bylaby ze mna ale mię chce go zranić wczoraj się spotkaliśmy i powiedziala ze nie będziemy razem teraz a potem ze gdy mi wybaczy ze ja zostawiłem i kazalem się wyprowadzic imówiła ze mi wybacZy ale nie wie kiedy i ze wtedy ja już z kims będę i będzie za pozno powiedzialem ze nie będzie i ja kocham i nie wiem co zrobić teraz żeby wróciła do mnie pomoZcie wiem ze źle zrobiłem i bardzo żałuję i ona też o tym wiem co zrobić żeby ja odzyskać bez niej nie ma sensu moje życie

Tylko ja nie potrafię bez niej żyć a ona nie potrafi wybaczyć co mam zrobić żeby wybaczyla bylem u niej nawet z kwiatami i oboje plakalismy i powiedziala ze mnie kocha