Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzace c

prosze ocencie ta suknie

Polecane posty

Gość szok szok szok
o kurwa piękniejszej nie widziałem

A przymierzalas ja,wiesz ze sie w niej dobrze czujesz? bo jesli nie to nie kupuj pochopnie,w salonach naprawde jest duzy wybor i mozna trafic na super promocje i co najwazniejsze to ma sie tylko i wylacznie Tobie podobac a nie nam tutaj na forum,bo wiesz ile ludzi tyle opini a nie wspomne ze za chwile byc moze znajda sie negatywne komentarze....

Gość szok szok szok
no co nie widziałem piękniejszej i chciałem to napisac

Gość niewiedzace c
mam zamiar przymierzyc ja w weekend. jest bardzo tania i dlatego zastanawiam ie nad nia. dla mnie szalu nie ma ale podoba mi sie. na nowa niestety kasy nie bede miala.

Gość niewiedzace c
a ty- szok szok szok- wypchaj sie.

Gość kijaneczka 5677
Skoro nie stac cie na sukienke to po co pchasz sie w wesele?

A kiedy ślubujesz? Jeśli nie masz potrzeby spieszenia sie z suknia to sie wstrzymaj...naprawde mozna trafic na fajne oferty... Skąd jesteś?

Jest taka... normalna. Nie przytlacza, pasuje niemal kazdej, daje mozliwosc poszalenia z dodatkami bez ryzyka efektu "odpustowego". Sama nie zdecydowalabym sie na gorset, ale jest calkiem sympatyczna. Jesli szukasz niedrogiej sukni, to sugerowalabym popytac w salonach, czy nie szykuje im sie zmiana kolekcji. Niektore salony wyprzedaja wtedy sukienki ze starych kolekcji po bardzo wysokich przecenach, bo zalezy im na zrobieniu miejsca na nowe modele - ja w ten sposob zlapalam wymarzona nieuzywana kiecke za 1600 zl :)

Gość niewiedzace c
dziekuje za odpowiedzi. slubuje z sierpniu. wiem ze jeszcze duzo czasu. rodzice nam placa za wesele ale suknie mam sobie kupic sama a za duzo kasy nie mam wiec tak sie zastanawiam nad ta. tylko nie wiem czy bedzie na mnie dobra a ona ma suwak i jest jednoczesciowa. ale po przymiarce wszystkiego sie owiem:) a przymierzalam suknie w salonie ktora w ogole na wieszaku mi sie nie podobala ale jak zalozylam ja na siebie to mygladalam slicznie wiec moze i tym razem tak bedzie. cena za ta suknie to 300 zl plus bolerko

Gość cirrusik
Ja bym wybrała coś bardziej oryginalnego. teraz ta moda na suknie ślubne jest taka ... wszystko na jedno kopyto...

Od stycznia zaczynaja sie wyprzedaze w salonach i jesli masz mozliwosc to chodz i szukaj,bo naprawde mozna wyrwac cos fajnego za niewielka kase,tak jak napisala osoba wyzej.Ja swoja suknie tez wlasnie kupilam z wyprzedazy i naprawde za banalna kwote w porownaniu z innymi:)

Gość niewiedzace c
no to moze sie wstrzymam z kupnem tej sukienki:) mam nadzieje ze sie cos ciekawego i ladnego trafi