Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlasianka***

CO NA MIKOŁAJKI DLA 12 - LATKI

Polecane posty

Gość podlasianka***

Witam, proszę o pomysły, co można kupić 12-latce na Mikołajki do 30zł (taka ustalona kwota), syn ani ja nie mamy pomysłu. Z góry wielkie dzięki:)

Gość podlasianka***
dodam, ze dla kolezanki z klasy:)

Gość podlasianka***
haha, śmieszne:D

Gość podlasianka***
w dziejszych czasach to większość dzieciaków ma, ona ma

Gość podlasianka***
ale to dziewczynka z 6 klasy, wiec nie wiem czy Twoj pomysł nie jest na dziecinny, poza tym nie chciałabym przekraczać podanej kowty 30zł ( w tamtym roku troche przekroczyliśmy i inne dzieci mialy żal, ze ktos dostał droższy prezent)

Gość podlasianka***
ale to ma być prezent od mojego dziecka, robią klasowe Mikołajki:)

Jak kupisz 12 latce taką gre jakie są podane powyzej to raczej się nie ucieszy. W dzisiejszych czasach 12 latki są doroślejsze niż kiedyś i bynajmniej takie gry czy też babeczki ich nie zadowalają.

Gość podlasianka***
z dziewczynkami w tym wieku to jest naprawdę problem:(

Najlepiej niech twój syn zrobi "zwiad" i zapyta jej koleżanek co lubi :) Czy ma jakis ulubiony zespół, wtedy można kupić jej koszulkę, gadżet, plakat, płytę. Wiele dziewczyn w jej wieku lubi Justina Biebera, jeśłi ona do nich należy to jest pełno tanich rzeczy w internecie z jego wizerunkiem :)

Gość zoskka
wlasnie najlepiej patrzec na to z punktu widzenia dziecka, a nie naszego. moja 11-letnia corka wrecz mnie błagala o plakat Biebera jak byłysmy w empiku, wiec moze z tymi gadzetami to nie jest taki zly pomysl. a jesli nie Bieber to na pewno znajdziecie tam sporo fajnych drobiazgow, jak kubeczki, kalendarze etc., teraz w okresie przedswiatecznym mozna znalezc sporo fajnych rzeczy i na pewno bys dala rade sie zmiescic w 30zl ;)

Gość lusill

Kolejny Mikołaj przed nami...znów te same problemy z prezentami na święta, Mikołaja. U mnie poniekąd problem sam się rozwiązał syn wyrósł z rolek więc mu zamówiliśmy , a córce zepsuł się telefon. znalazłam idealny dla niej , w dobre cenie w Bestcena.pl, jak co może podpowiedziałam komuś co na prezent