Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzzymianka

Psycholog Poznań

Polecane posty

Gość rzzymianka

Potrzebuję opinii nt. 3 psychologów z Poznania, dokładnie nie wiem, o których chodzi, bo mam tylko nazwiska bez imion - Michałowski, Hańć i Mocek. Wszyscy podobno przyjmują na NFZ, pierwszy na os. Pod Lipami, a dwóch kolejnych na os. Chrobrego. Jeśli ktoś był i poleca bądź odradza byłabym wdzięczna za informację :)

Gość rzzymianka
Wznawiam pytanie...

Gość sebo887
Polecam gabinet na Szamarzewskiej - betkowski-psychoterapia.pl ! Świetny kontakt z psychologiem, niskie ceny, profesjonalna terapia! Pan Bętkowski podchodzi indywidualnie do pacjenta, chce go jak najlepiej poznać zanim zacznie terapię.

Gość mamapoznań
Najlepszym psychologiem dziecięcym w Poznaniu jest pani Ewa Gordziej Niewczyk! Lekarz godny polecenia, zdecydowanie!

Gość laurrrraaaa
Można też skorzystać z terapii online. Tutaj https://psychomedic.online/ można się wszystkiego dowiedzieć. Klinika Psychomedic ma świetnych specjalistów. Poza tym plusem jest to, że nie można skorzystać z takiej terapii niezależnie od tego, gdzie się znajdujemy.

Gość gość
Gdyby opinie na temat wspomnianych przez Ciebie psychologów nie były na tyle odpowiednie, abyś ich odwiedziła to polecam zainteresować się ofertą dr Marty Czarneckiej - Iwańczuk www.psychologpoznan.pl . Pomimo niezwykle ciężkiej depresji pomogła mi ona wstać na nogi po rozstaniu z ukochanym chłopakiem..

Gość volina34
Warto właśnie się umówić do tego Psychomedic. To świetna klinika. Na terapię online można się zarejestrować pod nr 22 254 54 54 . Taka terapia jest naprawdę skuteczna.

Gość gość132
ja mogę polecić Panią Ewę Gordziej - Niewczyk, jest ona naprawdę dobrym psychologiem i ma super podejście do dzieci, widać, że wykonuje swoja pracę z pasja i zna się dobrze na ludziach

Gość gość
w zasadzie psychomedic ma byc skojarzamy co roku

Gość gość
Nie wysylam kasy w kopercie na psychomedic. Ma ktos czas moze przeklejac.