Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najsamiejsza

Zawsze bede sama

Polecane posty

Gość Najsamiejsza
dziekuje. obiecuje po nowym roku dac z siebie wszystko.

weź się dziewczyno w garść nikt za darmo nic ci nie da jak sama dupy nie ruszysz to ci z nieba nie spadnie! a jak nic nie chcesz to najlepiej wziąć saperke i sie zakopać

Gość Najsamiejsza
ambrelcia jadem ocieka. pisalam ze chce, ze sie postaram, ze dam z siebie wszystko. po co tryskasz jadem? chcesz mnie niby zmobilizowac czy sie wyzyc?

Gość wehfp
źle!tylko nie słomiany zapał - że po Nowym Roku dasz z siebie wszystko.. Nowy Rok to tylko data umowna,niczego nie zmienia, masz zacząć pracować nad sobą od dzisiaj i nie dawaj z siebie wszystkiego,bo szybko skończy Ci się energia, masz zaczynać od małych kroków,ale SYSTEMATYCZNIE i nie poddawać się...sam tak robię i dlatego jeszcze dycham;)

Gość Najsamiejsza
tak wiem, ze zaczyna sie od dzis a nie od jutra ale jestem troche niepelnosprawna. po nowym roku bede zdolna do pracy. teraz moge uczyc sie sama jezyka. i bede to robic.

bo nie wiem po co się użalać nad sobą! jestem niewiele starsza od ciebie a tylko wlasna praca cos mam. mam 2 malych dzieci meza studiuje wlasna firme mieszkanie i wielki kredyt do splacenia. jak sie chce wszystko sie da ogarnąc

Gość wehfp
pardon, rzeczywiście pisałaś o kopytku złamanym;) No dobra,ale konsekwentnie musisz zacząć działać..i nie zaczynać od wielkich rzeczy jak zakładanie firmy, czy rodzenie dzieci;) tylko od powtórzenie gramatyki angielskiej, od przebiegnięcia się po parku, od zdrowego obiadku - małe kroki... Życzę efektów najlepszych.

Gość Najsamiejsza
bedzie dobrze:) dziekuje wszystkim oprocz ambrelci.

Gość wehfp
odpuść ambrelci,wiem że mimo "pazura" chciała dobrze,a liczą się dobre chęci,pa!:)