Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgbdryjgu.;kl

Witam kiedy zaczełyście kupowac wózki??

Polecane posty

Gość dgbdryjgu.;kl

Bo ja jestem w 26 tygodniu ciąży i mam zamiar kupić już

Gość Niebieska Malwina
a po co już teraz? No chyba że masz gdzie go trzymać albo masz coś fajnego na oku (bo ja mam ograniczoną przestrzeń zyciową)...a poza tym w połowie ciązy nie w głowie mi było myśleć u wózku....kupiliśmy chyba 2 tygodnie przed porodem :) jednego dnia zrobiliśmy zakupy i kupiliśmy wszystko co trzeba było...

Gość a czemu słodycze nie
Nie kupuj jeszcze wózka, bo będzie ci lecieć gwarancja, której jest szkoda, bo wózek to rzecz, którą bardzo często się używa. Wybierz sobie fason, kolor i poczekaj bliżej rozwiązania. Na pewno ich nie braknie, a jeśli nawet to w tydzień po zamówieniu już będzie. Ale oczywiście to twoja decyzja.

Gość a czemu słodycze nie
bynajmniej ja tak mam zamiar zrobić. Oczywiście cała reszta będzie już niedługo, bo nie chcę czekać na ostatnią chwilę:) (24tc)

Ja miałam rodzić pod koniec kwietnia a wózek kupowałam pod koniec grudnia, więc jakoś będąc w 5mc. Ale ja zamawiałam przez internet, a nie kupowałam w stacjonarnym sklepie i chciałam mieć czas na ewentualną reklamację itp.( no i miałam obsesję na punkcie wczesnego porodu i bałam się że nie zdążę). Zresztą faktycznie zabrakło jakiegoś elementu od kółek i musieli mi dosyłać pocztą :)

Coś koło 36 tygodnia zamówiłam i w 37 przyszedł. Jak masz gdzie trzymać to kupuj, tylko pytanie po co?

Gość moja córka
maż zamówił jak byłam w szpitalu z dzieckiem . Jak wróciłyśmy to wózek już był w domu.

Zamówiłam jak wróciłam z dzieckiem do domu - dwa dni później już byłyśmy na spacerze. nie wiem po co wcześniej dom zagrać

Gość aqua...vitae
ja zamawiałam przez internet - w 7 miesiącu... a przyszedł tydzień przed porodem :) tak więc jeśli chcesz kupić przez internet, to się zorientuj jakie są czasy dostawy