Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta po 40.

MAM OKROPNY BRZUCH ...JESTEM NIEATRAKCYJNAA

Polecane posty

Gość kobieta po 40.

mam fałdy na brzuchu...niedawno troche schudłam i on wyglada... troche nieestetycznie czy jak nie bede jadła słodyczy to cos pomoze..czy cwiczenia bd konieczne?

Gość Agnieszka811
40-stoletnia Kobieta używająca gimsracznych skrótów typu "bd"? HRRRRR TFU! Oby ci cycki zwiotczały!

Gość zawsze bede kochala....
odpowiednia dieta musi isc w parze z cwiczeniami,inaczej nic z tego, no chyba,ze liposukcja.

Gość kobieta po 40.
A co ma wiek do skrótów?

Gość takie stare brzydkie babsko
nic ci nie pomoże niejedzenie słodyczy głupia ci.po

Gość Agnieszka811
Matko, zrzygać się idzie oglądając te zdjęcia :O Nie klikajcie! :O

Gość zoeihfzefnjzqe
a kazal ktos dzieci rodzic? tak to juz jest ze te co rodza traca swoja atrakcyjnosc, a te co nie rodza staja sie po tym atrakcja dla naszych partnerow i tylko na te sie patrza a z nami sypiaja bo musza

Gość stara ruraaa
glupia baba co myśli że jak cały czas wpiedalała slodycze a teraz przez pare dni nie bedzie to kur.wa brzuch plaski bedzie hahha iditoka.

Gość stara ruraaa
Nie dość ,że stare to głupie. Pewnie na nogach ma takie same gowno jak na brzuchu.ale nie dawaj zdj oszczędz nam widoku blee

Gość kobieta po 40.
Jesteście okropni.

Gość stara rurooo
a ty masz okropne ciało

Gość iugzefeuizbje
taka prawda, albo dzieci albo Ty. Juz coraz wiecej wybiera siebie, bo wlasnie nie chce tak skonczyc. A zreszta po co przedluzac populacje jak i tak jeszcze zaden filozof nie odkryl sensu zycia

Gość zgadzam sie zinnymi .
a potem te matki Polki, często mają tragicznie krótkie koniecznie z pasemkami -włosy, brzudkie ciało itp

Gość hvueirnnvd
tak i jak widza jakas kobiete co nie ma dzieci i jej piersi i brzuch sie swiatnie prezentuja to zaraz mowa do swoich mezow: patrz jakie zalosne sa te laski, pewnie sie puszczaja ze tak obcisle sa te ich bluzki. facet jej przytakuje a potem sobie mysli: chcialbym cofnac czas i sie zwiazac z jakas fajna kobietka, co nie jest pasztztzem. Co mi odbilo ze sie tak z tej ciazy cieszylem

Gość 1000% racji ma poprzednik.
Facet musi przytakiwać bo by w domu niezły pier...dol dostał

Gość asdfghjkl;';
trzeba schudnać plus ćwiczenia i masaze ,ile jestes po ciazy ,kup jakies dobre kremy i sie nie przejmuj tymi wpisami wiekszosc to małolaty które zycie znaja z internetu

Gość asdfghjkl;';
a tak wogóle to nie jest reguła ja mam dwoje dzieci i brzuszek jak przed ciaża to genetyka ,i dbalosc o nie tycie w ciazy a potem praca nad soba

Gość Joooolietka
Zgadzam sie z poprzedniczka! Nie martw sie tymi ... Co oni wiedza o zyciu skoro plastiki w glowie I idealy, Sami pewnie male fiutki I brzuchy piwne, na dodatek nic z maskosci skoro nie szanuja kobiet piszac takie glupoty, ze zenujace

"[zgłoś do usunięcia] zoeihfzefnjzqe a kazal ktos dzieci rodzic? tak to juz jest ze te co rodza traca swoja atrakcyjnosc, a te co nie rodza staja sie po tym atrakcja dla naszych partnerow i tylko na te sie patrza a z nami sypiaja bo musza" Przecież klechy kazały i co gorsze zmuszały. No i gdziejest napisane że to dotyczy autorki:P?

Gość facet 26.
poprzedniku, wlasnie, polska kaze rodzic dzieci , a mnie kobiety po ciazy tez nie jaraja. Ciagle gledza o tych swoich dzieciach, cycye im zwisaja a one paraduja z dekoldami, rzygi na te baby. Co ma facet powiedziec jak se dziecko zrobil, do tego trzeba sie przyzwyczaic, to nie milosc a przywiaznie, przymus spoleczny

Gość żółtaczka
Gówno prawda. Urodziłam dwoje dzieci, jestem pod czterdziestkę a brzucha i piersi może mi pozazdrościć niejedna dwudziestolatka. Niestety, kobiety w ciąży obżerają się niemiłosiernie, co potem skutkuje zdeformowanym ciałem...:O Jak słyszę, że któraś będąc w ciąży przytyła 30-40 kg. to normalnie nie mogę w to uwierzyć...:O Ja przybrałam 8 i 10 kg, zdrowo się odżywiałam i byłam w ciągłym ruchu. Dzieci ważyły po 3,4 i 3,5 kg, więc nie były zamorzone... Co do autorki: Trudno będzie Ci się tych fałdów pozbyć.Jednaktrzeba próbować. Dieta i ćwiczenia są konieczne. Do tego masaże z zastosowaniem odpowiednich preparatów. Na pewno jest szansa na dużą poprawę...:) I jeszcze coś. Przyjrzyjcie się uważnie młodym dziewczynom. Dziś jest może 20% zgrabnych, reszta to otyłe, zapasione baby. Dwadzieścia lat temu było na odwrót!! Pojedyncze przypadki były otyłe, niewiele miało nadwagę...Szok :O

Gość do zoltaczki
tak tutaj kazda matka polka ma ok 40-50 lat i jej malolaty zazdroszcza, uwierzymy jak wrzucisz swoja fote w bikini i narysujesz na kartce kolo i wtedy bedzie pewnosc, ze Tobie zazdroscimy, a teraz doloczylas do grona bajkopisarek. Tyle was juz jest tylko czemu na ulicy nie widac zadnej.

Gość żółtaczka
Są, są, tylko nie bierzesz pod uwagę, że mogą mieć tyle lat :p

Gość do zoltaczki
tluszczyk u kobiet przed ciaza jest inny niz po cizy, dlatego kobiety po ciazy ktore aja tluszczyk, nie sa jakies super seksowne jak kiedys

Gość rudawiewióra
Boże ale wy baby jesteście prawdziwymi kurwami !a same macie samary! proponuję ćwiczenia tz. zwykły aerobik i codziennie masaż brzucha ale do tego dobry balsam ujedrniający:)

Gość eubrvnijdniuj
dlatego min nie rodze dzieci

Gość żółtaczka
Po ciąży jest ciastowaty, przed - bardziej "wypchany". Ale sadło zostaje zawsze sadłem...:O Mam jednak więcej zrozumienia dla tych, którym zostało po ciąży niż dla młodych dziewczyn, których ciało "gówno jeszcze widziało". Jak one będą wyglądać za 20 lat?

Gość maria 13
basen, aerobik, sex i po brzuchu