Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta po 40.

MAM OKROPNY BRZUCH ...JESTEM NIEATRAKCYJNAA

Polecane posty

Gość TLUSZCZ NIE TLUSZCZYK
BRZUCH NIE BRZUSZEK DUPA NIE DUPCIA NOGI NIE NOZKI jasne ty babo z gory niejedna 20-letka zazdrosci ci ciala 40 - letniego po 2 bachorach haaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa kurwa na kafeterii wszystkie piekne, perfecyjne, szczuple i w dodatku kazda wyglada 15 lat mlodziej i musi pokzaywac dowod osobisty kupujac alkohol juz sie tych bredni czytac nie mozna. zapytaj sie jakiejs 20-latki czy ona ci naprawde zazdrosci klapsdro zanim bedziesz bredzic

"poprzedniku, wlasnie, polska kaze rodzic dzieci , a mnie kobiety po ciazy tez nie jaraja. Ciagle gledza o tych swoich dzieciach, cycye im zwisaja a one paraduja z dekoldami, rzygi na te baby. Co ma facet powiedziec jak se dziecko zrobil, do tego trzeba sie przyzwyczaic, to nie milosc a przywiaznie, przymus spoleczny" Dlatego powinni tych co muszają srogo ukarać.

Gość jukijuoujytr
wiekszosc tu piszacych to jacys frustraci ,z problemami psychicznymi. lepiej wam od tych wyzwisk. kobieta 40 letnia,moze wygladac lepiej niz 20 tka. zwlaszcza,ze wiekszosci 20 tek,sadlo sie wylewa z biodrowek. tak mlode panienki wiekszosc z was jest gruba bo zrecie chisy i zapijacie je piw=skiem i slodzonymi napojami. w wieku 40 lat w drzwi sie nie zmiescicie