Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t76uit7uit7ui

Ludzie troszkę szacunku i kultury do innych ludzi !!!

Polecane posty

Gość t76uit7uit7ui

Dzisiaj rozwoziłem po miejscowych firmach swoje podanie o pracę. W sumie to byłem w 12 firmach z swojej okolicy. W każdej firmie pracownicy jak wchodziłem na sklep czy to do fabryki patrzyli na mnie jak na debila, na moje "dzień dobry" odwracali głowy. W kadrach kobiety odbierały moje podanie jak by mi łaskę robiły opryskliwie coś mi tam gadając. To są ludzie którzy pracują na wysokich stanowiskach a traktowali mnie jak jakieś piąte koło u wozu, Ja rozumiem każdy ma swoje sprawy ale żeby głupiego dzień dobry nie odpowiedzieć czy do widzenia i jeszcze mierzyć wzrokiem z byka to już naprawdę przesada.

Gość fbeagb
A znasz przysłowie: "Człowiek człowiekowi wilkiem"? Znikąd się to nie wzięło :( Niestety :(

Gość dddy7
tacy ludzie łażący z CV są denerwujący ja rozumiem jest ogłoszenie i dają te cv ale jak nie ma to po jakiego gniota się pchają i makulaturę zostawiają przecież wszystkie te cv są wywalane :O

Gość qwreqw
Bo zawracasz dupę, gdyby szukali pracowników na pewno pojawiło by się ogłoszenie w necie. :classic_cool:

Gość maryyanna
no niestety ,tak czasem jest..sa ludzie i ludzie. I nie prawda,ze wszedzie te CV sa wyrzucane,ja dostalam prace wlasnie przez takie "roznoszenie" CV.

Gość maryyanna
a niektorym niestety brak kultury i empatii,dlatego tak chamsko sie zachowywali.

zrozum, nie mają z Ciebie żadnej korzyści a jeszcze im dupe zaracasz i przeszkadzasz w "pracy" . może też byłaś niebogato ubrana.

Gość t76uit7uit7ui
To jak mam pracy szukać jak nie roznosić CV po firmach ?! Dobrze się tak gada jak się siedzi na dupie całymi dniami przed komputerem prawda ? Ja niestety nie mogę sobie na to pozwolić a pracy szukam od roku i jest bardzo ciężko. Z doświadczenia wiem że właśnie takie wysyłanie CV poprzez e mail jest o dupę rozbić bo 90% podań ląduje od razu do kosza.