Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollllka G.

Ona mi odbiła narzeczonego- co robić?

Polecane posty

Gość karollllka G.

Brak mi słów, brak sił, brak poczucia czegokolwiek. Mój narzeczony chyba woli koleżankę z pracy niż mnie. Jesteśmy zaręczeni, data ślubu ustalona, a on wciąż o niej mówi, jest nią zafascynowany itp. Znam ją, jest mężatką, kobietka z klasą, zadbana, inteligentna i sporo starsza od mojego narzeczonego. Nie wiem co robić w tej sytuacji, pomoże mi ktoś?

Gość karollllka G.
Jestem rozbita psychicznie.

Gość Tomasz {}
Nie wygląda to zbyt dobrze.

Gość karollllka G.
no nie wygląda, ale to nie powód, żeby mnie zostawiać. poza tym ją depiluję

Gość karollllka G.
Dziewczyny, napisze ktoraś co powinnam zrobić?

Gość sledziona
Poszperaj mu w skarpetach, kieszeniach i w odbycie, może coś znajdziesz

przykre ale albo twój przyszły to bedzie prawdziwy kurw... albo po prostu się tobą znudził i jak nie z tą kobieta to predzej czy pozniej z inną cie zdradzi

Gość Jest takia madra
rada- jezeli facet da sie odbic innej, to Ty go juz nie chcij, bo na co Ci facet ktory da sie odbic?? Pogadaj z nim, co w zwiazku z tym ze ona jest taka super?? Jezeli jest nia tak zafascynowany niech wezmie sobie z nia slub i po sprawie.

Gość karollllka G.
Ona ma męża i jest starsza od niego o 15 lat i z tego co wiem, to nie ona za nim biega, tylko on za nią i ona niby mu współczuje i pociesza. Wypiłam już całego szampana i piwo i nic, dalej myślę trzeźwo, nawet w glowie mi nie szumi.

Gość sledziona
Ona pewnie 25

Gość karollllka G.
Ja mam 21 lat, on 24 a ona 15 lat więcej niż on, ale czuję, że coś jest na rzeczy, nawet jak jesteśmy razem kilka chwil, to nie ma dnia, żeby o niej nie mówił.

Gość karollllka G.
20.57 PODSZYW

Gość wredniucha05
ja też oscyluję w granicach czterdziechy, ale lubię owinąć sobie czasem dookoła paluszka młodego byczka, a co!

Gość karollllka G.
Wiercicha, ale w jakim celu?

Gość wredniucha05
żeby się lepiej poczuć

Gość karollllka G.
Ale uprawiasz z nim sex czy tylko rozmawiasz?

Gość wredniucha05
rozmowa nie wyklucza seksu, a seks nie wyklucza rozmowy

Gość karollllka G.
Chcesz mnie dobić?

Gość wredniucha05
nie, nie wiem co razem robią - ale raczej musiała mu tyłkiem zamachać przed nosem, skoro ciągle o niej gada - samo życie

Gość a ja myślę, że............
jeśli tak jest to rzeczywiście lepiej się zastanowić nad takim związkiem tylko szczera rozmowa może coś wyjaśnić

Gość karollllka G.
Jestem załamana totalnie. A byliśmy tacy szczęśliwi. On twierdzi ze to tylko jego najlepsza koleżanka z pracy.

Gość ja pier,,,dole
wiesz co autorko zaloguj sie na czacie jako 40 latka i zobaczysz kto bedzie pisal i co.Najczesciej sa to faceci w wieku do gora 35 lat a czemu bo szukaja kobiet bardziej doswiadczonych w sprawach sexu.Ja kiedys zrobilam taki mini eksperyment i nie mozglam uwierzyc ze mlodzi faceci leca na baby ok 40.Sa zafascynowani chyba nimi.I jak jednego pisal ze ma 30 lat zapytalam co widzi w babie 40 lat to mi odpisal ze tego czego nie widzi w swojej zonie.Czyli pozytywnego myslenia (nie czepianie sie o byle gowno i majaca najczesciej cos do powiedzenia chyba tu mial na mysli madrego) i umiejetnosci w lozku.To mu poradzilam zeby pogadal z zona o czym on marzy w lozku to odpisal ze nie ma o czym z nia gadac go dla niej sex to rozlozenie nog.Ogolnie faceci sa jacys niedorozwinieci bo ja nie rozumiem jak ktos ma laske 25 lat np. a do wyra dla 40 sie pcha

Gość karollllka G.
up.

Gość karollllka G.
Ale ona mu się podoba i myślę, że jeszcze nie seksowali się, ale chyba coś iskkrzy, nadają na tych samych falach, a jeszcze jakiś czas temu nie lubił jej, czy to na zasadzie od nienawiści do miłości?

Gość pytanie nr 1
Karolllka, nie powinnas rozwiazywac problemu przez pryzmat "nie chce odwolac slubu" To, ze masz wyznaczona date nic nie zmienia, zapomnij o tym na chwile. Mysle, ze niedorzeczne jest znosic zachwyty partnera nad inna kobieta. Ja bym postawila sprawe jasno, albo jestes moim partnerem i ja dla Ciebie jestem najwazniejsza ( przy tym koncza sie kolezaneczki z pracy), albo sobie z nia ukladaj zycie, a nie ze mna. Nie wiem na co liczysz, ze sie samo rozwiaze?, moze i minie fascynacja i nic sie nie stanie, ale co pozniej?, jest wiele 40stek na swiecie. Jego zachowanie pokazuje, ze on nie jest gotowy na powazny zwiazek, moze dopiero za pare lat. Nie spiesz sie;)

Gość samaczasami jestem
To raczej on na nią poleciał, a nie ona ci go odbiła.

Gość karollllka G.
Wiem, nie spieszy mi się ze ślubem, tylko czuję się podle, oszukana i jakaś niedowartościowana, bo niby masz brac ślub, a facet woli inną, bo ona okazuje się och i ach, a ja nie dorastam jej do pięt. Zrobiłabym nawet jej afere, ale nie moge z pewnych względów, ta kobieta jest na wysokiej pozycji, a moi rodzice pracują w jej firmie też.

Gość to ci powiem
Dziewczyno daj sobie spokój, nie przesadzaj. Gdyby był w niej zakochany to nic by tobie nie mówił o niej. Podoba mu sie i tyle. Na dodatek taka duża różnica wieku, prawie jedno pokolenie. Wg mnie możesz być spokojna. A przestań, a gdzie by na starą dupe poleciał jak nie za długo wasz ślub