Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

cele w zyciu??

Polecane posty

Gość smutna104

mam 21 lat i nie widze sensu i celu w zyciu, studiuje jednak chce zreztgnowac bo jest mi za ciezko...zaczelam podejrzewac ze moja przyjacolka spotyka sie z moim bylym chlopakiem, tzn chodza sobie po zakupach razem itp..brakuje mi znajomych czuje sie jakbym spadala na dno..nic totalnei mi sie nie chce nei wierze w to ze kiedys bedzie lepiej;/co ja mam robic??

Gość dr Stanisuaw Dupczenko
na humory i muchy w nosie polecam lewatywy

Gość madżarrrka
co studiujesz i ktory rok ?

Gość dr Stanisuaw Dupczenko
Starożytni Egipcjanie wierzyli, że lewatywę odkrył bóg Ozyrys, który zaobserwował świętego ptaka Ibisa, wstrzykującego sobie dziobem wodę do odbytu.

Gość smutna104
studiuje ciezki kierunek inżynierie srodowiska 3 rok, totalnie nie widze sensu, jestem sama nie mam faceta a przyjacolki sie ode mnie oddawlaja znajomi tez....totalny bezsens istanienia teraz przezywam:( co moge robic zeby to zmienic??

Gość smutna104
nikomu nie czuje sie potrzebna, z matka nawet nie umiem gadac, bo nie umiem jej poweidziec o co chodzi mi...zalosa sie powoli staje.

Gość smutna104
kiedys bylam szczesliwa dziewczyna ktora mogla miec wszystko co chciala i do tego dazyla a teraz jedna wielka puskta:(

Gość on_32
dziewczyno głowa do góry, nie załamuj się tak. Poprosrtu doskwiera Ci samotność, za dużo rozmyślasz. Jestem pewien że jakbyś miała kogoś, to te inne problemy byłby tylko szczegółami

Znajdź sobie jakieś hobby, zacznij malować szydełkować, ucz się origami, masz większe pieniądze rób kurs spadochronowy, pilotażu szybowca, wspinaczki skałkowej, fotografii :)

Gość smutna104
on_32 masz racje, strasznie mi doskwiera samotnosci, wiem tez ze gdybym kogos miala to wszystki inne nabaloby sensu, ze ze wszystkim bym sobie poradzila..a teraz nie wierze w siebie w to ze moj los nawet sie odmieni;/jest mi tak zle ze ja nie moge juz....

Gość smutna104
ale co zrobic ale nikt nie pisze głucho tak ze az sciska w sercu:(

zrób w życiu coś wielkiego i czystego np. umyj słonia a odkryjesz swe powołanie i radość z dawania siebie

Gość smutna104
wszyscy mnie maja chyba dosc, bo ciegle narzekam tylko jak nie narzekac jak tak smutno jest i nic nie cieszy:(

Aż chciało by się zaśpiewać "Brazylijski serial już nie cieszy jak dawniej...". Marudzeniem nikogo nie zjednasz, nie znaczy to że ciągle się śmiejąc coś zyskasz. Na kafeterii jest masa marud, napisz do kogoś, wariat wariata zrozumie :)