BożeAlfaJajaWywalone 0 Napisano 1 godzinę temu Ogladam o was dokument na netflix tak. Narcyziki pjerdolone. W głębi manosfery to o was wory zwisajace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 267 Napisano 1 godzinę temu Pokaż cyce, bo nie wiem czy jesteś prawdziwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeAlfaJajaWywalone 0 Napisano 1 godzinę temu Pokaze wam jaja na czole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 110 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BożeAlfaJajaWywalone napisał: Pokaze wam jaja na czole Mógłby mi Ktoś teraz golic Pacz anastazje na emeryturze Hhttps://www.tiktok.com/@roleczka_pl/video/7644502089103625504 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeAlfaJajaWywalone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Mógłby mi Ktoś teraz golic Pacz anastazje na emeryturze H Kosa ci powinna ogolić. Za to jej płacą tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 625 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, BożeAlfaJajaWywalone napisał: Ogladam o was dokument na netflix tak. Narcyziki pjerdolone. W głębi manosfery to o was wory zwisajace. Czekam na dokument na Netflix o toksycznym feminizmie... Ale tam raczej się nie doczekamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeAlfaJajaWywalone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Czekam na dokument na Netflix o toksycznym feminizmie... Ale tam raczej się nie doczekamy. Nagraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 110 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BożeAlfaJajaWywalone napisał: Kosa ci powinna ogolić. Za to jej płacą tak Paznokcie obciolem kończę projekt się trzeba ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeAlfaJajaWywalone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Paznokcie obciolem kończę projekt się trzeba ogarnąć Huh ja dziś będę obrabiać pletwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 110 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Czekam na dokument na Netflix o toksycznym feminizmie... Ale tam raczej się nie doczekamy. Nie wiem naprawdę co się dzieje z miejscem ps5 jest prawdopodobnie oszukane np typ pisał że przenosil gry ps4 1tb gdzie miał 200gb wolne i na 1tb ps5 późniejszy model mu się nie zmiescily... A piracenie jest dziwne. Gra potrafi działać na fw 4.00 pomiędzy 12.00 nie a od 12.40 tak albo wymaga sdk 16.00 które jeszcze nie istnieje fw. Do tego potrafi nie działać z wewnętrznego albo brak dźwięku. Albo się zacina z zewnętrznego. Ja to zrobię tak że 4 duże gry na wewnętrznym a zewnętrzny dysk sobie zrobię ssd 240gb na 1 gre rotacyjnom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 12 Napisano 55 minut temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Czekam na dokument na Netflix o toksycznym feminizmie... Ale tam raczej się nie doczekamy. Na szczęście coraz więcej powstaje takich kanałów i angielsko i polskojęzycznych. Ja oglądam i polecam np. szymon mówi/wojna idei i moda wysoka. Nwasd też czasem coś wypuści, ale bardzo ogólnie i delikatnie omówi temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 110 Napisano 54 minuty temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Czekam na dokument na Netflix o toksycznym feminizmie... Ale tam raczej się nie doczekamy. Z moich testów nvme wewnątrzny wlutowany do płyty głównej vs hdd zwykły Hitman 3 działa z zewnętrznego a z wewnętrznego nie Days Gon nie działa z obu trzeba kupić płytę Crash 4 działa z zewnętrznego i przycina a z wewnętrznego nie ma dźwięku Mgs delta, tekkena 8, tetris dobrze działa z wewnętrznego Wrc działa z obu, z zewnętrznego z opóźnieniem ładuje tekstury z low na ultra Chyba tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 110 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Wrc działa z obu, z zewnętrznego z opóźnieniem ładuje tekstury z low na ultra Taki efekt jak uncharted 1 ps3 z bluray Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeAlfaJajaWywalone 0 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Taki efekt jak uncharted 1 ps3 z bluray Nie na temat. Opuść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 110 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, BożeAlfaJajaWywalone napisał: Nie na temat. Opuść To idę cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeAlfaJajaWywalone 0 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: To idę cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 625 Napisano 43 minuty temu 7 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Z moich testów nvme wewnątrzny wlutowany do płyty głównej vs hdd zwykły Hitman 3 działa z zewnętrznego a z wewnętrznego nie Days Gon nie działa z obu trzeba kupić płytę Crash 4 działa z zewnętrznego i przycina a z wewnętrznego nie ma dźwięku Mgs delta, tekkena 8, tetris dobrze działa z wewnętrznego Wrc działa z obu, z zewnętrznego z opóźnieniem ładuje tekstury z low na ultra Chyba tyle Rozchodzi się o streamming danych w czasie rzeczywistym... Jedne gry będą wymagać wysokiej prędkości, bo streamują z dysku multum danych cały czas, inne, szczególnie starsze, lub mniejsze tytuły tylko okazjonalnie pobierają dane i tu słabsze dyski jeszcze sobie poradzą... Już o tym pisałem... Generalnie bez dobrego SSD przynajmniej na SATA, granie to katorga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 625 Napisano 41 minut temu 12 minut temu, Jerremy napisał: Na szczęście coraz więcej powstaje takich kanałów i angielsko i polskojęzycznych. Ja oglądam i polecam np. szymon mówi/wojna idei i moda wysoka. Nwasd też czasem coś wypuści, ale bardzo ogólnie i delikatnie omówi temat. Dobrze, że istnieją alternatywne kanały myśli w opozycji do lewackiej narracji, która zdemolowała pokoleniom gen z i milenialsom kawał życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 113 Napisano 31 minut temu 38 minut temu, BożeAlfaJajaWywalone napisał: Pokaze wam jaja na czole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeAlfaJajaWywalone 0 Napisano 30 minut temu Przed chwilą, Toya napisał: Nie podniecaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 113 Napisano 24 minuty temu 5 minut temu, BożeAlfaJajaWywalone napisał: Nie podniecaj sie Za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach