Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona zona dupka z

Alimenty a wesele

Polecane posty

Gość oj ty głupia babo....
Pewnie zazdrosna bo nie zostala zaproszona i nie ma pretekstu aby nowa suknie kupić hahaha Szkoda faceta bo do konca życia bedzie sie uzeral z głupią kwoka.

dopiero bedzie to wesele, no 1000zl takie nie kosztuje, mniej wiecej sie orientuje, jak sie wkurze to zrobie mu na zlosc i syna nie puszcze na wesele,

Gość a w drugą stronę
" czasem wiecej jak mu nazmyslalam ze na leki albo na wycieczke, a teraz mnie olewa " a może własnie się o tym dowiedział? Chyba grasz nie fair.I mimo wszystko trzeba w życiu zachować odrobinę godności. 800zł to nie mało. Życzę stabilizacji w życiu rodzinnym :-)

Ale sie dajecie hi,hi,hi. Wpuściła was w piękne maliny a wy sie podniecacie że to prawda:):):)

zrozumcie mnie, on pracuje za granica w fabryce ma jakies 900 funtow na mies.wiec 1200 to dla niego pestka, rozstalismy sie bo mnie zdradzil jak puscilam go zeby zapierdzielal na rodzine, nie wystapilam o alimenty na siebie bo mielismy rozwod bez orzekania winy, chcialam bez wojny wyciagac wiecej, udawalam kolezanke i to mi wychodzilo, wysylal wiecej a co terazx nie ma?

Gość ło jaa pier dolejcie mi wódki
a ty myślisz że 900 funtów w anglii to dużo ?

Gość gość urodzinowy 28
jestes pazernym sępem!! on daje 800zl i ty tez powinnas tyle dac bo placi sie po polowie.Ale ty gowno zarabiasz bo tylko 400,ktore wydajesz na siebie.Do roboty sie wez a nie psioczysz.Odemnie bys nie dostala pierscionka nawet z gumy do zucia wiec ciesz sie ze masz ten z lombardu.

Zarabia f900 i to Twoim zdaniem dużo? Wiesz ile kosztuje utrzymanie tutaj. Z tego widze,ze polowe oddaje Tobie wiec na milion procent nie dostaniesz więcej a jeszcze zasadza mniej.

900 funtow to 4500 tys.to duzo.. skoro go stac na wesele, zreszta ta suka tez pracuje wiec maja razem 1800 funtow, ja zarabiam ile moge i poswiecam synowi czas..a tatus tylko jak przyjedzie do polski raz czy dwa razy na rok

no ja pierdole co za baba ..... zrozum że 900 funtów to jest poniżej minimalnego zarobku ! nie przelicza się na zł .... tam za pokój płaci się przykładowo 400 funtów więc sobie policz ....

jaka polowe, jakies 160 funtow to wychodzi, a zarabia 900f i twierdzi ze nie stac go na wiecej, wymysla jakies rachunki niestworzone zaloze sie ze zaraz machna sobie bachora i wtedy go bedzie stac

wiesz to Ty jesteś głupia suka bo gowno Cie powinno obchodzić ile ona zarabia widać jest zaradniejsza od Ciebie. A w Uk głupie mieszkanie to koszt f800 wiec a tygodniowe wyżywienie około 80-100. Kogo obchodzi ile tj w pl. co tam opłaca pokój czy mieszkanie angielskie i stamtąd sprowadza sobie.jedzenie. oh matematyki sie naucz prostaczko

Gość gucioimaja
Autorko,biedna jestes. Ta złość Cię zniszczy.

kiedys mieszkal na pokoju placil za niego 360 i jakos mi wysylal wiecej, ale teraz nie musieli znalesc sobie mieszkanie bo szlachcianka nie bedzie mieszkac na pokoju, nie placili by wiecej tylko po 180..ooo

za 160 funtów to możesz sobie w parku spać a nie pokój wynająć ...

ja tez tu musze placic za mieszkanie 400 zl plus oplaty, skad mam na to brac?ma dziecko mieszkac na ulicy bo tatus musi miec lepszy standard?

rozstalismy sie bo mnie zdradzil jak puscilam go zeby zapierdzielal na rodzine, nie wystapilam o alimenty na siebie bo mielismy rozwod bez orzekania winy, chcialam bez wojny wyciagac wiecej, udawalam kolezanke i to mi wychodzilo, wysylal wiecej a co terazx nie ma? I Ludziska,poczytajcie jeszcze raz te głupoty....... zdradzona żona,nie występuje o rozwód z winy wiarołomnego, jeszcze udaje KOLEŻANKE!!!!Juz to widzę:P Śmiechu warte:):)

160 f.alimentow mi wychodzi wiec to nie jest tak duzo z tych 900!!!

Ty idź sobie na pokój. Ona pracuje i pewnie sie dokłada do mieszkania. Co w tym dziwnego,ze młode, kochające sie małżeństwo chce mieszkać samo. A f18/ to pewnie po tyle płacą ale tygodniowo

Gość brenda37
powiem ci tak: twoj byly placi 800 zł, drugie tyle wg prawa dajesz ty na dziecko, zyli razem to 1600, za taka kase to musza zyc cale rodziny a ty twierdzisz ze na dzecko to malo te 1600 zl, opamietaj sie dziewczyno, a to co roi twoj byly to jego sprawa i huj ci do jego wesela. Kolejna sprawa partnerka twojego bylego chocby byla milionerka to ona zadnego zobowiązania wobec waszego dziecka nie ma i więcej nie wyciągniesz. Nawet jesli nie beda mieli rozdzielnosci majatkowej, to ty nie masz prawa zadac wiecej bo jego zona tez zarabia. Pozaym dodam ze inne samotne matki pracuja na pelny etat, dostaja mniej alimentow i radza sobie, wiec nie chrzan ze ty nie mozesz pracowac na caly etat. Zajmij sie swoim zyciem a nie cudzym.

silver bylam dobra, dobra mina do zlej gry i zreszta mialam go okreconego wokol palca dopoki sie gowniaar nie pojawila, teraz zaluje ze nie wystapilam o rozwod z jego winy, ale kolezanka mi mowila ze do 5 lat mozna wystapic o alimenty nawet w tym ukladzie i chyba sie skusze

Gość julka19x
głupia babo wez sie do roboty wreszcie ,co ty dziecku za przyszlosc zapewnisz? jestes patologią,taka jak ty powinna dostawac max 300zl alimentow na dziecko.Dziwie sie temu kolesiowi ze posunął taką pudernice.

Mieszkałas kiedyś w Uk? Tu ludziom nie kapie z nieba a życie jest strasznie drogie. Dziwie sie,ze jeśli on zarabia według Ciebie AŻ f900 to w jaki sposób stać.gov jeszcze na tak wysokie alimenty

napewno same nowe zonki tu siedza!!! chodzilo mi ze na pokoju by placili miesiecznie po 180 na osobe ale nie panstwo musi miec mieszkanie, kiedys mieszkal na pokoju i bylo okej a teraz wielki pan

I bardzo dobrze,ze znalazł taka żonę,która dokłada sie do rachunków i wyrwała go z tej klitki. Widać będąc.z Tobą przy Twoich wymaganiach i Twoim lenistwie musiał sie męczyć żyjąc z grupa obcych ludzi.

800 zl dla niego to zadne wielkie alimenty!!! jego suka wcale nie jest zaradniejsza tylko nie ma dziecka na glowie, ale jak tylko sobie zrobia pewnie bedzie siedziec w domu i wtedy bedzie ze nawet na 800 go nie stac

Gość brenda37
ja niczyja zonka nie jestem i patrze na to obiektywnie, jestes nie w porzatku, po prostu chcesz byc utrzymywana przez bylego meza, nie dokladasz swojej polowy dla dziecka, co cie to obchodzi gdzie i jak mieszka, on uklada sobie zycie z nowa partnerka i ona na pewno tez finansowo sie stara zeby bylo im jak najlepiej, a tobie nic do jej kasy, popatrz na siebie co ty robisz!!!

Gość julka19x
dobrze ze mieszka bo ciezko na to pracuje, ty tez tyle zarob to alimenty ci nie beda potrzebne, nie wstyd ci ze okradasz syna z alimentow i kupujesz sobie jedzenie za to?

Coś mnie wlaśnie natchnęło. Jakby błysk za oknem. Ludzie wybaczcie mi, bo zgrzeszyłam!!!!!! Już nigdy nie wezmę od niego pieniędzy. Więcej, odeślę te, które dotychczas mi przysyłał. Oj, ja głupia jedna :-(

ide bo dzisiaj juz chyba nie ma tu normalnych bylych zon co mnie rozumia tylko zezrec czlowieka hieny potraficie