Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona zona dupka z

Alimenty a wesele

Polecane posty

Gość brenda37
i nie zdziw sie ze jak im urodzi sie dziecko to wtedy bez dyskusji sad obnizy ci alimenty i co wtedy zrobisz? Nic bo do roboty normalnej ruszyc sie nie chce!

Gość oj ty głupia babo....
Oh jestem pewna,ze drugi raz nie ozenilby sie z tak tępa, leniwa, naciagara i ze świetnie sobie poradzą mając nawet dwoje dzieci czego bardzo im życzę :-) Pomysl jacy muszą byc teraz zakochani i szczęśliwi. To jest takie piękne. Takie 2 gołąbki

Gość ło jaa pier dolejcie mi wódki
ja tez nie jestem mężatką. .. nie mów o dziecku bachor ..o swojego syna też tak wołasz ? a ty wynajmujesz pokój ?

bardzo smieszny podszyw!!! dopilnuje zeby dostal ta podwyzke..udowodnie wam ze sad ja przyzna..i wiecie co jest fajne ze poniesie koszty wyjazdu na sprawe jak nie chce po dobroci dac wiecej

Gość brenda37
a co bys chciala zebysmy ci pisali? Moze np zepsuj gnojowi wesele, zabierz mu cala kase jaka posiada jemu nic sie nie nalezy, tylko tobie zebys nie mogla sie przepracowac i miala czas na fryzjerow, kosmetyczki itp. Czy taka odpowiedz cie sadysfakcjonuje? Jesli tak to gratulacje inteligencji.

a co moj syn ma mieszkac na pokoju? ide spac bo rano syna do szkoly zaprowadzam

Marzenia....te duże i te maleńkie....

wkurzona zona dupka z silver bylam dobra, dobra mina do zlej gry i zreszta mialam go okreconego wokol palca dopoki sie gowniaar nie pojawila, teraz zaluje ze nie wystapilam o rozwod z jego winy, ale kolezanka mi mowila ze do 5 lat mozna wystapic o alimenty nawet w tym ukladzie i chyba sie skusze I przecież tobie nie chodzi wcale o dobro dziecka tylko o zemstę na byłym:)

a dlaczego nie ? skoro były maż z przyszłą żoną może wynajmować pokój to ty z dzieckiem tez ...

Gość a w drugą stronę
ale ja jestem byłą i mam podobnie tyle, że na dwójkę :-P

Aaa to on ma najlepiej mieszkać pod mostem a cala kasę Tobie oddawać hihihi

Gość brenda37
kobieto beznadziejna jestes, tylko bierzesz a od siebie co dajesz? Postaw sie w odwrotnej sytuacji ze to ty alimenty musisz płacic.

A moze lepiej oddaj dziecko ojcu skoro tak sie martwisz o jego utrzymanie?

Gość pomarańczka...................
boze....a moja mama swgo czasu dostawala 300 zlotych na nas trzech...:/ i to jeszcze jak laskawy tatus zechcial zaplacic wez sie kobieto ogarnij a zebys sie jeszce nie doczekala jak on zacznie walczyc o syna BO TY MU NIE MOZESZ ZAPEWNIC WSZYSTKIEGO brak slow..

Gość gucioimaja
W życiu sąd jej nie zasądzi podwyżki. Przecież 900 funtów to jakieś grosze w brytyjskich warunkach :)

no baba nie rozumie że 900 funtów to jak u nas minimalna pensja, a nawet mniej, przelicza to na zł ... owszem, gdyby w Polsce zarabiał 4500 zł to ok