Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronikabryka24

Dlaczego kobieta wychowująca samotnie dziecko jest gorsza?

Polecane posty

Życie nie zawsze układa się po naszej myśli. Mam dziecko i wychowuje je sama. Zostałyśmy same nie z naszej winy. Nie ukrywam tego, że jestem samotną matką. Każdy na tym forum ma do mnie pretensje i próbuje mnie osądzić. Dlaczego tak jest?

Bede szczera. Kobieta samotnie wychowujaca dziecko rodzi podejrzenie, ze jest puszczalaska i dlatego facet zmajstrowal jej dzieciaka i poszedl w dluga. Sorki ale w spoleczenstwie jest taki stereotyp.

Gość TABOR ET
bo młotkom wygodniej zajrzeć ci do butów niz własnego wnetrza :P

Gość cirrusik
Nie martw się ja też jestem samotną matką i wszyscy na mnie jadą... olać i nie przejmować się pajacami

Każdy na tym forum ma do mnie pretensje i próbuje mnie osądzić. Dlaczego tak jest? x ja nie mam żadnych pretensji:O i nawet nie wiem czemu mnie zaraz do wielkiego wora wrzucasz?😭

Zyon czemu? dzieci rodzą sie po seksie:D:D:D:D

tam ją raczej nie bedą krzyzowac:classic_cool: tutaj bywa z tym róznie :P

Wiecie miałam faceta który mnie bił. Byłam z nim 4 lata. Długo tak żyć się nie da. Matka samotnie wychowująca dziecko ma ciężko. Każdy dzień musi się zmagać z problemami. Dom, dziecko, praca. Nie jest łatwo. Spróbujcie zrozumieć nas, a później osądzajcie.

vera w celu?:classic_cool: Jako matka nie samotna łącze sie wz weroniką w boolu i trudzie i znoju oraz szarosci dnia codziennego😴🖐️

A co nas to obchodzi? Jak się dałaś lać, to twoja sprawa. Kiedy się baby w końcu nauczą, że jak facet podniósł rękę, to jest nic nie wartym śmieciem i się go robi na szaro, a nie potem pucuje przez gremium anonimowych nicków.

Ale czemu zapisz sie tutaj? 4 lata z kolesiem który bił, ja bym po pierwszym razie spierdalala a nie siedziała 4 lata i czekała aż mi dzieciaka zrobi :O

weronika ale o co pretensje bo ni w ząb nie kumam ?:O

V., ja nie wiem gdzie się mierzy tempkę, bo ja to pod pachę wkładam. Czytam na forume, że żeby zajść w ciążę trzeba zmierzyć tempkę i się z mężem poprzytulać a potem się z tego robi fasola. :classic_cool:

Ja nie uważam ,że kobiety które samotnie wychowują dzieci są gorsze! Dlaczego? wręcz przeciwnie:)

aaa taką tępkę :classic_cool: w to miejsce to ja tylko jedno wkładam :D:D:D:

weronika jak kazda kobieta nie cnota zapewne się puszczasz:D nie pierwsza w tym ani ostatnia 😴

vera chyba planuje zasadzić fasole :classic_cool: stad takie tematy:D:D:D

dla mezczyzny szukajacej kobiety taka matka jest gorsza bo przeciez nie pojdzie z nim na impreze bo sie bedzie opiekowac dzieckiem wiec stad to sie bierze. wiadomo ze rodza sie podejrzenia ze dzieciaka ktos ci zmajstrowal na imprezie , a to nie rodzi dobrych skojarzen nastepna rzecz to ja pamietam ze kolo 17-21 lat dzieci mialy najczesiej dziewczyny z biednych patologicznych rodzin ktore nie mialy jakis ambicji na studia robienie kariery mozliwe ze jestes wartosciowa ciekawa osoba wspaniale sie opiekujesz swoim dzieckie etc ktoz to wie ....ale start masz utrudniony tak jak czarnoskory pragnacy dostac sie do duetu lyzwiastrwa figurowego