Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe wlosy mamy

3 sekret Fatimski - juz sie sprawda otworzcie oczy ludzie !

Polecane posty

Gość Adrenanina
czytałas w ogóle Biblie autorko? że takie pierdoły wypisujesz?

Gość kolorowe wlosy mamy
diabel jest podstepny - kieruja rzadem i mediami - moze i kosciole tez... ale tu nie chodzi o kosciol tylko o Boga o najswietsze osoby. Kosciol to dom Bozy. nikt nie karze wierzyc w ksiedza ... wszystkie religie a przede wszystkim rzad bo to on kieruje wszystkim ... szatan tez ma duza sile ale nie mozemy sie mu poddawac - i to co pisze to nie bzdury ... ja tylko podalam informacje dalej to co zdecydujecie bedzie wasza decyzja ...

Gość kolorowe wlosy mamy
to nie sa pierdoly ... otworzcie oczy ile bylo juz udowodnione a Haiti juz nie ma .... powodzie huragany ? nie wierzcie mi ja tego od was nie oczekuje... ja tylko chcialam was poinformowac co sie zdarzy i co sie juz dzieje

Gość Adrenanina
a ide stąd bo nie chce mi się Ciebie nawracać, nie mam weny do rozmowy z sztańskimi zabawkami

Gość kolorowe wlosy mamy
po tym wszystkim nastanie nowa era zostana sami dobrzy ludzie ....

Gość kolorowe wlosy mamy
ale mnie nie musisz nawracac .... ja tez nie mam zamairu nikogo nawracac ale chce aby wiecej osob uwoerzylo w Boga aby nie kpilo z niego ... i u nic szatanskiego nie ma .... chce aby ludzie tylko pamietali o tym 1 i 2 sekret Fatimski sie sprawdzil

Gość zajebiozaDream
a skąd w tamtych czasach znali takie nazewnictwo: "nuklearna" "atomowa" ???

Gość Adrenanina
sprawdził się bo szatan ich dokonał, tak trudno Ci w to uwierzyć? Przecież w Biblii jest jasno napisane, że teraz szatan rządzi światem i wszystkim co na ziemi, ma dwie taktyki okłamywania ludzi - albo bezpośredni atak, opętania itd albo sposób na anioła światłości, który niby ostrzega, niby jest przyjacielem i dobrym doradca ale tak naprawdę odciaga od Boga. On sie podał za Marię. W Biblii pisze, aby nie modlić się do nikogo prócz Jezusa i Boga bo to Jezus jest JEDYNYM pośrednikiem między nami a Bogiem, pisze też by nie modlić się do niczego co jest dziełem rąk ludzkich. Proszę Cię nie wprowadzaj ludzi w błąd. Pamiętaj, nikt nie jest bardziej ślepy od tych co chcą przejrzeć na oczy 🖐️

Gość KKKKKKLC
W domu przygotować mały ołtarzyk, na nim postawić krzyż i figurę Matki Najśw. --------------CZY MAMY SIE MODLIC DO FIGUREK?????????????????? przeciez jest napisane: oczy maja a nie widza uszy maja a nie slysza nozdrza maja a nie woniaja tak beda wygladac falszywi prorocy, do ktorych ludzkosc sie modlic bedzie zapominajac o prawdziwym bogu......:O

Gość kolorowe wlosy mamy
to bylo przekazanie od Maryii ... ona wiedziala wszystko co sie wydarzy- zreszta myslisz ze ludzie w tamtych czasach byli glupi ? nie doszukuj sie

Gość kolorowe wlosy mamy
najbardziej chodzi o poswiecona wode i 3 swieczki ktore sie beda palily przez 3 dni ... figurki aby nie odwracac sie za siebie nie otwierac nikomu nawet jak ktos bedzie mowil to ja twoja mama lub siostra nikomu.... poswiecic dom swiecona woda a szczegolnie drzwi i okna pozakrywac je aby Boga dzieci nie widzialy kary Bozej.

Gość Adrenanina
nie słuchajcie tej wariatki, szatan przez nią przemawia :o

Gość KKKKKKLC
NO CZEKAM NA ODPOWIEDZ????

Gość kolorowe wlosy mamy
co ty gadasz jaki szatan.... jak by przeze mnie szatan przemawial to bym nie mowila zeby sie modlic do Boga ... ani sie nie modlila i bym nie mowila o tym- szatan to chyba chce zniszczyc to wszytko ale napewno przeze mnie nie przemawia .... JAK JUZ POWIEDZIALAM JA TYLKO PODALAM INFORMACJE DALEJ A WY ROBCIE JAK CHCECIE... POCZYTAJCIE TROCHE NA TEN TEMAT - MOWISZ TAK BO SIE BOISZ.

Gość kolorowe wlosy mamy
KKKCL- odpowiedzialam ... posluchaj ja nie wiem wszytkiego nie jestem prorokiem ... ale ja w to wierze nie chcesz nie wierz w to ja ci nie kaze twoja wola nie moja przekazalam wiadomosc abysce sie zastanowili i starali zminic i otworzyc oczy ... ogolnie do ludzi i tak samo do mojej osoby.

Gość KKKKKKLC
ty sie modlisz do figurek:D co to z bogiem ma wspolnego??? wiesz wogole gdzie jest bog???

Gość kolorowe wlosy mamy
ogolnie do ludzi i do mojej osoby jest ta wiadomosc

Gość e.l.e
Boga sie ma w sercu. Tak wiec nie potrzebuje zadnych krzyzykow czy budynkow zwanych kosciolami czy ksiezy czy innych ludzi wierzacych.

Gość kolorowe wlosy mamy
nie powiedzialam ze sie modle do figurek - nie dopisuj sobie ...ogolnie sie modle do Boga .... a ty wiesz gdzie Bog jest ?

Gość KKKKKKLC
jestes tym falszywym prorokiem- ktorych bedzie na tysiace jak powiedzial bog i oni beda siac niepokuj na swiecie, radze poczytac biblie a potem zakladac temat

Gość kolorowe wlosy mamy
owszem Bog jest w sercu masz racje ... ja tez w skezy nie wierze ... ale w Boga wierze a kosciol do Dom Bozy wiec odwiedzajac kosciol raz w tygodniu idziesz do Boga a nie do ksiedza

Gość autorko czy ty nie wiesz
ze papiez byl oficjalnie za mlodu faszysta? Ta propagande to sobie siej w innym kraju, nie w Polsce. A jak jestes tak niekumata, ze nie wiesz co robili faszysci z Polakami, to do ksiazek marsz!

Gość kolorowe wlosy mamy
ale to samo jest w filmiku i w reportazu kroty wyslalam .... to wszystko jesy zwiazane z Bibla prosze przeczytaj ja jeszcze raz ze zrozumieniem

Gość jestes satanistka
autorko, baw sie w swoje chore bajki sama.

Gość KKKKKKLC
przeciez kazesz do figurki natki boskiej................. ja wiem gdzie jest bog dlatego nie mam takiego problemu jak ty, a zreszta pytanie bylo do ciebie, a skoro nie wiesz to jak wyglada twoja wiara:O

Gość kolorowe wlosy mamy
przeczytaj prosze ciebie od poczatku do konca wszystko - przeczytaj biografie, obejzyj filmy na faktach a tez sie wszystkiego dowiesz - i wszystko zrozumiesz i na wszystko bedziesz inaczej patrzyla

Gość kolorowe wlosy mamy
posluchaj ALE JA NIE POWIEDZIALAM ZE MODLE SIE DO FIGUREK ... I NIKOMU NIE KAZE TO NIE MOJE SLOWA ... napisalam ze nie jestem prorokiem ze nie wiem jak to wszystko sie stanie ale wiem ze tak bedzie. za duzo jest swiadkow... ja sama wierze w Boga byl przy mnie kiedy go potrzebowalam... mozecie uwazac mnie za wariatke za krewtynke... robcie jak uwazacie mi chodzilo o to aby sie od Boga nie odwracac i zeby ludzie w niego jednak wierzyli

Gość KKKKKKLC
ale w Boga wierze a kosciol do Dom Bozy --------------------ha ha ha nie pisz juz wiecej . gdzie jest napisane ze bog kazal budowac koscioly ????????????????? chyba jest napisane ze swiatynie wystawiona na jego czesc z gniewem zburzyl bo szerzylo sie w nim handel i korupcje.--co jest do dzisiaj-- i kazal modlic sie w zacisznym miejscu-- poczytaj pismo swiete, moze dotrze prawda do ciebie tylko nie pisz wiecej ze kosciol to dom bozy---obrazasz boga

Gość kolorowe wlosy mamy
masz racje rozwalil to wszystko ale sam mial swiatynie gdzie sie modlil w ciszy. ja nie daje na tace nie place im za psze. zreszta zadko kiedy chodze na msze ... ale staram sie raz w tygodniu chodzic do kosciola sama bez mszy aby sie pomodlic w ciszy i aby porozmawiac z Bogiem ... a jak nie to w domu. nikt nie karze placic kosciolowi ale ide aby sie wlasnie tam w ciszy pomodlic

Gość KKKKKKLC
przeczytaj prosze ciebie od poczatku do konca wszystko - przeczytaj biografie, obejzyj filmy na faktach a tez sie wszystkiego dowiesz -------------o jakich faktach piszesz?????????? takie filmiki i ja potrafie nakrecic chyba ze kamery juz byly za Jezusa.....:D