Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe wlosy mamy

3 sekret Fatimski - juz sie sprawda otworzcie oczy ludzie !

Polecane posty

Gość kolorowe wlosy mamy
co do kosciola to sie zgodze ale co do Papieza to juz nie .... i tyle

Gość wojna atomowa nie byłaby zła
nie trzeba by kredytow splacac franciszkanie

Gość zew ryczacej gesi
po pierwsze te filmy sa szkalujące kk to sa produkowane przez protestantów satanistów , świadków jehowy i inek maści dewiantów dla świadków jehowy jesteśmy wszyscy swiatusami i pójdziemy do piekła wszyscy oprócz nich chrześcijaństwo a inne religie http://www.youtube.com/watch?v=GRAToiTqJK4 masoneria też niszczy kosciuł np zbrodnie masoneri w meksyku film na YouTube

Gość FGHJTUIOP
kolorowe wlosy mamy co do kosciola to sie zgodze ale co do Papieza to juz nie .... i tyle A papiez to kto jak nie czlowiek????wybrany przez ekipe watykanska, przeciez tam dopiero jest wojna o stolek. kto im pozwolil podszywac sie pod swietych????? napewno nie bog czlowiek uczacy wiary nie potrzebuje zlota srebra zamku i maybacha pod domem, to wszystko szatanskie wymysly. powinni chodzic jak Jezus i oglaszac slowo boze, a nie dope wozic w lektykach i na stole gesi wpierdalac i winem zapijac.czerwoni hipokryci fuuuuuuuuuui

no ale o czym ten sekret w końcu mówi bo w temacie nie jestem ?:)

Gość FGHJTUIOP
[zgłoś do usunięcia] ja mam jaja a ty gowno ------------idz sie leczyc!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kompania
ja sie zgadzam z ja mam jaja a ty gowno ...

Gość g4l
no i? jestem tego świadoma, ale nic z tym nie zrobię. więc ogarnij dupe i idź do kościoła odmawiać swoje modlitewki. w bibli nic nie jest napisane o tym że trzeba chodzić do kościoła. to tylko wymysł tych jakichś tak świętych, papierzów, księży, żeby zarobić kase! nie wspomne już tu o molestowaniu seksualnym przez księży i popieraniu pedofilii więc zajmij się lepiej tym i aj sobie spokój z jakimiś sekretami...

Gość kolorowe wlosy mamy
ALE JA NIE POWIEDZIALAM ZE TRZEBA LATAC DO KOSCIOLA ! POWIEDZIALAM ABY SIE MODLIC DO BOGA I UWIEZYC W NIEGO .... NIKT NIKOMU NIE KAZE LATAC CO DZIENNIE I KRZYZEM LEZEC JEJKU ALE WY OGRANICZEMNI JESTESCIE