Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe wlosy mamy

3 sekret Fatimski - juz sie sprawda otworzcie oczy ludzie !

Polecane posty

Gość kolorowe wlosy mamy
msze* i rzadko*

Gość KKKKKKLC
kolorowe wlosy mamy masz racje rozwalil to wszystko ale sam mial swiatynie gdzie sie modlil w ciszy. ----swiatynie??????????????????????? jezeli izdebka i pole nazywa sie swiatynia to nadajemy nie na tej samej fali.

Gość kolorowe wlosy mamy
ale po co sie czepiasz - chodzi mi o terazniejsze z biografi z bibli i z roznych podobnych ksieg... nie rob ze mnie glupka wiem ze kamer wtedy nie bylo. poczytaj o 1 sekrecie Fatimskim potem o 2 wszystko sie sprawdzilo sie wierze w nostradamusa i roznuch tego typow ... ale w Biblie , ewangelie, Boga i wszystkich Siwetych tak

Gość kolorowe wlosy mamy
tak izdebka byla dla niego swiatynia gdzie mogl sie zgromadzic ze swoimi przyjaciolmi ( dziecmi) i pomodlic sie , nauczac i rozmawiac.

Gość Sama pewnie
pierdolenie o szopenie i jebane herezje. Kurwa niby jebane katole a nie wiedzą że 3tajemnica fatimska została powierzona tylko papieżowi i nigdy nie została wyjawiona:o dalej siejcie zamęt głupie kurwy! Rzygac się chce wami

Adrenanina ma rację, modlenie się do figurek, krzyży i innych takich jest grzechem. Było to w prawdziwych 10przykazaniach,ale zostało wykreślone przez kościół,bo inaczej nie zbiliby kasy na krzyżach, obrazach i figurkach.

Gość e.l.e
"Sama pewnie pie**olenie o szopenie i j**ane herezje. K**wa niby j**ane katole a nie wiedzą że 3tajemnica fatimska została powierzona tylko papieżowi i nigdy nie została wyjawiona dalej siejcie zamęt głupie k**wy! Rzygac się chce wami" II FRUSTRAT !!!

to prawda, papiez nigdy nie ujawnił co było w przepowiedni, pewnie dlatego,że bał się, że ludzie otworzą oczy i zniszczą watykan

Gość Sama pewnie
Te swoje herezje siej u siebie w domu niedouczony katolu

Gość e.l.e
kogo obchodza jakies mochery. ja za nich nie odpowiadam. ja odpowiadam za samego siebie za wlasna wiare i uczynki.

Gość kolorowe wlosy mamy
ten sekret byl powiedziany Lucji zakonnicy w portugali matka jej sie ujawnila j.... ona przed smiercia napisala list do papierza z tajemnica i prosila by to przekazal ... nie mogl tego zrobic bo sie bal ... ale po jego smierci zrobil to ktos inny ! takie sa realia .... takie madre a nie potrafia doczytac. pointeresujcie sie troche tym to sie wiecej dowiecie i to tez ma zwiazek z biblia dla tych ktorzy ''czytali'' ale chyba nie ze zrozumieniem

Gość kolorowe wlosy mamy
ale ja nie jestem mocherem ... tylko dlatego ze napislaam o Bogu to juz jestem mecherem ? to w takim razie wszyscy co wierza i sie modla sa mecherami ? .... dziewczyno nie douczona to jestes ty ... poczytaj a sie wiecej dowiesz

Gość Sama pewnie
tajemnica wyjawiona nie została i być nie miała nie wciskaj tu ludziom ciemnoty moherowa nawiedzona sieroto!! Ktoś gdzieś wyjawił ale kto i gdzie to już kurwa nie wiesz co? Wiem może więcej na ten temat niż ty nawiedzona sciemniaro opetana przez diabła. Nie wkurwiaj mnie tu i te kity to sobie mamie opowiadaj a nie tu!

Gość Sama pewnie
Wracaj dziecko do książek już dobrze? Naucz się poprawnie pisać po polsku a potem się wymadrzaj

Gość Ojciec Bóg Szatan
3 tajemnica (Izajasz 13, 9,15-16) Każdy odszukany będzie przebity, każdy złapany polegnie od miecza. Dzieci ich będą roztrzaskane w ich oczach, ich domy będą splądrowane, a żony - zgwałcone (Księga Ozeasza 14. 1) "Samaria odpokutuje za bunt przeciw Bogu swojemu: poginą od miecza, dzieci ich będą zmiażdżone, a niewiasty ciężarne rozprute." (Księga Liczb 31. 17) "Zabijecie więc spośród dzieci wszystkich chłopców, a spośród kobiet te, które już obcowały z mężczyzną. Jedynie wszystkie dziewczęta, które jeszcze nie obcowały z mężczyzną, zostawicie dla siebie przy życiu." (Księga Ezechiela 9.5) Do innych zaś rzekł, tak iż słyszałem: Idźcie za nim po mieście i zabijajcie! Niech oczy wasze nie znają współczucia ni litości! 6 Starca, młodzieńca, pannę, niemowlę i kobietę wybijajcie do szczętu!

Gość kolorowe wlosy mamy
sama pewnie- nie obrazaj mnie - i dzieckiem mozesz byc ty.... spokojnie nie spinaj sie tak ... poczytaj ty troszke wiecej na ten temat ... a potem sie tutaj produkuj. opetana nie jestem napewno hehhe i po czesci masz racje tajemnica nie zostala wydana ale do konca to jest czesc tajemnicy reszty nikt nie zna do konca nie zostala wyjawniona. nikt nie wiem jak to sie naprawde wszystko skonczy. TO JEST CZESC TEJ TAJEMNICY nie calosc... po drugie widze ze masz problem z emocjami zeby sie az tak zirytowac ? nie potrafisz porozmawiac sapokojnie tylko odrazu wyzywasz? mnie to nie rusza ze mnie wyzywasz pogadaj sobie ale to tylk siwadczy o tobie . i do ksiazek moze ty pojdziesz bo cos tam wiesz ale malo ... pozdrawiam

Gość 21.12.2012
i co sie plujecie. kazdy kiedys umrze i zostanie osadzony i nic kurwa nie poradzicie. w dupe sobie wsadzcie te tajemnice sekrety i inne gowno.

Gość kolorowe wlosy mamy
zreszta ja tylko podalam prawde - nikogo do nawracania nie namawiam wasza indiwidualna sprawa ...

Gość kolorowe wlosy mamy
ohh kolejna inteligetna sie odezwala heheh..... no juz wam ulzylo ? powyzywalyscie sobie lepiej sie z tym czujecie ? .... racja Pan Bog sie nam ujawnial wiele razy ale WIEKSZOSC LUDNOSCI go nie zauwazala i ignorowala do tego nasmiewali sie z niego i robia to do tej pory... drwia z niego i z Jezusa jak i z Maryii... jak byscie mogly sie przysluchac temu wszystkiemu wiedzialbyscie ze Panu bogu nie chodzi o zniszczenie a ukaranie i ujawnienie sie tym ktorzy w niego nie wierzyli drwili i smiali sie ... a nas ludzi ktorzy wierzymy i oddajemy sie Bogu ostrzega przed tym wszystkim chroni nas .... ale chyba wam trudno to przetlumaczyc trzeba jak do 3 letniego dziecka prosto

Gość kolorowe wlosy mamy
sorry Andrenanina *

Gość adrenanina
bo mnie WKURZAJA takie osoby jak ty. ty nie spotkalas demonow na swej drodze. ja tak. i wiem jak potrafia klamac i zwodzic i tylko Biblia jest wiarygodna a nie zadne tajemnice. Bog chce by go poznac.szatan jest cwany

Gość kolorowe wlosy mamy
co to znaczy ze poznalas demony na swojej drodze ? - wujasnij to ? i mnie nazywasz opentana ? wiez ze jest cwany ale nie wolno takich rzeczy ignorowac tak czy inaczej.

Gość kolorowe wlosy mamy
a po drugie jezeli mialas jakas przygode w swoim zyciu - to jest twoje doswiadczenie ja go nie znam nie opowiedzialas o nim i mozesz pokazac troche szacunku bo nie zanm twojego zycia i jezeli masz wiecej informacji ode mnie na ten temat to trzebabylo wytlumaczyc a nie odrazu wyzywac ... bo tutaj pokazujesz wlasnie jakia jestes osoba. kazdy ma swoje przygody w zyciu i doswiadczenia i kazdy czlowiek spotyka na swojej dzrodze zlego ducha lecz nie kazdy zwraca na niego uwage i nie zglebia sie w niego i nie szuka zadnych wiadomosci na jego temat.

Gość Adrenanina
nie ja byłam opętana ale ktoś mi bardzo bliski i nie bede tu o tym pisać. W każdym razie wiem, że wiara w krzyże w Maryje i inne bóstwa to sztuczki szatańskie. Biblia wyraźnie o tym mówi. Bóg chce aby go czcić w okreslony sposób - w jaki, jest do przeczytania w Biblii. Nie wszystko złoto co się świeci. Nie na darmo mówią, że Watykan to Babilon wielki

Gość kolorowe wlosy mamy
przykro mi z tego powodu... ogladanie bliskiego w takim stanie napewno nie bylo mile... mam nadzieje ze juz wszystko ok.... w kazdym bardz razie nigdy nie powiedzialam ze sie modle do figurek modle sie do Boga , jezeli ide do kosciola to dla boga... wielu ludzi nie jest swiadomych tego co sie dzieje i dlatego dodalam ten temat ... i nie potrzebne bylu twoje wyzwiska w moja strone ja opetana tez nie jstem.

Gość dddddddddddddomieszka
autorko, nie masz racji, jakbyś miała trochę pojęcie o tym o czym mówi Biblia to byś tak nie pisała... jedyny wizję jakie maja rację to wizję za czasów biblijnych, potem miało żadnych cudów nie być ani objawień.... n

Kościól jest szatańskim tworem, by ludzie wierzyli że czcza Boga właściwie, a tak na prawdę tego nie robią i kościół zaciemnia im umysł

a tym sa nawet filmy, pokazujące Watykan jako dzięło szatańskie, ale oczywiscie katolików to do przemyśleń nie zmusi

Gość FGHJTUIOP
kolorowe wlosy mamy '''''' PO CO CHODZISZ DO KOSCIOLA??????????????ZAPRZECZASZ SAMA SOBIE W KOSCIELE SIEDZI NAJWIEKSZE ZLO OBLUDA I HIPOKRYCI KOSCIOL TO MEKKA SZATANA OD ZARANIA PAPIEZ I JEGO PODWLADNI BYLI NAJWIEKSZYMI MORDERCAMI PEDOFILAMI PEDERASTAMI I NAJWIEKSZYM ZLEM Z DWOMA OBLICZAMI TO SA WLASNIE KRZYWOPRZYSIEDZCY ZLOCZYNCY ZLODZIEJE SZATAN W LUDZKIEJ SKORZE:

Gość kolorowe wlosy mamy
dlatego nie dawno napisalam ze wiele ludzi nie jest swiadomych o niczym ... i tak naprawde nie wiadomo komu wierzyc teraz ... wiem ze Bog istnieje i w niego wierze