Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek32

definiocja kochanki, kochanka

Polecane posty

Gość radek32

no własnie co to własciwie znaczy? czy to tylko seks czy tez uczucia, a moze jedno i drugie? kim dla was jest kochanka, kochanek?

Gość mamalyga1234
dlaczego niebezpieczne?

Gość mamalyga1234
no i? wtedy wiążesz sie z kochankiem na stale ;) idealnie

Gość radek32
tylko ze kiedy kochanek staje sie partnerem wtedy magia mija...

Gość radek32
poza tym to bardzo ryzykowne, bo jakby nie było , czesto nieswiadomie ale stawiamy wszystko co zbudowalismy pod znakiem zapytania...

Bystry mężczyzna + bystra kobieta = romans, bystry mężczyzna + głupia kobieta = miłość. Głupi mężczyzna + bystra kobieta = małżeństwo, głupi mężczyzna + głupia kobieta = ciąża

Gość radek32
hehe

Gość radek32
miałas ochote kiedys przekonac sie co to znaczy tak naprawde?

Gość mamalyga1234
bez sensu, jesli szukamy kochanki tzn ze szukamy lepszego seksu niz mamy w domu, znajdujemy kochanke:D jesli fajnie nam sie z nia przebywa, gada itp. i wszytsko robi sie lepsze niz w domu to zostajemy z kochanka:D nikogo nie oszukujemy wiecej, nie kombinujemy i spimy spokojnie🖐️

Gość on_z_drzewa
PLAC ZABAW:P;)

dot. placu zabaw Kobietę stworzyło 3 mężczyzn , partaczy: stolarz - spiepszył , bo jej się nogi rozjeżdżaja, hydraulik - spieprzył , bo przecieka, i architekt zje**ł plan , bo wybudował plac zabaw koło szamba !!!

Gość on_z_drzewa
i dzieki im za to spartaczenie:P

Kochanek - mężczyzna, którego kochanka pragnie ciałem i duszą. Rewelacyjny seks to podstawa. Ale by było rewelacyjnie, a nie powierzchownie, musi między obojgiem naprawdę iskrzyć.:-)

Gość 123 biedactwo
tak zyjesz ta nienawiscia i poczuciem odrzucenia, a dziewczyna, o ktorej wciaz myslisz, nie myli o tobie zupelnie. przestan sie zatruwac, bo to niszczy tylko ciebie

Gość po polsku kochanek lub
kochanka, to aktualnie osoba, z ktora zdrajca zdradza. Kiedys uzywalo sie tego slowa w znaczeniu osoby ukochanej, ale oie zdewaluowalo, bo wiecej jest zdrajcow niz kochajacych.

Gość radek32
kim jest w takim razie zdrajca?:)

a nie jest też trochę tak ,że w końcu kochanek też nam sie nudzi ? pewnie ,że na początku jest dreszczyk emocji , podniecenie i euforia pamietajmy ,że kochanek(żonaty) dobrze wygląda , jest ogolony , świetnie ubrany , najedzony itp , bo żona dla / za niego to robi , kupuje , dobiera itp , więc tak na prawdę to na jakiego patrzymy , to jej zasługa ...

*123*123* Dlatego trzeba cały czas działać na siebie tak, by nikomu się nie znudziło. A zastanawiać się, co będzie kiedyś... Szkoda czasu:-)

vera - też tęskniłam; znudziło się, może co innego, a może ja nie mam wcale męża.. Ale przecież Ty wiesz lepiej.

Gość max79
Tez myslalem o kochance tylko sex oczywiscie bo moja zonke namowic na co to tylko szkoda czasu zawsze cos

missima ja się z tobą w zupełności zgadzam , że wystarczy rozmowa i coś NOWEGO i nuda znika

Skoro zjeebałaś jeden związek, to zjeebiesz też kolejne. :) Tak kończą się relacje nudnych kobiet, które nie mają zbyt wiele do zaoferowania. I teraz co? Mąż daje kasę, więc dlatego zdradzasz. Pieniądze są ważniejsze od uczciwego życia? Wiem, to głupie pytanie. Odpowiedź jest jasna. Kurrwiszony już nie jeden raz to potwierdziły. :)

max79 współczuję ,mój mąż do niczego mnie nie musi namawiać ,czasami to wręcz odwrotnie , nie ma juz do mnie siły ...