Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek32

definiocja kochanki, kochanka

Polecane posty

tak ja brałam zastrzyki , wstrzykują domięśniowo (pielęgniarka ) wybrałam tylko 4 ( 1 rok ) , a teraz czekam na założenie wkładki BEZHORMONALNEJ !

generalnie na mnie hormony żle wpływają więc z uwagi na ten fakt nie polecam , niekoniecznie może tak być u ciebie teraz używamy z mężem tylko gumek i jest zajebiście stosuję zasadę 3 dni przed okresem-4 dni okresu - 3 dni po okresie uprawiamy dziki sex , a potem to po francusku ewentualnie

Moja koleżanka miała takie zastrzyki - była bardzo niezadowolona ze skutków ubocznych. *123*123 - a z wkładką też uważaj - mój drugi syn to wynik zawodnej wkładki :D ale kocham go nad życie :)

zdaję sobie sprawę ,że żaden środek anty nie daje 100 % pewności , ale żadnych hormonów może macie jakieś inne propozycje na taki problem ?

blondi ania między moimi dzieciakami jest 9 lat różnicy jestem strasznie "płodna " odstawiłam tabletki , bo lekarze mysleli ,że mam guza mózgu i urodziłam córkę odkąd odstawiłam hormony bez żadnego wysiłku i drasycznych diet schudłam 4 kilo /4 tygodnie

*123...ale hormony zawarte w mirenie uwalniaja sie lokalni i bardzo, bardzo powoli. Ja tez nie koge uzywac antykoncepcji hormonalnej poniewaz spada mi libido, jestem nerwowa i boli mnie glowa. Odkad mam mirene bole ustaly, libido wzroslo, no i niemam okresu (co tez nie jest zdrowe ale chooy tam...dzieci juz mam, super sie czuje...to najwazniejsze) ;)

właśnie dzisiaj idę do gin , może coś doradzi sensownego , bo do tej pory słyszałam ,że brak ochoty na sex to też antykoncepcja ( od lekarki dodam !)

:) w moim przypadku wszystkie hormony odpadają - mirena dodatkowo może wywołać wysuszenie śluzówki, a ja już to przechodziłam i nie wspominam dobrze. 123 Stosuje obecnie stosunek przerywany, gumki w dni płodne i kalendarzyk (choć tylko orientacyjnie). Wiem, że nic pewności nie daje ale rujnowanie sobie zdrowia już też mnie nie bawi ;)

myślałam ,żeby sobie podwiązac jajniki , ale poczytałam i okazało się ,że kobieta po takim zabiegu czuje sie jak przy menopauzie

Dobra, miłego wieczoru-ja muszę spadać do przedszkola po te moje dziecko ze spiralki ;) 🖐️ 123 napisz do mnie - przecież Ty nie chcesz rozmawiać tylko, żeby pisać do Ciebie, a ja mam już do kogo pisać :P

pa blondi ania fajnie sie gadało , jeśli możesz z której części Polski jesteś , ja wro

Ale ten desperat nudzi, Boże... 123 - myślałam, ze w Polsce nie wolno podwiązywać sobie jajników. Z wazektomią też jest problem, bo i taka myśl padła, ale są też skutki uboczne. Ja w ogóle uważam, że każda kobieta powinna mieć w pępku guziczek, jak jej się zachce dziecka, to go wciska i już może. Po co ten cyrk z miesiączkami? :D Aniu - miłego wieczoru. :)

no fajnie by było , a do rodzenia suwak pod brzuszkiem ,żeby sie nie męczyć przy porodzie

to ja dodam cos od siebie jakis czas temu dostalam takich boli podbrzusza ,myslalam ze zwarjuje, pojechalismy do szpitala a oni od razu pod noz, doszlo do krwotoku ,torbiele na jajnikach . No i lekarz do mnie pozniej tak pani to juz dzieci nie bedzie mogla miec. Trudno jedno mam ,jakos sie nie przejelam . Za dwa miesiace bylam w ciazy :)