Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek32

definiocja kochanki, kochanka

Polecane posty

Max mi sie też wydawało przez ostatnie lata, ze rozmawiam z mężem szczerze, że staram się go zrozumieć. Niestety w którymś momencie okazało się, że wcale go nie rozumiałam i dlatego zamknęłam się przed nim.

"Bezmuzgim" - z grzeczności nie zaprzeczę. :D Kilka razy rozmawiałeś i odpuściłeś - aha, rozmawia się do skutku. Powodów jej zamknięcia się na Ciebie może być tysiąc, a ty odbębniłeś kilka rozmów i się zwyczajnie poddałeś. Trochę frajersko.

Gość max79
Jestesmy 5 lat mamy corke wspaniala a jesli chodzi o obowiazki domowe to oczywiscie przeciez razem mieszkamy i wychowujemy corke nic nie jest tylko na jej glowie czasem wyspratam caly dom cos tam ugotuje zeby juz nic nie robila odpoczela i co z tego wszystko na nic

Nie o wbijanie szpili chodzi i wcale nie mam takich intencji. Nie znam Twojego życia, więc nie wnikam. Natomiast komentuję tylko po tym jak odbieram Cię tutaj. Teraz w końcu napisałaś takiego posta, po którym można sądzić, że być może Twoje życie naprawdę jest pełne szczęścia. No i super. Ale zazwyczaj ziejesz tak negatywnym ogniem, że aż głowa boli. Przekonania przekonaniami, ale zawsze jest jakieś ale...

niech odstawi tabletki antykoncepcyjne i zamieni je na wkładkę mechaniczną , o ile takie bierze

Gość max79
Uszatku powiem szczerze jestes kobieta i ciezko ci to zrozumiec nie doswiadczylas czegos takiego wiec nie zrozumiesz

Gość max79
Podpowiadalem i to lecz co przeciez nie zaciagne jej do gabinetu i nie posadze na fotelu prawda

Gość max79
Oj uszatek czuly punkt

Czułe punkty mam w serduszku, kroczu, na klatce piersiowej (takie dwa, dość spore 😴), szyi, pleckach i przy zgięciu kończyn. :classic_cool: Sam napisałeś, że jestem kobietą i nie rozumiem. Co ma do tego moja płeć, bitch? Mam się zamknąć w kuchni albo iść nad rzekę z tarą i szarym mydłem i oddać się czynności która jest właściwa dla mojej płci - czyli praniu? :classic_cool:

Gość max79
Ok koncze prace i gnam do swej malzonki po drodz moze kwiaciarnia zobaczymy dzieki za rozmowe koncze mozecie troszke pouzywac na mnie jaki to ze mnie cytuje. Szowinista pozdrawiam milego seksu zycze nie zdradzajcie mezow pa

Tylko żonka niech nie przesadzi ;) Bo u mnieo dkąd mam wkładkę i łykam prochy na tarczycę to libido, aż za duże :D

Max daj sobie coś powiedzieć - nie poddawaj się. Ja miałam tak samo jak Twoja żona. Wierz mi czasem problem jest bardziej złożony i dużo czasu trzeba aby go rozwiązać.

Gość max79
Dziekuje za rady pa

blondi ania ja jak odstawiłam tabletki ( 12 lat łykałam z małymi przerwami ) to mąż nie może za mną nadążyć , a też już małżeństwo na włosku wisiało , cały czas mi powtarzał ,że kogoś mam , jego nie kocham , kłótnie i awantury ... a teraz jak nowożeńcy , te tabletki moim zdanie to gó**o , za przeproszeniem

Gość piter56453
Witam. Chętnie się poznam przez internet ze znudzoną mężatką . Tak tam mała wymiana zdań i może fotek na początek . Mam 31 lat . Normalny facet . petroniusz-1981@o2.pl

Dokładnie u mnie też to stopniowo następowało, więc nie zwróciłam uwagi na to, ze to mogą być pigułki :( A najgorzej było po urodzeniu drugiego dziecka - myślałam, że to wynik ciąży, a tu masz tarczyca, prolaktyna i zespół policystycznych jajników się objawił

ja brałam kilka rodzai tabletek 1- , 2- , 3- , fazowe , plastry , zastrzyki libido malało , do tego zostały mi skoki cisnienia , zajebiste bóle głowy , które zmniejszają sie z częstotliwościa i mocą , badali mnie pod kątem " pajęczak podtwardówkowy " z własnego doświadczenia mówię ,że hormony to nic dobrego !!! nie wiem jak wy macie , wypowiadam moje zdanie (z doświadczenia )