Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzownic czy nie

Dziewczyny DZWONICIE do faceta na POCZĄTKU ZWIĄZKU??

Polecane posty

Gość dzownic czy nie

Jestem w zwiazku od prawie 2 tyg i ani razu do niego nie zadzwoniłam, to on dzowni. A jakie wy macie do tego podejscie?

Gość hjjkgh
Miałam podobne podejście aż on się w końcu wkurzył, że ja nigdy nie odzywam się pierwsza :o Dobrze Ci radzę, zadzwoń albo napisz czasem sama z siebie :D

Gość the crowfather
ja jestem w związku rocznym i ani razu do siebie nie zadzwoniliśmy, mamy kontakt jedynie przez facebooka i smsy, chyba że coś poważnego się dzieje to wtedy dzwonimy ale to sytuacje raz na sto lat :classic_cool:

Gość dzownic czy nie
Pisać to piszę ale nie dzownię, nie wiem czemu wydaje mi sie ze będę sie anrzucać?:-)

NIE JESTEM W ZWIĄZKU , ALE JAKBYM BYŁA , TO NIE , TO ONA MA ZA TOBĄ CHODZIĆ , NIE TY ZA NIM , NAUCZYCLISCIE FACETÓW WYGODNICTWA , A TERAZ ŚMIEJĄ SIE Z NAS , BO JEST ICH MNIEJ

Gość hjjkgh
A to jak piszesz to spoko :) Myślałam, że w ogóle nie odzywasz się pierwsza :D A odnośnie dzwonienia to ja w ogóle nie lubię rozmawiać przez telefon, nigdy nie rozumiem co mówi mój rozmówca :P I aktualnie po prawie 5 miesiącach związku dzwoniłam do mojego faceta dosłownie parę razy, tylko w ostateczności :)

zabiega o mnie teraz pewien chłopak, ale piszę tylko smsy a przez 2 miesiące kiedy mamy kontakt zadzwonił tylko raz czy to nie dziwne???zachowuje się jakby bał się rozmawiac przez tel a esów może wysylac setki...nie rozumiem

Gość the crowfather
ja nie dzwonię właśnie z tego powodu, że nie chcę się narzucać i obawiam się, że trafię w kiepski moment. w sumie znam jego cały rozkład dnia i wiem co robi w których godzinach, ale plany dnia się czasem zmieniają, więc różnie może być. ale ja jestem akurat walnięta, zanim coś zrobię to muszę to przemyśleć na sto sposobów, a później wychodzi, że boję się zadzwonić :classic_cool:

Nigdy nie dzwonilismy do Sb, mamy sms, no chyba, ze ktoś był na wyjeździe.

Gość hjjkgh
dziewica - może on po prostu (tak jak ja) nie lubi rozmawiać przez telefon? :D Ja bym wolała żeby mój wysyłał same smsy :P

ja nigdy pierwsza sie nie odzywam do faceta..nigdy nie pisze i nie dzwonie..a jak juz to bardzo rzadko...

Gość hjjkgh
dziewica - może on po prostu (tak jak ja) nie lubi rozmawiać przez telefon? :D Ja bym wolała żeby mój wysyłał same smsy :P

czy uważacie, że same smsy są wystarczające???ja bym chciała go od czasu do czasu usłyszec zwłaszcza że mieszkamy od siebie 50km i nie mamy możliwości się często spotykac

ja nigdy pierwsza sie nie odzywam do faceta..nigdy nie pisze i nie dzwonie..a jak juz to bardzo rzadko...

Gość Moniczkaaaa212121
Mysle ,że jak czasami dziewczyna zadzwoni pierwsza czy napisze to nic sie nie stanie. Ale facet powinien tak w 90% sie pierwszy odzywać na poczatku wg mnie

Gość Adrenanina
ja dawniej wolałam pisać, teraz wolę dzwonić. Gadamy ze sobą kilka razy dziennie przez telefon, mimo, że mieszkamy 10 minut drogi od siebie :D i to nie ważne kto pierwszy dzwoni, raz ja raz on.

Gość the crowfather
dziewica jeszcze ja mam 300 kilometrów do swojego faceta, ale jak dla mnie tęsknota za jego głosem i nim samym jest korzystna. nie ma chyba lepszego uczucia niż na zobaczenie i usłyszenie człowieka, którego się kocha po miesiącu rozłąki, pomimo brutalności sytuacji związanej z oczekiwaniem. chociaż to też zależy od człowieka, dla mnie to oczekiwanie jest korzystne, ktoś inny by powiedział, że to katorga :P

Gość Mario Bolucci
Skype polecam ;]

Gość the crowfather
setunia, rok ;)

to troche glupio ze obawiasz sie zadzwonic do swojego faceta jesli jestescie razem to powinnas miec prawo zadzwonic bez obaw, o kazdej porze dnia, jezeli cos sie waznego dzieje lub jest Ci zle

Gość the crowfather
wiem, ale ja to mam zaburzenia psychiczne chyba, bo wszędzie obawiam się napisać/zadzwonić :P moją przyjaciółkę znam 10 lat, a też do niej nie dzwonię z obawy przed trafieniem w choojową porę. zawsze sobie wmawiam, że przeszkadzam, bez względu na stan zażyłości. taki chyba mój urok, a mój facet widocznie nie potrzebuje telefonowania, mimo że chciał zadzwonić kilka razy, ale wtedy nie mogłam odebrać :P