Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego nie mozna anonimowo

Poniewaz na stronie ZTM nie mozna zlozyc ANONIMOWEJ skargi na kierowce zloze ja

Polecane posty

TUTAJ Szanowni Panstwo, Chcialabym wyrazic dezaprobate i rozczarowanie podroza a szczegolnie zachowaniem kierowcy pierwszego popoludniowego autobusu linii 302 nr boczny A442 lub AA42 (drugi znak byl malo wyrazny) z Dw.Wschodniego na Bukow. Kierowca o godzinie 14:18 zatrzymal sie na przystanku Kaminskiego, po czym zamiast otworzyc drzwi (pasazerowie naciskali przycisk) krzyczal na kierowce, ktory stanal przed nim na przystanku (zdaje sie pytajac o droge). Nastepnie kierowca autobusu NIE OTWIERAJAC DRZWI odjechal. Nadmienie rowniez, ze podczas tej podrozy jeden z pasazerow spadl na zakrecie z siedzenia (moze to byc widoczne na kamerze monitorujacej). Nie oczekuje odpowiedzi, jednak dobrze by bylo gdyby ten pan zostal upomniany - nie jest na torze wyscigowym, nie wiezie ziemniakow a ludzie chca wysiadac na przystankach na ktorych planuja a nie na kolejnym i isc pozniej kilometr. Ze wzgledow bezpieczenstwa chcialabym zachowac anonimowosc.

Gość GretaBarbo
a co boisz się, że przyjedzie do domu i przyłoży w gębę??? Anonimowo to możesz sobie co chcesz i na kogo chcesz wymyślać i nikt się tym nie będzie przejmował. Nie ośmieszaj się

Tak boje sie, poki co nie mam ochrony, jakby mnie bylo stac na ochrone to bym nie jezdzila komunikacja miejska.

Gość po prostu zadzwon na infolinie
ZTM, oni tam przyjmuja skargi anonimowe

Gość GretaBarbo
a Ty naprawdę sądzisz, że co? zawezwą kierowcę i powiedzą mu pani Iksińska, zamieszkała pod takim i takim adresem zarzuca Ci Ziutek to i to. Jedź i zrób z nią porządek. Masz zdrowo rąbnięte pod sufitem jednak