Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N. Weigle

"Pudło nie nudno" - Ktoś z was kupuje? Warto?

Polecane posty

Gość N. Weigle

Warto je kupić? Kosztuje sporo i zastanawiam się jak się sprawdza u waszych przedszkolaków?

Gość N. Weigle
?

Gość mammisima
przetestowalam po tym jak ich widzialam w tv, zbieralam sie i zbieralam i w koncu wzielismy emocje dla kajki. fajna sprawa - jeszcze sie nim bawimy o w sumie duzo tego wszystkiego

Gość N. Weigle
Czyli ogólnie warto tak? A co mniej więcej wchodzi w skład takiego przykładowego pakietu?

Gość kassandrra
Według mnie nie warto, wszelkie zestawy kreatywne zawierają cale mnóstwo gówna różnego rodzaju i zawsze w najgorszym gatunku. Wolę kupić szablony do rysowania, kredki i pisaki osobno, do tego jakąś kolorowankę czy grę planszową. Jak dla mnie to pudło to szmelc, przynajmniej takie jakie jest na allegro po wpisaniu hasła pudło nie nudno.

Gość N. Weigle
Ok, widzę że opinie są podzielone. Kassandrra a ty masz taki zestaw, czy tylko tak ci się wydaje, że zawiera tanie akcesoria złego gatunku na podstawie Allegro? Mammisima, czy rzeczywiście tak jak pisze Kassandrra wyposażenie pudła jest tak słabej jakości i składa się z najtańszych artykułów na rynku? Pytam, dlatego że bo całość wcale tania nie jest.

Gość mammisima
kupilam przez ich strone, na allegro nie widzialam... nie powiedzialabym ze te rzeczy sa najgroszej jakosci, wrecz przeciwnie - np. kredki po raz pierwszy sie nam nie lamaly w trakcie rysowania... pewnie ze mozna cos tam kupic samemu, ale to wg mnie nie oddaje idei tego pudla - ze jednak masz pewien 'program' zabawy zwiazany z danym tematem. duzo rzeczy jest tam chyba recznie robione, co tez jest fajne, nie taka masowka. nie wiem, musisz chyba sama sprawdzic, ja na prezent bratankowi kupie kosmos albo artystow, wstydu nie bedzie:D

Gość N. Weigle
Dzięki. :) Chyba w takim razie się jednak skuszę. Też właśnie myślałam nad Emocjami albo Małymi Artystami na początek, bo wybór jest niewielki, ale może w kolejnych miesiącach wypuszczą kolejne to będzie z czego wybierać.

Gość Glo77
Moim zdaniem nie warto. Kupiłam; podwodny świat. Jestem bardzo zawiedziona, nic ciekawego, słabej jakości wydruk instrukcji, słabej jakości produkty papiernicze, gdyby kosztowało 50% mniej, nie miałabym zastrzeżeń, ale za tą cenę czuję się oszukana. Spokojnie można poszukać pomysłów w internecie, a lepszej jakości produkty papiernicze można kupić za kilka złotych w Tigerze lub w zwykłym papierniczym. Kolejny przykład na dobry marketing za którym niestety nie idzie w parze jakość produktu.

Gość Mama trzylatka
Słabe. Oznaczenie wieku od 3 do 6 lat. Mój trzylatek, ogólnie dość ogarnięty chłopak, nie byl w stanie zrobić samodziedzielnie prawie niczego. W efekcie musiałam wszystko zrobić za niego. I miałam z tym trudności, bo instrukcj***ardzo pobieżne. Skończyło się wielkimi pretensjami, że zrobiłam coś nie tak, jak sobie wyobrażał, ale sam też tak nie potrafił zrobić. Pudło odlozylam do szafy, za rok spróbujemy znowu, ale zawiedziona jestem.