Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A kto ma dać radę jak nie ja!

Odeszłam, półtora roku po ślubie z 3-miesięcznym dzieckiem.

Polecane posty

Gość z czego tu się cieszyć
zrobiłaś dziecko z jakimś nieodpowiedzialnym debilem, a sama jestes tak zarąbista, że aż kretynka. Jakie to dziecko ma geny?

Gość genETYKA
znowu hitlerek otworzył oczko?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Autorko i dobrze zrobiłas,podziwiam takie silne kobiety,dasz rade ;)

DO PSYCHOLOŻKI tak sie sklada ze tez jestem psychologiem,ale widsze ze ty dopiero zaczynasz swoja "kariere" hahahaha. zeby miec czas na terapie, trzeba przestac grac w gry, zeby terapia byla skuteczna, to trzeba zauwazac swoje bledy w zachowaniu i chciec zmiany. w przypadku tego pana ich brak. diobra metoda jest terapia szokowa i dziewczyna ja wlasnei zastosowala. DOUCZ SIE. TO NIE BOLI. :D

Gość 73737w
i dziecko juz na starcie wychowuje sie w niepelnej rodzinie bez ojca,krzywde zrobilas temu dziecki,trzeba bylo myslec wczesniej o konsekwencjach,tobie moze i jest dobrze ale dziecku zwlaszcza ze to syn bedzie brakowalo ojca,ja sobie nie wyobrazam takiego czegos,trzeba bylo wczesniej myslec glowa,a nie...bez komentarza

Gość Polowa z was
daje takie chujowe rady- trzeba bylo wczesniej myslec. Tylko jakos polowa nie zauwaza ze ludzie sie zmieniaja. Sa faceci w porzadku a niektorzy majac wszystko-kobiete i dziecko, odpierdala szajba bo nie musza juz o nia dbac, o rodzine bo maja to. To nie jest kobiet wina.

Gość najlepsze jest to, że
gdyby dziewczyna napisała: mój mąż pije, gra i ma nas gdzieś, co mam robić??? to 100% komentarzy brzmiałoby: "zostaw go! odejdź!" A jak w końcu znajdzie się dziewczyna, która ma w sobie na tyle siły i odwagi by to zrobić, to jak brzmią komentarze? "głupia jesteś"...