Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfsdgsdgdfaa

Doniosłem na sąsiadów do zakładu energetycznego, że pobierają prąd na lewo...

Polecane posty

Gość bankowo gutek zalozyl ten tema
o ile masz wyrejestrowany odbiornik... on mowil zebyu zaprzestac uiszczac oplaty tym co płaca.

donies na bezrobotnego dewianta warwuszke ze demoralizuje społeczenstwo naciagajac moszne na słoik po majonezie.

co gutek konfidencie . zycie cie ukarze za te donosicielstwo, wiesz jak teraz jest . zanosisz cvdo pracodawcy a on wrzuca twoje nazwisko na google, NK , FB ... a u ciebie słoik :)

hahahahahahahahahaha niestety pszczolka miodek donosila az ja zadeptano. tak koncza ci co donosza.

Gość tych ktorzy sa sprawiedliwi
"przykład idzie z góry trzeba być frajerem żeby być uczciwym w złodziejskim państwie " przyklad idzie z gory ale prace sie zaczyna od podstaw 🖐️ a spoleczenstwo powinno cos zrobic w koncu, dobrze ze powoli bo powoli ale mentalnosc sie wreszcie zmeinia

Gość Donosiciel, kabel!
Czy dobrze się z tym czujesz kablując innych?! Czy nie masz swoich spraw że interesujesz się życiem innych?! Spadaj na drzewo kablu jebany!

Gość gfsdgsdgdfaa
Donosiciel, kabel! -> A co, trzęsiesz du­pą, że i ciebie zhaltują?

Gość Donosiciel, kabel!
Moja sąsiadka jak zajebała psa łopatą to jej pomagałem go zakopać nawet, tak się robi, a ty szujo byś pewnie doniósł na nią! Wstydź się!

Gość a ja Ci sie dziwie
no bardzo ładnie postąpiles/ czy postąpilas, zachowujesz sie jak praworzadny obywatel RZECZPOSPOLITEJ. jedno mnie nurtuje, dlaczegoz to nie podpisales swojego pisma????????????????? to juz bardzo nieetycznie pisac pokryjomu nan wspolobywateli:)

Gość gfsdgsdgdfaa
Dlaczego się nie podpisałem? Z prostego powodu. Ci ludzie są bardzo mściwi, i gdyby się dowiedzieli, że to ja na nich doniosłem, to uwierz mi, ale powybijane szyby w oknach to najmniejsze zło, jakie by mnie spotkało... już nie takie zresztą przeboje z nimi były. Zapytasz, jak by się dowiedzieli? Cóż, istniała obawa, że zakład energetyczny odda sprawę regionalnej, gminnej policji, w której owi państwo mają poważne znajomości (dzielnicowy to ich kumpel, na kawki swego czasu przyjeżdżał) i będą nieprzyjemności. Tak by nie było, bo zakład widać nie w ciemię bity i wiedział, czego spodziewać się po tych wiochach, więc oddał sprawę bezpośrednio do powiatowej, ale mimo wszystko, ze względów bezpieczeństwa. A zresztą co to ma za znaczenie?

Gość mentaI cut
" Moja sąsiadka jak zaj**ała psa łopatą to jej pomagałem go zakopać nawet, tak się robi, a ty szujo byś pewnie doniósł na nią! Wstydź się!" a ty się wstydź skoro nie wiesz co to jest własność, jak można porównywać czyjegoś psa do prądu z elektrowni

Gość dsfdfdfs
ALE Z WAS IMBECYLE DO POTENGI SZESCIENNEJ :O

Gość zdenerwowany to mało powiedzia
IMBECYL TO POWIEDZIAŁ TWÓJ STARY O TOBIE KIEDY SIĘ URODZIŁEŚ

Gość misseliotttt
Nie wiem czy nie sprzedajesz nam tu jakiś bajek bo ja też mam takich sąsiadów co kieś ciągnęli prąd na lewo i sąsiedzi na nich donosili. A przepisybyły takie że każda kontrola musiała być poprzedzona pismem więc zanim przychodziła kontrola to oni wszystko porozpinali i kontrola nigdy nic nie wykazywała. A moja znajoma kiedyś wprowadziła się do mieszkania i po roku była zapowiedziana kontrola energetyków na całym osiedlu i co się okazało że z jednego gniazdka prąd idzie na lewo i dosunęli jej 5 tyś kary. Oni na prawde o niczym nie wiedzieli, zadne tłumaczenia nie pomogły. Energetycy powiedzieli że po wprowadzeniu się do każdego mieszkania trzeba sobie na własny koszt zamówić sprawdzanie gniazdek i stanu kabli i wsszystkiego, wtedy by nie musieli nic płacić. Ja nawet nie wiedziałam że trzeba se samemu zamawiać energetyków, my przy przeprowadze niczego takiego nie załatwialiśmy...

Gość gość
w TVN mówili ,że postawa jest godna pochwały xxx HAHAHAHAHA rozwaliło mnie to :D

Gość sztywno sie trzymaj
Frajer, społeczniak i się chwali na portalach "ja donosze!".

Gość gość
Co to ma byc?polska czy konfidenci?pytam sie was dziady

Gość gość
Donioslem zostan psem

Gość gość
aleś ty walnięty, w kraju, gdzie góra daje przykład rozpieprzania go, ty donosisz. W zyciu już nic bym nie zrobiła dla tego kraju, który uczciwie pracujących traktuje jak zło konieczne. Najlepiej to się mają dziecioroby, lenie, oni za darmo biorą dużo więcej jak my pracujący

Gość ApheexX
Facet daj spokój żeby kapować na rodzinę (która ma dzieci) Sam byłem w takiej sytuacji i dostałem karę. A teraz pomyśl gdybyś przed świętami został wylany z roboty i odcięli by ci prąd... Co byś zrobił? Raczej wątpię że gosciłbyś się opłatkiem przy świecach... Możnaby było jakoś pogadać się dogadać i wgl... Ale nie lepiej było być świnią i kablować Jak pies policyjny (ten kto za komuny wie o co chodzi) :-) Większość podatku na który z*******lamy idzie na stoły do Warszawy i na więźniów których państwo utrzymuje za gwałty morderstwa itp. A za kradzież prądu karę 5000 zł oszczerstwo. Żona rodzi musi płacić 2 zł w szpitalu za godzinę oglądania TV. A w więzieniu mają za darmo... Sprawiedliwość po c***u... Jesteś p***a nie Oficer. Ciekawe co byś zrobił gdybyś nie miał w tym wypadku prądu... Więc nie p*****l... Bo w takim przypadku wszystko ci wali na dekiel ponieważ nie masz co zrobić i nie masz skąd wziąć na zapłatę... Dziękuję

Gość ApheexX
Może dobrze zrobiłeś... Ale... Jest takie powiedzenie... " Niektórzy kradną bo mają takie Hobby, a niektórzy kradną bo są głodni" Tak jakbyś miał w święta zabrać chleb dziecku i nic wgl nie dać jeść... Czasem czas człowieka uczy że robi głupoty. Ale w tym wypadku trochę zmyśliłeś bo jak pamiętam to w moim wypadku było tak że przyszła poczta z informacją o tym że Jak nie spłacę długu to umowa( Po miesiącu czasu od odbioru owego powiadomienia) to umowa zostanie rozwiązana i ( Wtedy) zabierają licznik Więc Wtedy dowiedzieli się że jechałem na lewo. Więc Nie PIER DOL ŻE taki jesteś porządny obywatel... Chyba że może jeszcze opisz że DU PĘ LIŻESZ Prezydentowi Państwa a do tego jeszcze TUSKOWI w BRUKSELI...

Gość ApheexX
A tak wogóle to dzieci po specjalnej szkole nie popełniają błędów w pisaniu. A ty to jakiś analfabeta jesteś z zakładu dla świrów... Polska kraj idiotów... Co było w tym roku 11 listopada? Chyba wiadomości to ty Nie OGLĄDASZ... PREZYDENT ORAZ PREMIER I INNA EKIPA NIE ZNALI( NIE POTRAFILI) ZAŚPIEWAĆ CHOCIAŻ 1 ZWROTKI HYMNU... WIĘC o czym ty tu gadasz... HYMNU uczą już w 1 kl. Podstawówki (6-7 lat) Żałosne tematy poruszasz Ale cóż... KTO SIĘ CHU JEM URODZIŁ... KANARKIEM NIE ZDECHNIE...

Gość Prawdataka

No i co? Pewnie teraz sasiedzi od kilku lat pala smieciami i najtanszym weglem i ciebie truja jak i cala ulice?

Biedy nie zliwkidujesz donosem.