ONA456 0 Napisano Listopad 28, 2012 Witam! Pewnie takich tematów jest multum, ale nie mam pewności co do szczegołów sprawy. Wcześniej miesiączki miewałam jak w zegarku (cykl 28 dni), ale od około roku, mój cykl waha się pomiędzy 26-32 dniami - jest bardzo nieregularny. Wychodzi, że dzisiaj mam 36 dzień cyklu i brak miesiączki. Oczywiście pojawia się stres. Zabiezpieczam się z partnerem prezerwatywą + przerywanym (prezerwatywy zawsze zakupione w aptece), ponieważ w najbliższym czasie nie możemy pozwolić sobie na dzidziusia, wolimy dmuchać na zimne. Teoretycznie rzecz biorąc, nie powinnam się stresować, bo z prezerwatywą tak czy siak, wszystko było ok, więc preejakulat wydostający się przed wytryskiem, nie mógł zapłodnić komórki. Mimo wszystko, nigdy nie spóźniał mi się okres aż tyle. Czuje się dobrze, a nawet świetnie, ale zawsze jest w głowie jakaś wątpliwość... Wiem, że stres mi w niczym nie pomoże i zaczyna się schizowanie. Co Wy na to kobiety? Czekam na Wasze spostrzeżenia :) Pozdrawiam :*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zau Napisano Listopad 28, 2012 zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arek 33 0 Napisano Listopad 28, 2012 Odeszła wyrazy współczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zau Napisano Listopad 28, 2012 tylko nie kupuj testów w kiosku, bo są w nim bardzo trudne pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chloe t. Napisano Listopad 28, 2012 miesiączka [ ' ] -pamiętamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sawanek Napisano Listopad 28, 2012 na zawsze w naszej pamięci - R.I.P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach