Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

WHEDIF- zaraz otwieram Berlinera; miałam dziś atak

Polecane posty

powiedz, jak u Ciebie wygląda atak nerwicy? Bo ja dostałam nagłej drgawki na podłożu emocjonalnym wychodząc z domu i upuściłam klucze, ręka mi zadrżala, oczy się rozdziawiły. to nerwica? nie wiem, cos mi się przypomniało, dostałam szału... przed chwilą się zryczałam....jezu, jakie problemy emocjonalne... wypiję piwo....

przypomniało Ci się coś złego? nie wiem czy nerwica może się czymś przejęłaś za mocno napisz więcej

hejka- wiesz co wyobraziłam sobie sytuację,w której byłam ignorowana. pracując we francji doświadczyłam czegoś podobnego, gdy kobiety, u których z kumpelą pracowałyśmy wyobrażały sobie, że są wielkimi damami, i odsyłały nas z tekstem- c'est tout, wyciągnąwszy informacje, pouczywszy i trzymając ponętnie papieroska w palcach oddelegowały. jedna z nich powiedziała mi, że nigdy nie będę miała dzieci, hehe;-p ja mam nawroty takich sytuacji i w ogóle miewam takie rzeczy, np. na ulicy też mi się zdarza. boję sie, że jestem chora psychicznie. w ogóle zdaje mi się, że jestem nienormalna, pewnie zauważyłas;-p BERLINER PYSZNY! a ta sante, whedif!

:( no ja też mam takie rzeczy. na ulicy nawet czasem chociaż teraz nie odczuwam emocji. czasem sobie np. uświadamiam że jestem kompletnie sama, że nie mam nikogo komu mogłabym się zwierzyć. albo sobie przypominam przykre słowa z czasów np. gimnazjum zamierzchłych kiedy miałam 100 razy bardziej suicidaires :( ech i to bardziej jest taki szloch historyczny ale drgawki też nie wiem jak u Ciebie mnie w domu nauczono wpadać w taka panikę tzn dano taki przykład je dois acheter une bouteille de cette biere:-P Francuzki to chamki

ale Ty chodzisz do tego psychoterapeuty? co Ci powiedział o ewentualnych zaburzeniach? on czy ktokolwiek?

whedif- nie chodzę już. zawiodłam się i nie znalazłam nic w tej samej cenie. mam wrażenie, że nie mam już nic do powiedzenia na terapii. powiedziąłam już wszystko i tylko mi się zarzuca, że się powtarzam. nie wiem czy chcę zaczynać to od nowa.;-/ a Ciebie rozumiem z tego, co opisujesz

Gość MZ1986.
heloiza i whedif puszczaly sie za kase i teraz maja koszmary, nerwice, nie moga miec dzieci i sie pocieszja nbidulki:D

MZ1986 - nie rób projekcji z własnej przeszłości fajny gif. kotek i sympatyczny chłopak lubiący kotki:)

chcesz zobaczyć prawdziwe zdebilenie pewnych ... organizmów to poczekaj do 2 w nocy :-P prowodyrem Żelisław

jezu....wszystko zepsuł wczoraj. jak się czyta "braci..." ciężki kawałek literatury? lubisz ciężkie książki? (ciężkie w odbiorze, bo to jest o bratobójstwie, czyś nie?)

nie czytałam tego, ale wydawało mi się, że jeden drugiego zabił...albo ojca zabili...nie wiem...ale ktos ginie, temat ciężki, to i myslałam, że książka w ogóle ciężka... rosyjska literatura jest ambitna. ambitne książki zazwyczaj poruszają cieżkie temnaty, czyż nie? By the way- wkrótce anna karenina wchodzi do kin. idę.;-)

Gość Moja przygoda w sklepie z obcy
łedif zdychaj w męczarniach idiotko

pierdołko za wcześnie. adminy nie chcą i skasowali ci te twoje ścierwo:)

Gość romantyczna historia z letuvy
whedif szmato dla dobra kafe zrób coś z sobą tylko tu nie siedź :o

możesz wymyślić jeszcze pierdylion takich tekstów, szmato. w ogóle mnie to nie rusza. debilu.

Gość romantyczna historia z letuvy
matka do ciebie tak mówi?no cóż,też bym nie chciala trzymać takiego czegos jak ty w domu :D

nie daję:) tylko sobie piszę z jakąś szmatą która uznała za słuszne przytaszczyć się tu